Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
40

Félig üres (2000)

Curb Your Enthusiasm
Filmadatlap
 
60
Szereplők
6
Vélemények
162
Képek
9
Videók
Félig üres
 
Bizsu82   2019. 01. 17.

legújabb vélemény

Gyenge film. A bemutatója alapján jobbra számítottam. Unalmas és sablonos, nincs benne szinte egy jó poén sem. Lapos és egysíkú, kiszámítható, nem ajánlom!

 
mamiéstöti2   2018. 12. 11.

Egy idegesítő unalmas sorozat számomra semmi humorral. Értelmetlen részek és a szereplők sem meggyőzőek.


 
Deku Nézhetetlen  2017. 08. 23.

Aki ezt a sorozatot megálmodta és vászonra vitte annak odafent valami tényleg félig üres. Merthogy ennek a sorozatnak semmi mondanivalója, tartalma és humora sincsen.

 
Szivárvány1   2016. 10. 31.

Érdekes alapkoncepció és élvezet volt nézni egy teljesen új nézetképet, látásvilágot. Kifejezetten élvezhető szerintem bár nem sok igénnyel indultam neki, de kifejezetten kellemeset csalódtam. De nem mindenkinek fog tetszeni, eléggé megosztó sorozat ez.

 
Dada   2016. 04. 21.

Ez valami borzadály. Nem szól semmiről, mint egy elkeseredett, idegesítően csúnya és buta férfi kesergéseiről, amit rémesen olcsó poénokkal próbál feljavítani.

Larry David
Cheryl Hines
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
Larry David
 

A filmsorozat szereplői ugyanazzal a keresztnévvel élnek a valóságban is: Jeff Garlin a képernyőn Jeff Greene, Cheryl Hines a vásznon Cheryl David, míg Susie Essman Susie Greene-ként mutatkozik meg az egyes sorozatrészekben.

(erare)
 

A sorozatbeli párbeszédek döntő többségben a pillanat szüleményei - improvizáción alapulnak.

(erare)
 

A sorozat eredeti koncepciója az lett volna, hogy bemutassa, miként sikerül Larry-nek visszatérnie az előadóművészi pályára, ezt ötvözve hétköznapi életének apró-cseprő dolgaival. A forgatás elindulását követően azonban David Larry változtatott az eredeti terveken.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.