Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
40%

Félig üres (2000)

Curb Your Enthusiasm
Filmadatlap
 
60
Szereplők
6
Vélemények
162
Képek
9
Videók
Félig üres
 
Dada   2019. 07. 15.

legújabb vélemény

Ez valami borzadály. Nem szól semmiről, mint egy elkeseredett, idegesítően csúnya és buta férfi kesergéseiről, amit rémesen olcsó poénokkal próbál feljavítani.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 11.

Egy idegesítő unalmas sorozat számomra semmi humorral. Értelmetlen részek és a szereplők sem meggyőzőek.


 
Deku Nézhetetlen  2017. 08. 23.

Aki ezt a sorozatot megálmodta és vászonra vitte annak odafent valami tényleg félig üres. Merthogy ennek a sorozatnak semmi mondanivalója, tartalma és humora sincsen.

 
Szivárvány1   2016. 10. 31.

Érdekes alapkoncepció és élvezet volt nézni egy teljesen új nézetképet, látásvilágot. Kifejezetten élvezhető szerintem bár nem sok igénnyel indultam neki, de kifejezetten kellemeset csalódtam. De nem mindenkinek fog tetszeni, eléggé megosztó sorozat ez.

 
Bizsu82   2019. 01. 17.

Gyenge film. A bemutatója alapján jobbra számítottam. Unalmas és sablonos, nincs benne szinte egy jó poén sem. Lapos és egysíkú, kiszámítható, nem ajánlom!

 
ZiggityZag   2015. 10. 25.

Szerintem ez minden idők egyik legidegesítőbb sorozata. Elég volt megnéznem egy részt ahhoz, hogy tudjam mennyire utálom Larry-t.

Larry David
Cheryl Hines
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
 

A filmsorozat szereplői ugyanazzal a keresztnévvel élnek a valóságban is: Jeff Garlin a képernyőn Jeff Greene, Cheryl Hines a vásznon Cheryl David, míg Susie Essman Susie Greene-ként mutatkozik meg az egyes sorozatrészekben.

(erare)
 

A sorozatbeli párbeszédek döntő többségben a pillanat szüleményei - improvizáción alapulnak.

(erare)
 

A sorozat eredeti koncepciója az lett volna, hogy bemutassa, miként sikerül Larry-nek visszatérnie az előadóművészi pályára, ezt ötvözve hétköznapi életének apró-cseprő dolgaival. A forgatás elindulását követően azonban David Larry változtatott az eredeti terveken.

(erare)
 

2016 júniusában az HBO bejelentette, hogy a sorozat feltámad hamvaiból és a Félig üresnek lesz egy kilencedik évada is.

(erare)
 

A Félig üres (1999) pilot epizódjában Cherylnek és Larry-nek van gyereke, akit viszont egyetlen egyszer sem mutatnak a kamerák, míg a sorozatban már gyermektelen párként szerepelnek.

(erare)
 

A sorozat betétdala, a Frolic, mely Luciano Michelini szerzeménye, egy bank reklámjaként annyira megragadt Larry fejében, hogy végül ez lett a Félig üres főcímdala.

(erare)
 

A stáb az első évadot egy üres házban forgatta le, majd miután valaki beköltözött az épületbe, egy új 'otthont' kellett keresniük Larry számára.

(erare)
 

Számos színésznőt meghallgattak Larry feleségének szerepére, ám a színész Cheryl Hines-t választotta, mivel a színésznő zsigerből tudta kezelni Larry megnyilvánulásait.

(erare)
 

Az első évad során Jeff Garlin infarktust szenvedett el, s állítása szerint teljes felgyógyulásában a forgatási munkálatok is nagyban hozzájárultak.

(erare)
 

A sorozatban szereplő Richard Lewis és Larry David 13 éves korukban együtt nyaraltak egy táborban. 15 évvel később találkoztak ismét egy New York-i stand up comedy-klub színpadán.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.