(hp)A Mr. Robot főszereplője egy rejtélyes anarchista, aki beszervez egy antiszociális zavarral küzdő fiatal programozót (Rami Marek), aki úgy teremt kapcsolatokat az emberekkel, hogy meghekkeli őket.
(hp)Annyira nem kedveltem meg a sorozatot mint a legtöbben akik megnézik . Kellett bő két évad mire hozzá szoktam a stílusához de a végére egész jó lett. Azzal viszont nem tudok egyet érteni ,hogy sokan a Breaking Bad-el és Soprano-val említik egy lapon . Nekem ez attól kicsit messze van de megéri megnézni .
Zseniális sorozat, Rami Malek szuper alakítást nyújt benne, rendkívül sok arcú színésznek tartom. Ez a szerep pedig tökéletesen illik hozzá, mintha csak rá szabták volna. Most a 2. évad közepén járok. Nekem leginkább az első évad tetszett, de szerencsére később sem ült le a sorozat.
Érdekes és megosztó sorozat ez. Szerintem a színészi játék, a történet, a fordulatok sokat dobnak rajta, de van itt pár gyengeség is. Én nem tudtam azonosulni a szériával, talán ezért nem is kötött le. Az első évad még megüti a jó szintet, de később gyengül, vékonyodik és így már csak egy erős közepesre tudom értékelni.
Elsőre is látszik, hogy nagyon elvont sorozat és nem a megszokott nyomozósdi lesz itt a fő motívum. Ahogy halad a történet úgy válik egyre bonyolultabbá és izgalmasabbá.
Nincs olyan karakter, amelyik minden epizódban feltűnik.
Minden epizódban van vizuális vagy verbális utalás más filmekre vagy sorozatokra.
Elliot mondja az első mondatot a sorozatban, míg Darlene az utolsót.
Az fsociety csoport az Anonymous csapaton alapszik.
Azért esett Rami Malekre a választás, mert a sorozat készítője, Sam Esmail akkori barátnője látta őt a The Pacific - Hős Alakulat (2010) sorozatban.