65% 87 szavazat
Vén csókák

Vén csókák

Old Dads
Filmadatlap
15
Vélemények (15)
28
Szereplők (28)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
17
Cikkek (17)
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

Bokeem Woodbine
Bobby Cannavale
Bill Burr
Bill Burr
Bokeem Woodbine
Reign Edwards
Reign Edwards
Bokeem Woodbine
Bill Burr
Bokeem Woodbine
Bobby Cannavale
Bobby Cannavale
Bokeem Woodbine
Bill Burr
Bobby Cannavale
Bill Burr
Bill Burr
Bill Burr
Bokeem Woodbine
Bobby Cannavale

FILMINFÓ

Amikor három legjobb barát eladja a cégét egy fiatal vállalkozónak, azon kapják magukat, hogy nem tudnak lépést tartani a korral. Próbálnak eligazodni a változó világ kultúrájában...

(szarka84)

Rendező: Bill Burr
Forgatókönyvíró: Bill Burr, Ben Tishler
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.10.20. | Netflix (2023.11.18.)

KULCSSZAVAK

 
2024.02.12 Réka Pataki

legújabb vélemény

Igen gyenge

Nem néztem végig, nem volt annyira vicces, mint amit vártam volna egy ilyen műfajtól.

0
 
2023.10.27 kabel

Ez vígjáték?

Kb. 50 percet vártam az első értékelhető poénra. Nem segített, hogy egy jelenet sem volt vicces vagy ügyesen kifordított. Csak egy karakter rámutat a mai világ túlzásaira, miközben káromkodik. Szomorú, mert amúgy lenne itt egy érdekes film, mert a sztori tematikája kurrens, de ebben formában csak gyengének és izzadtságszagúnak hat. Extrémára nem csak extrémával lehetne válaszolni. Ennyi sztereotípiát felsorakoztatni, csak hogy egyből valami gyenge viccel arrébb tolják, nem túl eredeti vagy nevetséges. Sajnálatos, mert a főszereplő trióban legalább ketten ügyes stand-uposok, jó sztorikkal.

1
 
2023.10.22 Ahoj poplacsek

8/10 film a kihaló normailtásról

Ismét egy nézhető Netflix mozi, nem mondom, hogy minden idők legnagyobb filmje, korántsem hibátlan, sőt, az utolsó negyed órában van egy kis alattomban odacsempészett ősember-átnevelő blokk (nem kell bedőlni), de összességében vicces és jól kanalizálja a minden gondolatunkat egyre jobban megbénító, mindenhonnan leselkedő polkorrekt miatt összevissza kavargó érzéseket az ilyen nem mai arcoknál, mint amilyen én is vagyok. Az átnevelő blokkot a végén azért jóvátették az utolsó percekkel, a bringás faszival lezajlott barátságos beszélgetés végén jót röhögtem. 40 felett mindenképp ajánlott.

1
 
2023.10.25 hp

Aki nem látta, annak előre szólok, hogy egy kíméletlenül trágár vígjátékról van szó, ami a maga szókimondó módján elég jól feltárja a generációs különbségeket, fittyet hányva a politikai korrektségre. Bill Burr helyenként túl is tolja a szekeret a re... Több

0
 
2023.10.20 Fikatours_blogger

Ígéretesen kezdődik, aztán kissé egysíkúvá válik, hogy egyetlen mondanivaló köré épül a történet, ami a túltolt politikai korrektség kifigurázása. A végére maradt még egy két jó poén, emiatt egy fokkal jobbnak értékeltem a közepesnél.

0
 

Bill Burr komikus a film rendezője, producere, írója és egyik főszereplője is.Szerző: Hupka Adrián

#1