Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
57
Szereplők
10
Vélemények
200
Képek
4
Videók
 
Bogi87   2018. 11. 10.

legújabb vélemény

Zseniális sorozat, Rami Malek szuper alakítást nyújt benne, rendkívül sok arcú színésznek tartom. Ez a szerep pedig tökéletesen illik hozzá, mintha csak rá szabták volna. Most a 2. évad közepén járok. Nekem leginkább az első évad tetszett, de szerencsére később sem ült le a sorozat.

 
Gigi   2017. 01. 19.

Jó sorozat, bár vannak bizonyos elemek, amik nem tetszenek. Egyrészt érdemesebb feliratosan nézni, mint szinkronnal, mert enyhén szólva sem alakítottak nagyot a szinkronszínészek. Másrészt sok olyan klisével dolgozik, amik ha hackerekről van szó, automatikusan ráaggatunk, pedig ezek nélkül is lehetne érdekes, és lehetne eredetibb sztorit alkotni. De ezzel együtt is nézhető maradt, bár az első 1-2 rész után még nem voltam benne biztos, hogy kíváncsi vagyok a folytatásra. Aztán mégis kitartottam.


 
Deku   2017. 08. 19.

Elsőre is látszik, hogy nagyon elvont sorozat és nem a megszokott nyomozósdi lesz itt a fő motívum. Ahogy halad a történet úgy válik egyre bonyolultabbá és izgalmasabbá.

 
Wolowitz   2017. 04. 18.

Nagyon összetett csavaros és magába szippantó. Ezt a műremeket minden korosztálynak látnia kell legalább egyszer mert annyira időtálló és szórakoztató, hogy az valami hihetetlen. Szerintem simán az egyik legjobb a kategóriáján belül. Kedvencem volt. Nézd bátran.

 
Lamboh   2017. 10. 21.

Egy évad után dobtam, mert nem jött be. Félreértés ne essék, jó kis sorozat, csak nem az és stílusom.

 
Nem lehet róla egyértelműen kijelenteni, hogy borzasztó vagy zseniális sorozat, mert mindkettőből van benne bőven. De igazából még azt sem mondanám, hogy egy sorozat lenne, hiszen a 10 rész alatt legalább 5 különbözőt láttunk, mindfuck és cyberthrillertől Amerikai pszichó remake-en át hackeres Fight Club és Dexter utánérzésig. több»
 
Az Y generációs Harcosok klubja, ahol egész estés film helyett sorozat formát kapunk. több»
 
Álom vagy valóság, képzelgés, netán nagyon is komoly veszély – nem volna baj, ha játszana ezekkel a Mr. Robot második évada, de minden tekintetben túlzásokba esik. A végére ott tartunk, hogy egyetlen fordulatát sem hisszük el, mert a következő részben majd biztosan kitalálják, hát ez csak egy vicc vagy látomás volt, kedves rajongó néző. A rajongó nézőből lassacskán az álmossággal küszködő ember válik, aki már azt is érzi, hogy az első évadban annyira jól működő narráció – Elliot a nézőhöz beszél, mint képzeletbeli barátjához – modorossá vált, és azt is nehéz megérteni, miért kellett az epizódszámot emelni, nevezetesen tizenkettőre, ha mondanivaló alig volt. Ráadásul a legjobb szereplőt hiába keressük, Tyrell nincs sehol. több»
 

A sorozat elnyerte a Golden Globe-díj a legjobb drámai sorozat kategóriájában.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.