Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
90

Mr. Robot

(Mr. Robot)
 
Szakállas_Wolowitz  2017. 04. 18.

Nagyon összetett csavaros és magába szippantó. Ezt a műremeket minden korosztálynak látnia kell legalább egyszer mert annyira időtálló és szórakoztató, hogy az valami hihetetlen. Szerintem simán az egyik legjobb a kategóriáján belül. Kedvencem volt. Nézd bátran.

 
prof.zoltan  2015. 09. 11.

Az idei sorozatok között szerintem az egyik legjobb! A színészi játék zseniális, a történet és hát maga a hackelés... Végre megmutatják, milyen a valódi(!), nem az a "holywoodi hacker"... A végén a cliffhanger is ütött, szóval nagyon jó kis sorozat és várom a folytatást!

 
szekeres91  2016. 08. 28.

Nagyon bejött ez a hacker-es téma, viszont én már az elején éreztem, hogy ez olyan lesz mint a Harcosok Klubja. ÉS ÚGY IS LETT. 9. rész egy az egyben tiszta harcosok klubja és ahogy vége felé megszólal a Where is my Mind... két kézzel fogtam fogtam a fejem. A lényegen nem változtat, hogy egy nagyon szórakoztató sorozatot kaptunk.

 
Deku  2017. 08. 19.

Elsőre is látszik, hogy nagyon elvont sorozat és nem a megszokott nyomozósdi lesz itt a fő motívum. Ahogy halad a történet úgy válik egyre bonyolultabbá és izgalmasabbá.

 
Lamboh  2017. 10. 21.

Egy évad után dobtam, mert nem jött be. Félreértés ne essék, jó kis sorozat, csak nem az és stílusom.

Rami Malek
Rami Malek
Rami Malek
Rami Malek
Christian Slater
Martin Wallström
Martin Wallström
Martin Wallström
Martin Wallström
Rami Malek
Rami Malek
Rami Malek
Smoking Barrels: Mr. Robot
Nem lehet róla egyértelműen kijelenteni, hogy borzasztó vagy zseniális sorozat, mert mindkettőből van benne bőven. De igazából még azt sem mondanám, hogy egy sorozat lenne, hiszen a 10 rész alatt legalább 5 különbözőt láttunk, mindfuck és cyberthrillertől Amerikai pszichó remake-en át hackeres Fight Club és Dexter utánérzésig.
Hetediksor: Mr. Robot
Az Y generációs Harcosok klubja, ahol egész estés film helyett sorozat formát kapunk.
Revizoronline.hu - A HACKEREK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK
Álom vagy valóság, képzelgés, netán nagyon is komoly veszély – nem volna baj, ha játszana ezekkel a Mr. Robot második évada, de minden tekintetben túlzásokba esik. A végére ott tartunk, hogy egyetlen fordulatát sem hisszük el, mert a következő részben majd biztosan kitalálják, hát ez csak egy vicc vagy látomás volt, kedves rajongó néző. A rajongó nézőből lassacskán az álmossággal küszködő ember válik, aki már azt is érzi, hogy az első évadban annyira jól működő narráció – Elliot a nézőhöz beszél, mint képzeletbeli barátjához – modorossá vált, és azt is nehéz megérteni, miért kellett az epizódszámot emelni, nevezetesen tizenkettőre, ha mondanivaló alig volt. Ráadásul a legjobb szereplőt hiába keressük, Tyrell nincs sehol.
 

A sorozat elnyerte a Golden Globe-díj a legjobb drámai sorozat kategóriájában.

(citizenfour99)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.