Juji

1. évad (2015) - 10 epizód
2. évad (2016) - 12 epizód
3. évad (2017) - 10 epizód
4. évad (2019) - 13 epizód

A Mr. Robot főszereplője egy rejtélyes anarchista, aki beszervez egy antiszociális zavarral küzdő fiatal programozót (Rami Marek), aki úgy teremt kapcsolatokat az emberekkel, hogy meghekkeli őket.

(hp)

Premier: 2015.03.17.

2024.08.19 Dens18

Annyira nem kedveltem meg a sorozatot mint a legtöbben akik megnézik . Kellett bő két évad mire hozzá szoktam a stílusához de a végére egész jó lett. Azzal viszont nem tudok egyet érteni ,hogy sokan a Breaking Bad-el és Soprano-val említik egy lapon . Nekem ez attól kicsit messze van de megéri megnézni .

2018.11.10 Bogi87

Zseniális sorozat, Rami Malek szuper alakítást nyújt benne, rendkívül sok arcú színésznek tartom. Ez a szerep pedig tökéletesen illik hozzá, mintha csak rá szabták volna. Most a 2. évad közepén járok. Nekem leginkább az első évad tetszett, de szerencsére később sem ült le a sorozat.

2020.09.08 Robinson76

Fura ez a hacker...

Érdekes és megosztó sorozat ez. Szerintem a színészi játék, a történet, a fordulatok sokat dobnak rajta, de van itt pár gyengeség is. Én nem tudtam azonosulni a szériával, talán ezért nem is kötött le. Az első évad még megüti a jó szintet, de később gyengül, vékonyodik és így már csak egy erős közepesre tudom értékelni.

2017.08.19 Deku

Elsőre is látszik, hogy nagyon elvont sorozat és nem a megszokott nyomozósdi lesz itt a fő motívum. Ahogy halad a történet úgy válik egyre bonyolultabbá és izgalmasabbá.

2017.10.21 Lamboh

Egy évad után dobtam, mert nem jött be. Félreértés ne essék, jó kis sorozat, csak nem az és stílusom.

Nincs olyan karakter, amelyik minden epizódban feltűnik.Szerző: Képkockák

Minden epizódban van vizuális vagy verbális utalás más filmekre vagy sorozatokra.Szerző: Képkockák

Elliot mondja az első mondatot a sorozatban, míg Darlene az utolsót.Szerző: Képkockák

Az fsociety csoport az Anonymous csapaton alapszik.Szerző: Képkockák

Azért esett Rami Malekre a választás, mert a sorozat készítője, Sam Esmail akkori barátnője látta őt a The Pacific - Hős Alakulat (2010) sorozatban.Szerző: Képkockák

(2016. 09. 27.)
A hackerek már a spájzban vannak
Álom vagy valóság, képzelgés, netán nagyon is komoly veszély – nem volna baj, ha játszana ezekkel a Mr. Robot második évada, de minden tekintetben túlzásokba esik. A végére ott tartunk, hogy egyetlen fordulatát sem hisszük el, mert a következő részben majd biztosan kitalálják, hát ez csak egy vicc vagy látomás volt, kedves rajongó néző. A rajongó n... Több

Értékelés: 7/10
(2015. 10. 01.)
Az Y generációs Harcosok klubja, ahol egész estés film helyett sorozat formát kapunk. Több

Értékelés: 8.5/10
(2015. 09. 13.)
Nem lehet róla egyértelműen kijelenteni, hogy borzasztó vagy zseniális sorozat, mert mindkettőből van benne bőven. De igazából még azt sem mondanám, hogy egy sorozat lenne, hiszen a 10 rész alatt legalább 5 különbözőt láttunk, mindfuck és cyberthrillertől Amerikai pszichó remake-en át hackeres Fight Club és Dexter utánérzésig.... Több

Értékelés: 5/10
(2016. 10. 02.)
Láttam már rosszabb évadokat is összességében, de a jelenlegi minőségbeli viszonyok között így is kiemelkedően gyengének tűnt a Mr. Robot második nekifutása.
5/10 Több
Totál szívás