Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Nyomkeresők (2019-2020)

Trackers
Filmadatlap
 
32
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
2
Videók

Galéria (12)

Videók (2)

 
Robinson76   2021. 02. 11.

legújabb vélemény

0
Ez most mi is akart lenni?

Nesze semmi, fogd meg jól! Valami ilyesmit éreztem, látván a sorozat elejét. Egyszerre túl sok minden akart lenni ez a széria. Egy kicsit hírszerzős, gyémántcsempészes, terrorista sejtes, a szervezett bűnözést és az orvvadászatot is érintő szál, amik a végén összefutnak, csak legyen ideje a nézőnek kivárni. Hát nekem nem volt, csak utánaolvastam, onnan tudom. Párszor már megjártam a hasonlóan bevállalós sorozatokkal. Pedig tudjuk: "ki sokat markol, keveset fog". Mindehhez nem túl látványos külső párosul, pedig a mai világban fontos a külcsín is. Sajnos nekem valahogy nem állt össze ez az egész, így csak egy közepesre tudom értékelni.

 
szabi   2019. 05. 23.

0

Hát, nem ez a legpörgősebb sztori, amit életemben láttam, viszont nagyon magába tud szippantani, még így is, hogy sokszor elveszítettem a fonalat. Nem egy mélyenszántó történet, de nem is fogsz megpusztulni az unalomtól, vagy épp nem találsz minden jelenetet ismerősnek más sorozatokból.

 
romcul   2019. 10. 10.

0

Nem vagyok nagy thriller rajongó, de ez a sorozat teljesen magával ragadott, csak remélni tudom, hogy a további részek sem veszítenek abból a lendületből, amivel az első epizód indított.

 
Jackob   2020. 05. 10.

0

Bár ebben a műfajban nem igazán hoz semmi újat, a kliséstől eltérően maga a helyszín szerintem sokkal jobb választás volt, mint bármelyik amerikai város, amit általában alapul vesznek a készítők. A Nyomkeresők egészen izgalmas, ugyanakkor kiszámítható sorozat, unaloműzésre viszont még így is kiváló.

 
Gyuri   2020. 04. 23.

0

Összességében nem rossz, de kicsit hiányoltam az erős karaktereket, főként a főszereplő lehetne kicsit karizmatikusabb. A cselekmény azonban határozottan érdekes, a hibái ellenére is érdemes adni egy esélyt a Nyomkeresőknek.