Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Ash vs Evil Dead (2015-2018)

Ash vs Evil Dead
Filmadatlap
 
75
Szereplők
23
Vélemények
190
Képek
5
Videók
Ash vs Evil Dead

Galéria (190)

Bruce Campbell
Bruce Campbell
Dana DeLorenzo
Ray Santiago
Lucy Lawless
Bruce Campbell
Ray Santiago
Bruce Campbell
Bruce Campbell
Dana DeLorenzo
Jill Marie Jones
Lucy Lawless
Ray Santiago

Videók (5)

 
JRD   2022. 03. 31.

legújabb vélemény

1
Tocsogó vér, gusztustalan jelenetek...

... és basszus, mégis az egyik kedvencem. Nehéz eldöntenem, hogy ez paródia vagy horrorkomédia, netán fekete komédia... Viszont folyik a vér, van csúnya beszéd és gyilok minden mennyiségben. Kamaszként láttam a filmet, és élénken élt sok év után is az emléke bennem. Így, amikor ráleltem a sorozatra, kíváncsian álltam neki megnézni. Mivel anno a film is már eléggé véres volt, nem csalatkoztam. Persze nagyon nem gyereknek való sorozat. A címszereplő színész szerintem tök jó választás volt erre a szerepre. Nézd meg! Szóval filmre, és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 07.

0

Bruce Campbell és a Raimi szereplése, munkája már tuti recept a sikerre. Morbid és beteges humor, démonok, élőhalottak, szellemek és mindenféle lény. Sebaj, jön Ash, és mindenkit legyőz. Vagy így, vagy úgy, de megoldja. Hozzá hasonló elmebajos társak... több»

 
dulkap   2015. 11. 03.

0

Bruce Campbell és Ash visszatért, ráadásul mintha nem is telt volna el 23 év az Army of Darkness óta. Nem vagyok nagy sorozat-fan, csak párat követtem az elmúlt 10 évben (leszámítva a sitcom-okat), de ezt már nagyon vártam. Szerencsére azt kaptam, am... több»

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Elmebeteg sorozat lett, azonban nagyon tetszik minden egyes mozzanata hisz nem csak meg tud nevettetni hanem a horror részében is nagyon ügyesen helyt tudott állni.

 
HE7EDIK   2020. 06. 15.

0

Majdnem minden részben van egy-két zseniális jelenet, Bruce Campbell pedig sziporkázik szerepében. Igazi feketehumor a javából!

 
Lamboh   2017. 10. 21.

0

A mai napig nem láttam még a filmeket, de oda meg vissza vagyok ezért a sorozatért. Konkrétan nem tudok semmi rosszat mondani rá. Na jó, tudnék, de miért tenném, mikor élvezem minden egyes momentumát?

 
beero88   2016. 01. 14.

0

Eddig nagyon szemrevaló kis sorozat. Imádom, hogy ilyen elborult feelingje van és kissé nekem legalábbis képregény feelinget ad át ezekkel az erős túlzásokkal mint amikor a levegőben felcsatolódik a láncfűrész Ash karjára.

 

A harmadik évadban 74 halált láthatunk.

(BRANTON )
 

A második évadban 33 halált láthatunk.

(BRANTON )
 

Az első évadban 37 halált láthatunk.

(BRANTON )
 

A sorozat rendezői Mark Beesley, Rick Jacobson és Tony Tilse.

(BRANTON )
 

A sorozat valójában egy folytatása egy filmnek, amely egy 1981-1992-ig 3 részes film az Evil Dead azaz Gonosz Halottak című film volt. Abban a filmen is Ash volt a főszereplő, és ugyanaz a színész játszotta.

(Archívum)
 
Jurassic Park, Mad Max, Star Wars - a kultikus trilógiákat folytató sequeleknél manapság semmi nem arat nagyobb sikert. Az Evil Dead franchise felelevenítése a tévében érkezik, de ez csak jót tett neki. CSIGER ÁDÁM KRITIKÁJA. több»
 
Mindent összevetve, nálam ez egy totális káosz és katarzis, éppen ezért jó, sőt szinte tökéletes. Bruce Campbell rajongóknak, és persze, mindenki másnak is, aki szereti a horror világát: KÖTELEZŐ darab! több»