Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Mr. Robot (2015-2019)

Mr. Robot
Filmadatlap
 
57
Szereplők
13
Vélemények
200
Képek
4
Videók

Galéria (200)

Videók (4)

 
cat   2022. 05. 23.

legújabb vélemény

0

Az első néhány rész után nem reméltem sokat, csak a színészi játék fogott meg , Malek elképesztő! Aztán egész jól alakult, és remek sorozat lett.

 
Bogi87   2018. 11. 10.

1

Zseniális sorozat, Rami Malek szuper alakítást nyújt benne, rendkívül sok arcú színésznek tartom. Ez a szerep pedig tökéletesen illik hozzá, mintha csak rá szabták volna. Most a 2. évad közepén járok. Nekem leginkább az első évad tetszett, de szerencsére később sem ült le a sorozat.

 
Robinson76   2020. 09. 08.

1
Fura ez a hacker...

Érdekes és megosztó sorozat ez. Szerintem a színészi játék, a történet, a fordulatok sokat dobnak rajta, de van itt pár gyengeség is. Én nem tudtam azonosulni a szériával, talán ezért nem is kötött le. Az első évad még megüti a jó szintet, de később gyengül, vékonyodik és így már csak egy erős közepesre tudom értékelni.

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Elsőre is látszik, hogy nagyon elvont sorozat és nem a megszokott nyomozósdi lesz itt a fő motívum. Ahogy halad a történet úgy válik egyre bonyolultabbá és izgalmasabbá.

 
Gigi   2017. 01. 19.

1

Jó sorozat, bár vannak bizonyos elemek, amik nem tetszenek. Egyrészt érdemesebb feliratosan nézni, mint szinkronnal, mert enyhén szólva sem alakítottak nagyot a szinkronszínészek. Másrészt sok olyan klisével dolgozik, amik ha hackerekről van szó, aut... több»

 
Wolowitz   2017. 04. 18.

1

Nagyon összetett csavaros és magába szippantó. Ezt a műremeket minden korosztálynak látnia kell legalább egyszer mert annyira időtálló és szórakoztató, hogy az valami hihetetlen. Szerintem simán az egyik legjobb a kategóriáján belül. Kedvencem volt. Nézd bátran.

 
Lamboh   2017. 10. 21.

0

Egy évad után dobtam, mert nem jött be. Félreértés ne essék, jó kis sorozat, csak nem az és stílusom.

 

Nincs olyan karakter, amelyik minden epizódban feltűnik.

(Képkockák)
 

Minden epizódban van vizuális vagy verbális utalás más filmekre vagy sorozatokra.

(Képkockák)
 

Elliot mondja az első mondatot a sorozatban, míg Darlene az utolsót.

(Képkockák)
 

Az fsociety csoport az Anonymous csapaton alapszik.

(Képkockák)
 

Azért esett Rami Malekre a választás, mert a sorozat készítője, Sam Esmail akkori barátnője látta őt a The Pacific - Hős Alakulat (2010) sorozatban.

(Képkockák)
 
Álom vagy valóság, képzelgés, netán nagyon is komoly veszély – nem volna baj, ha játszana ezekkel a Mr. Robot második évada, de minden tekintetben túlzásokba esik. A végére ott tartunk, hogy egyetlen fordulatát sem hisszük el, mert a következő részben majd biztosan kitalálják, hát ez csak egy vicc vagy látomás volt, kedves rajongó néző. A rajongó nézőből lassacskán az álmossággal küszködő ember válik, aki már azt is érzi, hogy az első évadban annyira jól működő narráció – Elliot a nézőhöz beszél, mint képzeletbeli barátjához – modorossá vált, és azt is nehéz megérteni, miért kellett az epizódszámot emelni, nevezetesen tizenkettőre, ha mondanivaló alig volt. Ráadásul a legjobb szereplőt hiába keressük, Tyrell nincs sehol. több»
 
Az Y generációs Harcosok klubja, ahol egész estés film helyett sorozat formát kapunk. több»