Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Bírónő, kérem! (2019-2021)

All Rise
Filmadatlap
 
55
Szereplők
3
Vélemények
135
Képek
2
Videók

Galéria (135)

Videók (2)

 
Clairette   2022. 06. 23.

legújabb vélemény

1
Valóság vagy sem?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Azt írta ide valaki lentebb, hogy nem valóságos történetek, hanem kitaláció. Ezen elgondolkodtam, mert érdekes felvetés. Egyrészt azért, mert a sorozatok és filmek nagy részének semmi köze sincs a valósághoz, és nem a sci-fikre gondolok. Például az összes helyszínelős sorozatnak szinte semmi köze nincs a helyszínelők valódi munkájához, mégis millióknak tetszik! Másrészt pedig, ha arról szólna, hogy mondjuk valaki kirabolt egy boltot aztán elitélik, vagy lelő valakit a nyílt utcán, amit mindenki lát, aztán a bizonyítékok alapján életfogytiglanit kap, amit megérdemel, az kit érdekelne? Persze, hogy különleges és abszurd, néha túlzó helyzetek vannak benne, de pont attól lesz érdekes. Na meg, hogy előítéletek vannak benne, azon meg manapság már nem kell csodálkozni, hiszen majdnem minden erről szól!

 
Miikeee166   2021. 04. 21.

0

Nem a valóságon alapul. Kitalált dolgok a tárgyalóteremben. Nagyon előítéletes. Wilson Bethel és Marg Helgenberger mentette meg a forgatókönyvet a teljes katasztrófától.

 
Zolaa92   2022. 03. 19.

0

Abszolút korrekt 'tárgyalótermi' dráma, nem mondom, hogy igazából sokat tudna hozzátenni a műfajhoz, de az első rész után én adok neki még esélyt.