Bár Helen Mirren nem jelenik meg konkrétan a tavalyi év egyik legnagyobb sikerében, hangja összetéveszthetetlen a Barbie-ban, és ő maga is forgatott egy jelenetet a kasszasikerhez!

Bár a színésznő nyilvánvalóan brit, tiszteletbeli státuszban van, mint Amerika kedvence. Ezt pedig azzal érdemelte ki, hogy elismert és komolyan fajsúlyos szerepeket is (pl. Nagy Katalin) alakító színésznőként,  képes viccet csinálni bármikor saját magából is. 

Az Oscar-díjas színésznő, aki az évek során annyi különböző karaktert alakított mindenféle médiumban és műfajban, azt mondja, hogy amikor az emberek megállnak vele beszélgetni a munkájáról, a téma változó. Nyilván mostanában sok Barbie rajongóval találkozott, de az emberek még mindig szívesen idézik az olyan munkáit, mint például A királynő.

De mi lett volna az a bizonyos jelenet?

"Nagyon vicces jelenet volt, amelyben Olivia Colman afféle részeget játszott és összecsaptunk azon, hogy ki az igazi grande dame a brit színésznők között" - árulja el nevetve Mirren - "Bejön, és megpróbálja átvenni a narrátor szerepét, nekem pedig le kellett küzdenem."

Hogyan lett Helen Mirren A Narrátor?

Érdekesség a Narrátor szerepe kapcsán, hogy amikor Greta Gerwig elküldte Mirrennek a film forgatókönyvét, a szerepet nem "Narrátor"-ként, hanem "Helen Mirren"-ként írta meg, mivel nem volt senki más, aki jobb lett volna arra, hogy eljátssza a mindentudó, megbízható Isten hangját, aki ezt a filmes világot uralja.

55 Barbie  (2023)

akció | családi | dráma | fantasy | kaland | romantikus | vígjáték

Barbielanden minden a helyén van, a frizura tökéletes, a ruhák csodálatosak és minden kiegészítő passzol, egyszóval: ez egy tökéletes világ, legalábbis külsőleg. Aki itt akar... több»