Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Mr. Robot (2015-2019)

Mr. Robot
Filmadatlap
 
57
Szereplők
13
Vélemények
200
Képek
4
Videók

Galéria (200)

Videók (4)

 
cat   2022. 05. 23.

legújabb vélemény

0

Az első néhány rész után nem reméltem sokat, csak a színészi játék fogott meg , Malek elképesztő! Aztán egész jól alakult, és remek sorozat lett.

 
Bogi87   2018. 11. 10.

1

Zseniális sorozat, Rami Malek szuper alakítást nyújt benne, rendkívül sok arcú színésznek tartom. Ez a szerep pedig tökéletesen illik hozzá, mintha csak rá szabták volna. Most a 2. évad közepén járok. Nekem leginkább az első évad tetszett, de szerencsére később sem ült le a sorozat.

 
Robinson76   2020. 09. 08.

1
Fura ez a hacker...

Érdekes és megosztó sorozat ez. Szerintem a színészi játék, a történet, a fordulatok sokat dobnak rajta, de van itt pár gyengeség is. Én nem tudtam azonosulni a szériával, talán ezért nem is kötött le. Az első évad még megüti a jó szintet, de később gyengül, vékonyodik és így már csak egy erős közepesre tudom értékelni.

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Elsőre is látszik, hogy nagyon elvont sorozat és nem a megszokott nyomozósdi lesz itt a fő motívum. Ahogy halad a történet úgy válik egyre bonyolultabbá és izgalmasabbá.

 
Gigi   2017. 01. 19.

1

Jó sorozat, bár vannak bizonyos elemek, amik nem tetszenek. Egyrészt érdemesebb feliratosan nézni, mint szinkronnal, mert enyhén szólva sem alakítottak nagyot a szinkronszínészek. Másrészt sok olyan klisével dolgozik, amik ha hackerekről van szó, aut... több»

 
Wolowitz   2017. 04. 18.

1

Nagyon összetett csavaros és magába szippantó. Ezt a műremeket minden korosztálynak látnia kell legalább egyszer mert annyira időtálló és szórakoztató, hogy az valami hihetetlen. Szerintem simán az egyik legjobb a kategóriáján belül. Kedvencem volt. Nézd bátran.

 
Lamboh   2017. 10. 21.

0

Egy évad után dobtam, mert nem jött be. Félreértés ne essék, jó kis sorozat, csak nem az és stílusom.

 

Nincs olyan karakter, amelyik minden epizódban feltűnik.

(Képkockák )
 

Minden epizódban van vizuális vagy verbális utalás más filmekre vagy sorozatokra.

(Képkockák )
 

Elliot mondja az első mondatot a sorozatban, míg Darlene az utolsót.

(Képkockák )
 

Az fsociety csoport az Anonymous csapaton alapszik.

(Képkockák )
 

Azért esett Rami Malekre a választás, mert a sorozat készítője, Sam Esmail akkori barátnője látta őt a The Pacific - Hős Alakulat (2010) sorozatban.

(Képkockák )
 
Álom vagy valóság, képzelgés, netán nagyon is komoly veszély – nem volna baj, ha játszana ezekkel a Mr. Robot második évada, de minden tekintetben túlzásokba esik. A végére ott tartunk, hogy egyetlen fordulatát sem hisszük el, mert a következő részben majd biztosan kitalálják, hát ez csak egy vicc vagy látomás volt, kedves rajongó néző. A rajongó nézőből lassacskán az álmossággal küszködő ember válik, aki már azt is érzi, hogy az első évadban annyira jól működő narráció – Elliot a nézőhöz beszél, mint képzeletbeli barátjához – modorossá vált, és azt is nehéz megérteni, miért kellett az epizódszámot emelni, nevezetesen tizenkettőre, ha mondanivaló alig volt. Ráadásul a legjobb szereplőt hiába keressük, Tyrell nincs sehol. több»
 
Az Y generációs Harcosok klubja, ahol egész estés film helyett sorozat formát kapunk. több»