Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
89%

Mr. Robot (2015-2019)

Mr. Robot
Filmadatlap
 
57
Szereplők
11
Vélemények
200
Képek
4
Videók
 
Robinson76   2020. 09. 08.

legújabb vélemény

1
Fura ez a hacker...

Érdekes és megosztó sorozat ez. Szerintem a színészi játék, a történet, a fordulatok sokat dobnak rajta, de van itt pár gyengeség is. Én nem tudtam azonosulni a szériával, talán ezért nem is kötött le. Az első évad még megüti a jó szintet, de később gyengül, vékonyodik és így már csak egy erős közepesre tudom értékelni.

 
Bogi87   2018. 11. 10.

0

Zseniális sorozat, Rami Malek szuper alakítást nyújt benne, rendkívül sok arcú színésznek tartom. Ez a szerep pedig tökéletesen illik hozzá, mintha csak rá szabták volna. Most a 2. évad közepén járok. Nekem leginkább az első évad tetszett, de szerencsére később sem ült le a sorozat.


 
Gigi   2017. 01. 19.

1

Jó sorozat, bár vannak bizonyos elemek, amik nem tetszenek. Egyrészt érdemesebb feliratosan nézni, mint szinkronnal, mert enyhén szólva sem alakítottak nagyot a szinkronszínészek. Másrészt sok olyan klisével dolgozik, amik ha hackerekről van szó, aut... több»

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Elsőre is látszik, hogy nagyon elvont sorozat és nem a megszokott nyomozósdi lesz itt a fő motívum. Ahogy halad a történet úgy válik egyre bonyolultabbá és izgalmasabbá.

 
Wolowitz   2017. 04. 18.

1

Nagyon összetett csavaros és magába szippantó. Ezt a műremeket minden korosztálynak látnia kell legalább egyszer mert annyira időtálló és szórakoztató, hogy az valami hihetetlen. Szerintem simán az egyik legjobb a kategóriáján belül. Kedvencem volt. Nézd bátran.

 
Lamboh   2017. 10. 21.

0

Egy évad után dobtam, mert nem jött be. Félreértés ne essék, jó kis sorozat, csak nem az és stílusom.

 
prof.zoltan   2015. 09. 11.

1

Az idei sorozatok között szerintem az egyik legjobb! A színészi játék zseniális, a történet és hát maga a hackelés... Végre megmutatják, milyen a valódi(!), nem az a "holywoodi hacker"... A végén a cliffhanger is ütött, szóval nagyon jó kis sorozat és várom a folytatást!

Galéria (200)

Videók (4)

 

A sorozat elnyerte a Golden Globe-díj a legjobb drámai sorozat kategóriájában.

(citizenfour99)
 
Nem lehet róla egyértelműen kijelenteni, hogy borzasztó vagy zseniális sorozat, mert mindkettőből van benne bőven. De igazából még azt sem mondanám, hogy egy sorozat lenne, hiszen a 10 rész alatt legalább 5 különbözőt láttunk, mindfuck és cyberthrillertől Amerikai pszichó remake-en át hackeres Fight Club és Dexter utánérzésig. több»
 
Az Y generációs Harcosok klubja, ahol egész estés film helyett sorozat formát kapunk. több»
 
Álom vagy valóság, képzelgés, netán nagyon is komoly veszély – nem volna baj, ha játszana ezekkel a Mr. Robot második évada, de minden tekintetben túlzásokba esik. A végére ott tartunk, hogy egyetlen fordulatát sem hisszük el, mert a következő részben majd biztosan kitalálják, hát ez csak egy vicc vagy látomás volt, kedves rajongó néző. A rajongó nézőből lassacskán az álmossággal küszködő ember válik, aki már azt is érzi, hogy az első évadban annyira jól működő narráció – Elliot a nézőhöz beszél, mint képzeletbeli barátjához – modorossá vált, és azt is nehéz megérteni, miért kellett az epizódszámot emelni, nevezetesen tizenkettőre, ha mondanivaló alig volt. Ráadásul a legjobb szereplőt hiába keressük, Tyrell nincs sehol. több»