Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
80%
Filmadatlap
 
36
Szereplők
15
Vélemények
50
Képek
7
Videók

Vélemények: Eufória (2019)

 
Zsófia Králik   2021. 03. 13.

legújabb vélemény

0

Nekem nagyon tetszett, mert minden benne volt, ami a mostani világban történik. Szóval összefoglalva nagyon ajánlom.

 
indingo   2019. 10. 10.

0

Rengeteg jó véleményt olvastam a sorozatról, de nekem különösebben nem tetszett. Zavart, hogy mindenki problémás, senki sem egy hétköznapi karakter, nekem nem hiteles.


 
MP170506   2020. 01. 02.

0

Érdekes egy sorozat. Még most se tudom eldönteni, hogy tetszett vagy nem... Az biztos, hogy lekötött, beszippantott, de emellett felbosszantott, dühített is. Kemény, amit bemutat és talán nem is túlzás, sajnos. A színészek jól játszanak, Zendaya alakítása pedig kiváló!

 
TomÁcs   2019. 10. 24.

0
Euphoria, ami nálam nem okozott eufóriát

Az Euphoria című sorozatról mindenhol csak pozitív kritikákat lehet olvasni. Az amerikai remake-et – igen, ez sem eredeti ötlet – egy izraeli sorozat ihletett, ami megtörtént eseményeket dolgoz fel. A történet középpontjában középiskolás fiatalok áll... teljes kritika»

 
VvV   2019. 10. 26.

0

Egyszer meg lehetett nézni, de valahogy nekem olyan zavaros volt az egész. A karaktereket csak felületesen ismertük meg, én neveket se tudtam megjegyezni.

 
Ms. Akárki   2019. 09. 01.

0

Először nem igazán tetszett, de ahogy egyre jobban belemegyünk a szereplők életébe és dinamikájába, egyre izgalmasabb. Persze nagyon lehangoló ennyi boldogtalan ember életét szemlélni, de mégis valahogy fenntartja a figyelmemet. Zendaya zseniális színésznő.

 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 12.

1
Euphoria

Zseniális, imádom és alig várom a folytatást. Csodás szereplők, gyönyörű megvalósítás, remek történetek.

 
petraszab   2020. 01. 05.

0

A szereplők alakítása kifogásolhatatlan, de nekem történetben nem volt anniyra erős, mint egy ilyen témájú sorozattól elvárható lenne.

 
Annuska   2020. 10. 27.

0

Valóban ilyen világban élnénk? A fiataloknak valóban csak a kábulatot okozó szerek, legyen az drog és alkohol, meg a féktelen bulizás ad élvezetet? Mindenképpen elgondolkodtató sorozat.

 
Eniq   2019. 12. 11.

0

Nem volt ez olyan rossz sorozat, de azért úgy odáig sem voltam érte, mint ahogy mindenki áradozott róla. Nekem talán kicsit túl nyers volt, de lehet, az volt a bajom vele, hogy elképzelni nem tudom, hogy tényleg ilyenek manapság a tinédzserek, mert h... több»

 
HannaK   2020. 10. 09.

0

Nagyon várnám már a második évadot. Izgalmas volt, meglepő fordulatokkal és karakterekkel.

 
szf   2019. 08. 08.

0

Zendaya hatalmas pozitív csalódás volt, számomra ebből a sorozatból derült ki, hogy ő valójában rohadtul tehetséges. És Hunter. Meg a lány a Szolgálólány meséjéből. Szóval, wow! Kifogástalan a szereplőgárda, tényleg. De most kicsit a sorozatról. Az e... több»

 
Kinga Nagy   2020. 10. 08.

0

Imádom ezt a sorozatot, szuperek a színészek is.

 
Lilia   2019. 10. 28.

0
Érdemtelen hype

Nagyon sokat vártam ettől a sorozattól azok után, amiket olvastam róla. Mindenhol azt írják, hogy korszakalkotó, olyasmit mutat be, amit eddig senki nem mert és hasonlók. Egészen az utolsó részig vártam, hogy valami tényleg ütőset lássak, legyen már valami, ami annyira különlegessé teszi ezt a sorozatot, ahogyan mondják. Hát nem jött el ez a pillanat. Nem igazán találtam benne más mondanivalót, mint hogy a tinik (közül néhányan) bizony szexelnek meg drogoznak, buliznak és drámáznak, hű meg ha, mekkora újdonság. A karakterek kidolgozatlanok, annak ellenére, hogy mindegyik rész egy szereplőre fókuszál, valahogy felületesnek és egyszerűnek tűnik mindegyikük. Történet gyakorlatilag nincs, átlagos, kissé butácska amerikai középiskolás fiatalok hétköznapjait mutatja be a sorozat, olyan, mintha egy valóságshow lenne, azzal a különbséggel, hogy látszik, hogy a látványvilágba beleöltek egy csomó pénzt, de még ez utóbbi sem annyira elkápráztató, hogy mély nyomot hagyjon. Nem fogom nézni a második évadot, gyakorlatilag ezt is végigszenvedtem, nehéz volt közben ébren maradni.

 
Bibi81   2019. 11. 20.

0

Nekem nagyon tetszett!!! Azonban annyit hiányoltam, hogy mikor egy jelenet izgalmassá vált, és majdnem kibontakozott a történet, akkor váltott egy másik történetre..., de ettől függetlenül engem megfogott! Várom a folytatást!