Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
57
Szereplők
11
Vélemények
200
Képek
5
Videók

Vélemények: Mr. Robot (2015)

 
Robinson76   2020. 09. 08.

legújabb vélemény

1
Fura ez a hacker...

Érdekes és megosztó sorozat ez. Szerintem a színészi játék, a történet, a fordulatok sokat dobnak rajta, de van itt pár gyengeség is. Én nem tudtam azonosulni a szériával, talán ezért nem is kötött le. Az első évad még megüti a jó szintet, de később gyengül, vékonyodik és így már csak egy erős közepesre tudom értékelni.

 
Bogi87   2018. 11. 10.

0

Zseniális sorozat, Rami Malek szuper alakítást nyújt benne, rendkívül sok arcú színésznek tartom. Ez a szerep pedig tökéletesen illik hozzá, mintha csak rá szabták volna. Most a 2. évad közepén járok. Nekem leginkább az első évad tetszett, de szerencsére később sem ült le a sorozat.


 
Gigi   2017. 01. 19.

1

Jó sorozat, bár vannak bizonyos elemek, amik nem tetszenek. Egyrészt érdemesebb feliratosan nézni, mint szinkronnal, mert enyhén szólva sem alakítottak nagyot a szinkronszínészek. Másrészt sok olyan klisével dolgozik, amik ha hackerekről van szó, aut... több»

 
Deku   2017. 08. 19.

0

Elsőre is látszik, hogy nagyon elvont sorozat és nem a megszokott nyomozósdi lesz itt a fő motívum. Ahogy halad a történet úgy válik egyre bonyolultabbá és izgalmasabbá.

 
Wolowitz   2017. 04. 18.

1

Nagyon összetett csavaros és magába szippantó. Ezt a műremeket minden korosztálynak látnia kell legalább egyszer mert annyira időtálló és szórakoztató, hogy az valami hihetetlen. Szerintem simán az egyik legjobb a kategóriáján belül. Kedvencem volt. Nézd bátran.

 
Lamboh   2017. 10. 21.

0

Egy évad után dobtam, mert nem jött be. Félreértés ne essék, jó kis sorozat, csak nem az és stílusom.

 
prof.zoltan   2015. 09. 11.

1

Az idei sorozatok között szerintem az egyik legjobb! A színészi játék zseniális, a történet és hát maga a hackelés... Végre megmutatják, milyen a valódi(!), nem az a "holywoodi hacker"... A végén a cliffhanger is ütött, szóval nagyon jó kis sorozat és várom a folytatást!

 
MMcFly2015   2018. 09. 13.

0

A sorozatból egy évadot néztem meg, mert amennyire lenyűgözött, annyira okozott kis kételkedést a folytatást illetően. Így azt mondom vegyesek az érzelmeim. Azt mindenképpen meg kell említeni, hogy a főszereplő Rami Malek alakítása elsöprő. Nem tudom... több»

 
vinetty93   2016. 01. 07.

0

Szerintem igazán új és erős sorozatot hoztak be ezzel. Nekem személy szerint nagyon tetszetős volt ez a koncepció és csak dicsérni tudom. Az első perctől megfogott és nem is ereszt. Várós a kövi évad.

 
iamakn24   2017. 08. 03.

0

Tudom, tudom elvont, de rengeteg cselekménnyel, ami miatt egyáltalán nem unalmas mint pschio-dráma! Aki végig nézte minkét évadot, valószínű észrevette, hogy közel sem ugyan az a két évad(persze csak akkor ha valóban odafigyelt, és persze akkor ha ne... több»

 
szekeres91   2016. 08. 28.

0

Nagyon bejött ez a hacker-es téma, viszont én már az elején éreztem, hogy ez olyan lesz mint a Harcosok Klubja. ÉS ÚGY IS LETT. 9. rész egy az egyben tiszta harcosok klubja és ahogy vége felé megszólal a Where is my Mind... két kézzel fogtam fogtam a fejem. A lényegen nem változtat, hogy egy nagyon szórakoztató sorozatot kaptunk.