Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke és sokan mások szerepelnek a Rumaan Alam regényén alapuló, mától nézhető Távol a világtól című thrillerben.

A Julia Roberts, Mahershala Ali és Ethan Hawke főszereplésével, Sam Esmail által írt és rendezett apokaliptikus thriller két család történetét meséli el, akik a túlélésért küzdenek egy megmagyarázhatatlan áramszünet közepette. Csak egy dolog biztos: Nincs visszaút a normális állapotba. A technológia rejtélyes módon nem működik, és a családok Long Island-i menedéke körül a szarvasok furcsán viselkednek. 

A film Rumaan Alam 2020-as azonos című bestseller regényén alapul, aki egyben az executive producere is a filmnek, Barack és Michelle Obama, Tonia Davis, Daniel M. Stillman és Nick Krishnamurthy társaságában.

Ebben a apokaliptikus thrillerben, amelyet az elismert író és rendező, Sam Esmail (Mr. Robot) jegyez, Amanda (Oscar-díjas Roberts) és férje, Clay (Oscar-jelölt Hawke), egy luxus kúriát bérelnek a hétvégére gyerekeikkel, Archie-vel (Charlie Evans) és Rose-zal (Farrah Mackenzie). A vakációjuk hamarosan fenekestül felfordul, amikor két idegen - G.H. (Oscar-díjas Ali) és lánya, Ruth (Myha'la Herrold) - érkezik az éjszaka, hírrel a titokzatos kibertámadásról, és menedéket keresnek az állításuk szerint az övéknek számító házban. A két család szembenéz egy közeledő katasztrófával, amely percről percre ijesztőbbé válik, mindenkit arra kényszerítve, hogy szembenézzen a helyével a összeomló világban. Alam azonos című, a National Book Award-ra jelölt regényén alapuló Leave the World Behind-t az Esmail Corp, a Red Om Films és a Higher Ground Productions executive producerei készítik.

Ha kíváncsi vagy a filmre és rendelkezel Netflix előfizetéssel, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dráma

Egy család kirándulása egy luxusházba baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja az eszközeiket, és két idegen jelenik meg az ajtóban, akik egy közelgő... több»