Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
86
Filmadatlap
 
30
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
4
Videók
Az ifjú pápa
 
Hakker   2019. 05. 25.

legújabb vélemény

Remek sorozat. Valahogy életközelibb helyzetbe hozta az egyházi dolgokat. Lehet, csak fikció, de akkor is legalább illúzió keltő. Remélem lesz még folytatás, de lehet nem lesz rá kereslet, mert a mai világban a pörgősebb dolgok dominálnak.

 
csd   2016. 12. 04.

Egyrészt semmi új a nap alatt - szerű. Van egy kis House of Cards utánérzés az egészben. Viszont elképesztően szép. Sorentino nagyon ért ahhoz, hogy a legelcsépeltebb közhelyekből valami frisset, újat hozzon ki.


 
Deku   2017. 08. 22.

Nagyon érdekes sorozat annak ellenére is, hogy nem vagyok híve az ilyen egyházi dolgoknak. A látványra panasz nem lehet, és amit nyújtott az egyszerűen csodás.

 
GedyPapa   2017. 04. 07.

Az utóbbi idők legjobb feltörekvő sorozata, ami nem szégyelli felvetni az egyház működésének problematikáját, illetve kardinális problémákat se rest beemelni, akár úgy, hogy tudja, hogy lehet, hogy ezzel eltántorít pár embert. De nekem nagyon tetszett.

 
dailyfilmsan   2019. 05. 04.

Magából kifordított helyzetbe csöppenünk amint elkezdjük nézni az HBO sajátgyártású sorozatát, Az ifjú pápát. Egy polgárpukkasztó viselkedésű, makacs, önfejű és akaratos pápát választanak meg a bíborosok és nem tudják kezelni a helyzetet. Ebből kifolyólag sok megoldásra váró probléma gördül a szereplők elé és egy kicsit sem könnyíti meg a dolgukat az új pápa szélsőséges rendelkezései. A sorozat helyenként igen érdekes társadalomkritikát és nézőpontot mutat a nézőjének, és Jude Law mint pápa is csúcs, viszont vannak lapos és érdektelen részek amik nélkül is működne a sorozat. Mindenesetre egy nagyon jó gondolat szüleménye. A képi világ pompázatos és árad belőle az olasz virtus.

 
Ha ezt veszem, akkor Az ifjú pápa egyetlen bűne tulajdonképpen csak annyi, hogy nem néhány évvel korábban érkezett, amikor perspektívája általánosságban és a katolikus egyház tekintetében is újszerű lehetett volna. több»
 
Szűz vagyok: de ez egy régi póló – olvasható a szent életű Mary nővér hálóingén. A blaszfémia karcolásának hangján beszél felkavaróan pompázatos sorozatában Paolo Sorrentino az egyén, hatalom és hit keverékéből álló vallásról és a hozzá való ellentmondásos viszonyulásunkról. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA. több»
 
Ez a sorozat kötelező megtekinteni való, még az antiklerikálisabb érzelműek számára is. Nem olyan, mint amilyet vártok... más, és jobb!
9,5/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.