Pacsinkó

Pacsinkó

Pachinko

Érdekességek

Hirdetés

Egy koreai bevándorló család reményeit és álmait ismerhetjük meg négy generáción keresztül, ahogy megpróbálnak túlélni és gyarapodni.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Soo Hugh, Min Jin Lee
Premier: 2022.03.25.

2026.04.29 volandy

Kérem a következő évadot, de már tegnap!

A technikai megvalósítás szerintem páratlanra sikeredett, kezdve a zeneválasztástól a szép beállításokon keresztül a helyszínek bemutatásával. Nekem a főcímdal és a szereplők bemutatása, tánca a pacsinkó szalonban nagyon bejött! A váltakozó idősávokba (ki kicsoda, ki kinek a lánya, fia) én belezavarodtam, több alkalommal is visszatekertem, hogy tisztábban lássak, de nem biztos, hogy sikerült! A legnagyobb negatívuma, hogy a legtöbb karakter története szerintem nem lett lezárva! Remélem, hogy egyelőre! Fentebb olvastam, hogy lesz 3. évad? Részemről nagyon ajánlott a sorozat!

2022.03.26 Mantracz

Igazán észbontó előadása a közelmúlt történetének egyik legmeghatóbb regényének. A szereposztás, a rendezés, a színészi játék és az operatőri munka egyaránt kivételes.

2025.03.21 Adria11

Fantasztikus

Az utóbbi idők legjobb sorozata. A történelmi hitelesség mellett lenyűgöző szereplők. Nagyon remélem, hogy lesz 3. évad, mert nincs lezárva a történet, eddig nem találtam semmit róla.