Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
94%

Mrs. America (2020)

Mrs. America
Filmadatlap
 
32
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
4
Videók

Galéria (13)

Cate Blanchett

Videók (4)

 
szlaci92   2020. 04. 26.

legújabb vélemény

0

Cate Blanchett zseniális mint mindig. Az ő alakítása szinte háttérbe szorítja a többieket, ami persze nem gond, de ettől egy kissé egysíkúvá válik a történetvezetés.

 
jazzy   2020. 04. 07.

0

Társadalmi vitákat úgy bemutatni, hogy a legavatatlanabb néző is megértsen belőle valamit, mellette pedig a filmélmény se vesszen el, kevesen tudnak. A Mrs. America rendezőinek sikerült olyan sorozatot tető alá hozniuk, ami valóban ontja az információkat, mégis élvezhető, szóval óriási taps jár nekik.

 
kistigris2121   2020. 04. 11.

0

Történelmi számvetés, korrajz, személyes életút, vagy egyszerűen csak egy érdekes sorozat – mindegy, mi motiválja a nézőt, ebben a sorozatban nem fog csalódni. Nagyon jól felépített történet, nem egyoldalúan közelíti meg a feminizmus harcát. Bátran ajánlom.

 
gandalf01   2020. 04. 21.

0

Nagyon lebilincselő sztori, és most életemben először sajnáltam, hogy ez megtörtént eseményeken alapul. Igazából nagyon elidegenedtem a főszereplőtől, és így külső szemlélőként inkább idegesítő volt az ő jelenléte.

 
A valós és fikciós elemekből egyaránt építkező Mrs. America tehát árnyaltan mutatja be az USA egyik legfontosabb politikai küzdelmében szerepet játszó valós alakokat és cselekedeteiket, s egyúttal azokra az ügyekre is ráirányítja a figyelmet, melyek még napjaink (amerikai) politikájában is meghatározó szereppel bírnak. több»