Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

A vadak (2020-2022)

The Wilds
Filmadatlap
 
42
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
2
Videók

Galéria (4)

Videók (2)

 
Clairette   2022. 04. 23.

legújabb vélemény

1
Jobb is lehetett volna!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Erősen spoileres! Nem volt egy rossz sorozat, egyben ledaráltam az egészet, de nem úgy sóhajtottam fel a végén, hogy hű, ez jó volt, hanem azon gondolkodtam, hogy mi is volt benne, ami nem tetszett. A szereplők jók voltak, jól is játszottak, de egy sem lett szimpatikus a végére. Ezek a lányok nem mondhatók gyereknek, de a viselkedésük teljesen olyan volt. Lezuhanni egy repülőgéppel úgy, hogy egy kivételével senkinek semmi baja, utólag úgy találni gyógyszert, hogy odateszik elénk… Jobban el kellett volna rajta gondolkodni. Az ivóvizet is napok múlva találták meg. Azzal kezdte volna mindenki, hogy alaposan körülnéz hogy hol is van. De nekem legjobban a kecske tetszett. Hipp-hopp, ott van egy kecske. Sem kis kecske, sem több kecske, sem másmilyen állat, de egy kecske van. Na, ez senkinek nem tűnt fel? Na, meg a szőke csaj kivehető foga. Könyörgöm, a mai világban? A gyönyörű fogsorok, implantátumok világában, egy jómódú családnál? Na ez kicsit gagyi volt, de gondolom jobb nem jutott az eszükbe. Tudom, hogy manapság már kötelező elem (bár, megjegyezném hogy azért van akik nem követik), hogy okvetlenül legyen melegség is a filmekben. Itt mindjárt kettőt is csináltak belőle, ez ami a legjobban rontott a színvonalon. Tartok tőle, hogy a következő évadban a fiúknál még rosszabb lesz a helyzet, de talán mégsem, mert a történet viszont elég érdekes, és bőven lenne benne lehetőség, hogy egy igazán jó sorozat kerekedjen belőle. Bízzunk benne!

 
Tanovszky   2021. 05. 12.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem mondom, hogy rossz, de azért nem estem hasra tőle. Ne várjunk tőle hasonló kezdetű szigeten lezuhant repülős színvonalat! Direkt nem írom a címét, mert egy lapon nem említhető. Három idősíkon játszódik, ez jó is lenne, ha a flashbackek nem lennén... több»

 
Anna   2020. 12. 30.

0

Izgalmas és érdekes, ahogy a cselekmények kibontakoznak. Nagyon jól megoldották a múlt és jelen közti váltásokat, és a színészek alakítása is remek. Mindenképpen ajánlom azoknak, akik kedvelik a rejtélyes és elgondolkodtató történeteket. Nehezen vett... több»