Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Jackob   2020. 05. 10.

legújabb vélemény

Bár ebben a műfajban nem igazán hoz semmi újat, a kliséstől eltérően maga a helyszín szerintem sokkal jobb választás volt, mint bármelyik amerikai város, amit általában alapul vesznek a készítők. A Nyomkeresők egészen izgalmas, ugyanakkor kiszámítható sorozat, unaloműzésre viszont még így is kiváló.

 
Gyuri   2020. 04. 23.

Összességében nem rossz, de kicsit hiányoltam az erős karaktereket, főként a főszereplő lehetne kicsit karizmatikusabb. A cselekmény azonban határozottan érdekes, a hibái ellenére is érdemes adni egy esélyt a Nyomkeresőknek.


 
romcul   2019. 10. 10.

Nem vagyok nagy thriller rajongó, de ez a sorozat teljesen magával ragadott, csak remélni tudom, hogy a további részek sem veszítenek abból a lendületből, amivel az első epizód indított.

 
szabi   2019. 05. 23.

Hát, nem ez a legpörgősebb sztori, amit életemben láttam, viszont nagyon magába tud szippantani, még így is, hogy sokszor elveszítettem a fonalat. Nem egy mélyenszántó történet, de nem is fogsz megpusztulni az unalomtól, vagy épp nem találsz minden jelenetet ismerősnek más sorozatokból.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.