Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
4
Videók
Az ifjú pápa
 
Deku   2017. 08. 22.

Nagyon érdekes sorozat annak ellenére is, hogy nem vagyok híve az ilyen egyházi dolgoknak. A látványra panasz nem lehet, és amit nyújtott az egyszerűen csodás.

 
csd   2016. 12. 04.

Egyrészt semmi új a nap alatt - szerű. Van egy kis House of Cards utánérzés az egészben. Viszont elképesztően szép. Sorentino nagyon ért ahhoz, hogy a legelcsépeltebb közhelyekből valami frisset, újat hozzon ki.


 
GedyPapa   2017. 04. 07.

Az utóbbi idők legjobb feltörekvő sorozata, ami nem szégyelli felvetni az egyház működésének problematikáját, illetve kardinális problémákat se rest beemelni, akár úgy, hogy tudja, hogy lehet, hogy ezzel eltántorít pár embert. De nekem nagyon tetszett.

 
Nik   2016. 10. 25.

nagyon érdekes sorozatnak ígérkezik, ami sok kérdést felvet majd az egyház működéséről

 
Hakker   2018. 03. 15.

Remek sorozat. Valahogy életközelibb helyzetbe hozta az egyházi dolgokat. Lehet, csak fikció, de akkor is legalább illúzió keltő. Remélem lesz még folytatás, de lehet nem lesz rá kereslet, mert a mai világban a pörgősebb dolgok dominálnak.

 
Ha ezt veszem, akkor Az ifjú pápa egyetlen bűne tulajdonképpen csak annyi, hogy nem néhány évvel korábban érkezett, amikor perspektívája általánosságban és a katolikus egyház tekintetében is újszerű lehetett volna. több»
 
Szűz vagyok: de ez egy régi póló – olvasható a szent életű Mary nővér hálóingén. A blaszfémia karcolásának hangján beszél felkavaróan pompázatos sorozatában Paolo Sorrentino az egyén, hatalom és hit keverékéből álló vallásról és a hozzá való ellentmondásos viszonyulásunkról. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA. több»
 
Ez a sorozat kötelező megtekinteni való, még az antiklerikálisabb érzelműek számára is. Nem olyan, mint amilyet vártok... más, és jobb!
9,5/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.