Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

Az ifjú pápa

(The Young Pope)
 
30
5
8
Az ifjú pápa
 
Deku   2017. 08. 22.

Nagyon érdekes sorozat annak ellenére is, hogy nem vagyok híve az ilyen egyházi dolgoknak. A látványra panasz nem lehet, és amit nyújtott az egyszerűen csodás.

 
GedyPapa   2017. 04. 07.

Az utóbbi idők legjobb feltörekvő sorozata, ami nem szégyelli felvetni az egyház működésének problematikáját, illetve kardinális problémákat se rest beemelni, akár úgy, hogy tudja, hogy lehet, hogy ezzel eltántorít pár embert. De nekem nagyon tetszett.

 
Nik   2016. 10. 25.

nagyon érdekes sorozatnak ígérkezik, ami sok kérdést felvet majd az egyház működéséről

 
csd   2016. 12. 04.

Egyrészt semmi új a nap alatt - szerű. Van egy kis House of Cards utánérzés az egészben. Viszont elképesztően szép. Sorentino nagyon ért ahhoz, hogy a legelcsépeltebb közhelyekből valami frisset, újat hozzon ki.

 
Hakker   2018. 03. 15.

Remek sorozat. Valahogy életközelibb helyzetbe hozta az egyházi dolgokat. Lehet, csak fikció, de akkor is legalább illúzió keltő. Remélem lesz még folytatás, de lehet nem lesz rá kereslet, mert a mai világban a pörgősebb dolgok dominálnak.

Smoking Barrels - Az ifjú pápa
Ha ezt veszem, akkor Az ifjú pápa egyetlen bűne tulajdonképpen csak annyi, hogy nem néhány évvel korábban érkezett, amikor perspektívája általánosságban és a katolikus egyház tekintetében is újszerű lehetett volna.
Revizoronline.com - PÁPÁBB A PÁPÁNÁL
Szűz vagyok: de ez egy régi póló – olvasható a szent életű Mary nővér hálóingén. A blaszfémia karcolásának hangján beszél felkavaróan pompázatos sorozatában Paolo Sorrentino az egyén, hatalom és hit keverékéből álló vallásról és a hozzá való ellentmondásos viszonyulásunkról. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA.
Smoking Barrels - Az ifjú pápa
Ez a sorozat kötelező megtekinteni való, még az antiklerikálisabb érzelműek számára is. Nem olyan, mint amilyet vártok... más, és jobb!
9,5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.