Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
56
Szereplők
2
Vélemények
87
Képek
9
Videók
 
Danny99   2020. 04. 19.

legújabb vélemény

A rothadt almából Nagy Almává válás története

A Fülledt utcák visszarepít minket a 70-es, 80-as évek New Yorkjába, de ez nem egy vidám időutazás, hanem a színtiszta, kegyetlen valóságot mutatja be a Deuce-on keresztül, ami egykor a város hírhedt negyede volt. Egy igazi fertő, ahol hódított a prostitúció, a gyilkosságok mindennaposak voltak, mint ahogy a maffiának járó védelmi pénz és a rendőrség kenőpénzei is. Azt itt élő, dolgozó embereken keresztül ismerjük meg az akkori intézményrendszert és a környék szabályait. Ez az a környék, ahol ma többek között a Times Square található, a város szimbóluma és büszkesége. A szereplőgárda meglehetősen sokszínű, prostituáltakon és striciken kívül a rendőrök, a maffia is képviselteti magát, de van ... több»

 
MP170506   2019. 05. 23.

Még csak az első évadnál tartok, de nem rossz sorozat. Kicsit lassú, csapongó, hol itt járunk, hol ott. Mégis képes lekötni a figyelmet és nem az erotika miatt, mivel azt szerencsére nem vitték túlzásba. A színészek alakítása kiváló!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.