Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
40

Félig üres (2000)

Curb Your Enthusiasm
Filmadatlap
 
60
Szereplők
6
Vélemények
162
Képek
9
Videók

Érdekességek: Félig üres (2000)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

A filmsorozat szereplői ugyanazzal a keresztnévvel élnek a valóságban is: Jeff Garlin a képernyőn Jeff Greene, Cheryl Hines a vásznon Cheryl David, míg Susie Essman Susie Greene-ként mutatkozik meg az egyes sorozatrészekben.

(erare)
 

A sorozatbeli párbeszédek döntő többségben a pillanat szüleményei - improvizáción alapulnak.

(erare)
 

A sorozat eredeti koncepciója az lett volna, hogy bemutassa, miként sikerül Larry-nek visszatérnie az előadóművészi pályára, ezt ötvözve hétköznapi életének apró-cseprő dolgaival. A forgatás elindulását követően azonban David Larry változtatott az eredeti terveken.

(erare)
 

2016 júniusában az HBO bejelentette, hogy a sorozat feltámad hamvaiból és a Félig üresnek lesz egy kilencedik évada is.

(erare)
 

A Félig üres (1999) pilot epizódjában Cherylnek és Larry-nek van gyereke, akit viszont egyetlen egyszer sem mutatnak a kamerák, míg a sorozatban már gyermektelen párként szerepelnek.

(erare)
 

A sorozat betétdala, a Frolic, mely Luciano Michelini szerzeménye, egy bank reklámjaként annyira megragadt Larry fejében, hogy végül ez lett a Félig üres főcímdala.

(erare)
 

A stáb az első évadot egy üres házban forgatta le, majd miután valaki beköltözött az épületbe, egy új 'otthont' kellett keresniük Larry számára.

(erare)
 

Számos színésznőt meghallgattak Larry feleségének szerepére, ám a színész Cheryl Hines-t választotta, mivel a színésznő zsigerből tudta kezelni Larry megnyilvánulásait.

(erare)
 

Az első évad során Jeff Garlin infarktust szenvedett el, s állítása szerint teljes felgyógyulásában a forgatási munkálatok is nagyban hozzájárultak.

(erare)
 

A sorozatban szereplő Richard Lewis és Larry David 13 éves korukban együtt nyaraltak egy táborban. 15 évvel később találkoztak ismét egy New York-i stand up comedy-klub színpadán.

(erare)
 

A sorozat egyes epizódjaihoz sosem készült pontos forgatókönyv; a színészeknek az esetek jelentős részében improvizálniuk kellett.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.