A humorista, Bill Burr rendezői bemutatkozását nézheted meg a Vén csókák című filmben, ami a szülőségről, barátságról és a férfi rosszindulatáról szól. (Ha nem ismered Burr humoros műsorait, a humorista gyakran viccel az indulatkezelési problémáiról.)

A képsorok három barát történetét követik, akik relatív későn válnak apává és nehezen boldogulnak a változó világ kihívásaival, valamint a 80-as évek elfeledésével.

“Én túlkoros apának számítok, 50 évvel ezelőtt jártam óvodába.” - nyilatkozta Burr. “A film alapvetően az engem is érintő problémákkal foglalkozik, minden olyan témát érint, amivel én is naponta szembenézek.”

A Vén csókák egy divatjamúlt Burr-t mutat be, aki nehezen alkalmazkodik a változásokhoz. Nem illeszkedik be fia progresszív óvodájában a fiatalabb szülők közé, legjobb barátaival pedig egy olyan fiatal vezetőnek értékesítik vállalatukat, aki egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltoztatja a hosszú évek során kialakult rutinnal működő cégkultúrát. Mindezen kihívások mellett Burr legnagyobb gondja az,  hogyan álljon helyt a saját családjában. “Talán nem erre vagyok kitalálva, de bármit megtennék a gyermekemért.”- hangzik Burr mondata.

Burr mellett a filmben szerepel Katie Aselton (Botrány), Bobby Cannavale (Emberi erőforrások), Bokeem Woodbine (Fargo), Rachael Harris (Másnaposok), Jackie Tohn (GLOW), Reign Edwards (A vadak) és Miles Robbins (Szűzörség).

„Gyakorlatilag olyan színészeket válogattam magam köré, akik messze felülmúlnak engem” - mondta Burr a tökéletes együttes összeállításáról. „Jerry Seinfeld révén tanultam meg, hogy ha nagyszerű színészek vesznek körül, te is jól fogsz kinézni.”

Ha szívesen megnéznéd a filmet, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor  a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már kezdheted is!

vígjáték

Amikor három legjobb barát eladja a cégét egy fiatal vállalkozónak, azon kapják magukat, hogy nem tudnak lépést tartani a korral. Próbálnak eligazodni a változó világ... több»