Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
89%

Ash vs Evil Dead (2015-2018)

Ash vs Evil Dead
Filmadatlap
 
75
Szereplők
22
Vélemények
190
Képek
6
Videók
Ash vs Evil Dead
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

legújabb vélemény

0

Bruce Campbell és a Raimi szereplése, munkája már tuti recept a sikerre. Morbid és beteges humor, démonok, élőhalottak, szellemek és mindenféle lény. Sebaj, jön Ash, és mindenkit legyőz. Vagy így, vagy úgy, de megoldja. Hozzá hasonló elmebajos társak... több»

 
dulkap   2015. 11. 03.

0

Bruce Campbell és Ash visszatért, ráadásul mintha nem is telt volna el 23 év az Army of Darkness óta. Nem vagyok nagy sorozat-fan, csak párat követtem az elmúlt 10 évben (leszámítva a sitcom-okat), de ezt már nagyon vártam. Szerencsére azt kaptam, am... több»


 
Deku   2017. 08. 21.

0

Elmebeteg sorozat lett, azonban nagyon tetszik minden egyes mozzanata hisz nem csak meg tud nevettetni hanem a horror részében is nagyon ügyesen helyt tudott állni.

 
HETEDIK   2020. 06. 15.

0

Majdnem minden részben van egy-két zseniális jelenet, Bruce Campbell pedig sziporkázik szerepében. Igazi feketehumor a javából!

 
Lamboh   2017. 10. 21.

0

A mai napig nem láttam még a filmeket, de oda meg vissza vagyok ezért a sorozatért. Konkrétan nem tudok semmi rosszat mondani rá. Na jó, tudnék, de miért tenném, mikor élvezem minden egyes momentumát?

 
beero88   2016. 01. 14.

0

Eddig nagyon szemrevaló kis sorozat. Imádom, hogy ilyen elborult feelingje van és kissé nekem legalábbis képregény feelinget ad át ezekkel az erős túlzásokkal mint amikor a levegőben felcsatolódik a láncfűrész Ash karjára.

 
Fahéjgolyó   2016. 10. 11.

0

Ez a sok abszurd, sok esetben eléggé sötét humor, valamint Ash karaktere megunhatatlan :D Nagyon ójl elvannak benne találva a B kategóriás horror filmekre jellemző vérfürdők, amik a helyzet abszurditását csak tovább növelik:D

Galéria (190)

Bruce Campbell
Bruce Campbell
Dana DeLorenzo
Ray Santiago
Lucy Lawless
Bruce Campbell
Ray Santiago
Bruce Campbell
Bruce Campbell
Dana DeLorenzo
Jill Marie Jones
Lucy Lawless
Ray Santiago

Videók (6)

 

A sorozat valójában egy folytatása egy filmnek, amely egy 1981-1992-ig 3 részes film az Evil Dead azaz Gonosz Halottak című film volt. Abban a filmen is Ash volt a főszereplő, és ugyanaz a színész játszotta.

(Archívum)
 
Ha ezt a minőséget sikerül tartani a továbbiakban is, nem csak a mozivilág klasszikusai között fogjuk emlegetni Sam Raimi agyszüleményét. Én lelkes vagyok nagyon, és alig várom a folytatást! Köszönöm, ezt vártam, ezt akartam! GROOVY! több»
 
A lényeg a nagybetűs HANGULATON van! Tökéletesen sikerült hozni a „Gonosz halott-feelinget”. Engem sikerült kilóra megvenniük! (9/10) több»
 
Ez a sorozat alapvetően pöpec anyag, tömény Ash-esszencia, mégsem érzem kiválónak. Lesz azért még rajta mit javítani a második évadra, hogy ugyanazt az élményt nyújtsa, mint a klasszikus Evil Dead II. több»