Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Olive Kitteridge (2014)

Olive Kitteridge
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
31
Képek
1
Videók

Galéria (31)

Frances McDormand
Devin Druid
Richard Jenkins
Frances McDormand
Richard Jenkins
Richard Jenkins
Frances McDormand

Videók (1)

 
bahhama   2018. 03. 30.

legújabb vélemény

0

Kedves, aranyos minisorozat, egy délutánomat bearanyozta. Olyan a film, mintha részese lennél az életüknek, időnként alig lehet megállni a rosszalló megjegyzést a főhősre, de végig élvezetes, nézhető, szerethető, nagyon emberi. Én éreztem Tom Hanks “keze nyomát” a hangulaton.

 
rbernadett   2016. 03. 04.

0

Olive egy kibírhatatlan nőszemély, aki szinte mindenki életét megkeseríti, de elsősorban azokét, akik közel állnak hozzá. Pedig nem akar ő bántani, csak túlságosan őszinte, és egy kicsit megkeseredett..., talán nem is annyira kicsit. Egy szerencséje ... több»

 
Zsceeeka   2017. 11. 13.

0

A kedvenc minisorozatom lett belőle. Egyszerre vicces, megbotránkoztató, majd sírós, dühítő... A főhőst játszó színésznő sem véletlenül Oscar díjas. Imádni való sorozat.

 
Gergely Varju   2016. 04. 05.

0

Végig akartam nézni, mert fontos sok ilyen kép is. Könnyen megmutatja, ki és hogyan lesz kibírhatatlan sokak számára, mi a kívülről látható és a belül megélhető kép közötti különbség. Sok szempontból megkérdőjelezi az egyes ideológiák nevében oly sok... több»

 
Az Olive Kitteridge az egyik legjobb dolog ami mostanában történt, megéri megnézni, ha egy kicsit ki szeretnénk szakadni és mégis szinte kézzelfoghatóan érezni akarjuk a hétköznapot. 9/10 több»