Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Az ifjú pápa (2016)

The Young Pope
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
4
Videók
Az ifjú pápa

Galéria (8)

Videók (4)

 
MP170506   2020. 05. 31.

legújabb vélemény

0

Remek sorozat. Lassú cselekményű sorozat, mégis leköti a néző figyelmét, odaszegez a képernyő elé. Jude Law alakítása zseniális, kiválóan hozza a karaktert.

 
csd   2016. 12. 04.

0

Egyrészt semmi új a nap alatt - szerű. Van egy kis House of Cards utánérzés az egészben. Viszont elképesztően szép. Sorentino nagyon ért ahhoz, hogy a legelcsépeltebb közhelyekből valami frisset, újat hozzon ki.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Nagyon érdekes sorozat annak ellenére is, hogy nem vagyok híve az ilyen egyházi dolgoknak. A látványra panasz nem lehet, és amit nyújtott az egyszerűen csodás.

 
dailyfilmsan   2019. 05. 04.

0

Magából kifordított helyzetbe csöppenünk amint elkezdjük nézni az HBO sajátgyártású sorozatát, Az ifjú pápát. Egy polgárpukkasztó viselkedésű, makacs, önfejű és akaratos pápát választanak meg a bíborosok és nem tudják kezelni a helyzetet. Ebből kifol... több»

 
GedyPapa   2017. 04. 07.

0

Az utóbbi idők legjobb feltörekvő sorozata, ami nem szégyelli felvetni az egyház működésének problematikáját, illetve kardinális problémákat se rest beemelni, akár úgy, hogy tudja, hogy lehet, hogy ezzel eltántorít pár embert. De nekem nagyon tetszett.

 
Nik   2019. 10. 25.

1

nagyon érdekes sorozatnak ígérkezik, ami sok kérdést felvet majd az egyház működéséről

 
mgyuri   2018. 09. 17.

0

Egy olyan sorozat amelytől nem tudod mit is várj, Lenny Belardo az a pápa, akitől a hívei nem tudják, hogy mit is várjanak. az ifjú Pápa egyszerre mély, elgondolkodtató, szórakoztató és felkavaró. Páros lábbal rúgja pofán a katolicizmust, de mégse az... több»

 
Szűz vagyok: de ez egy régi póló – olvasható a szent életű Mary nővér hálóingén. A blaszfémia karcolásának hangján beszél felkavaróan pompázatos sorozatában Paolo Sorrentino az egyén, hatalom és hit keverékéből álló vallásról és a hozzá való ellentmondásos viszonyulásunkról. több»
 
A katolikus egyház titkokkal teli, zárt világát már számtalanszor láthattuk mozgóképeken. Azonban ha Paolo Sorrentino ül a rendezői székben, biztosak lehetünk abban, hogy katartikus vizuális élményben lesz részünk. több»