Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
85

Így jártam anyátokkal (2005)

How I Met Your Mother
Filmadatlap
 
67
Szereplők
70
Vélemények
166
Képek
Videók

Vélemények: Így jártam anyátokkal (2005)

 
TB   2020. 02. 28.

legújabb vélemény

Jó, de...

Alapvetően egy jól induló sorozat, jók a karakterek, a szitkom jelleg, a poénok, csak megint az van, mint a legtöbb amerikai sorozatnál: túl hosszúra nyújtják, amikor már semmi értelmeset nem tudnak elmesélni, akkor jönnek az idióta fordulatok, az ismétlések, az unalmas visszaemlékezések, és a végét teljesen elbarmolták. Az utolsó évad kiábrándítóan rossz volt.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 21.

Egy nagyon jó kis sorozat, amely (igen, tényleg igaz), hogy egy egész picit meglovagolja a Jóbarátok sikerét, hiszen sok hasonlóság fedezhető fel a két sorozat között. Mindkettő fiatalokról szól, akik egymáshoz közel laknak, akik minden idejüket együtt töltik, kedvenc törzshelyükön még saját ülőhelyük is van (ami természetesen mindig szabadon várja őket) és persze a kihagyhatatlan szál: egymásba szeretnek. Ám szerintem ez egyáltalán nem gond, egy jól bevált receptet nem kell azonnal kidobni, méghozzá pont azért, mert egyszer már bejött. Az Így jártam anyátokkal-ban a karakterek egyediek, az epizódok történései jól kivannak találva, a visszautalások koherensek és követhetőek, a színész casting jól sikerült. Ted Mosby az igazi szerethető hős, akinek már az első résztől kezdve drukkolunk, hogy megtalálja a nagy Ő-t, Lily és Marshall jó párost alkotnak együtt, Robin az igazi karrierista, férfias, vagány csaj és hát Barney, az Barney. Egyetlen probléma, amely sajnos a sorozat egész hangulatát aláássa, az az utolsó évad és a befejezés. Gyakorlatilag a befejezés fényében az összes addigi, egyébként jól sikerült évad értelmetlenné vált. Végre megtudjuk, hogyan járt Ted gyermekei anyjával, meg is szeretjük a karaktert, aztán volt-nincs. Nagyon nagy kár volt így elrontani egy szerethető sorozatot, nem volt méltó az előző évadok sikeréhez ez a szegényes megoldás (csupán ezért ér nálam csak 4 pontot és nem 5-öt).


 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Jóbarátok koppincs, egyetlen értékelhető karakter Ted. Vannak benne jó poénok, de nagyon sajátos az elmesélés módja.

 
Deku   2017. 08. 21.

Nekem ez olyan mint mindenki másnak a Jóbarátok. Szerintem nagyon szeretnivaló sorozat. Sok tanulsággal és humorral. Nagyszerű az utolsó percig és soha nem volt kétségem.

 
GedyPapa   2017. 03. 20.

Kiváló sorozat, amit még az utolsó évadok se tudtak lerontani az 5csillagról. Pedig nagyon rajta voltak a készítők. Az első 4-5 évad nagyon sokszor nézős, utána már kezd laposodni, hogy elérjen ahhoz a végkifejlethez, amit egy rajongó se akart volna megélni.

 
beero88   2016. 01. 16.

A lehető legjobb sorozat. Amúgy arra a kérdésre hogy miért szeretik annyian a sorozatot annyi lenne a válasz, hogy azért mert mindenkinek más az ízlés küszöbe. Hála a jó istennek, hoyg nem egyforma mert akkor kimaradtam volna egy ilyen istenien szórakoztató sorozatból.

 
Norbi   2018. 07. 09.

Én imádtam/imádom ezt a sorozatot, mint már sokan említették mutat hasonlóságokat a Jóbarátok címünk nagy klasszikussal, de ez nem von le számomra az értékéből. Humoros, romantikus, szórakoztató sorozat. Mindvégig figyelemmel lehet kísérni az összes jópofa karakter fejlődését és közben rengeteg utalás lelhető meg benne már megtörtént részekre. Kellemes, könnyed szórakozás , tanulságos , drámai jelenetekkel fűszerezve.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

Zseniális sorozat volt ez a maga idejében, bár a sorozat lezárásával még mindig érzek rossz szájízeket, ha szabad így kifejeznem magam. Többet érdemelt volna a sorozat ennyi klasszul felvezetett évad után. De akkor is ez a legjobb sorozat az utóbbi években. Számomra egyértelműen kedvenc Robin és Barney

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

Imádtam. Egyik kedvenc sorozatom. Kár hogy a végét, olyan furán zárták le, hogy az anyjuk meghalt és a gyerekek azt hitték az egész sztori lényege, hogy szereti robint és tőlük kér engedélyt, hogy újra randizhasson. Nagyon furán jött ki az egész így. Ez majdnem elrontotta számomra az egész élményét a sorinak.

 
MKristijan   2016. 10. 27.

Az első sorozatok között van amit végignéztem. Ahogy vége lett úgy gondoltam nem nézném végig még egyszer. De ma már szívesen újra nekiülnék. Jópofa sorozat ez a maga hülyeségeivel.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

Nekem nagy kedvencem ez a sorozat. Többször újranéztem már és biztos, hogy nem utoljára tettem. Mindig van benne olyan poén ami feldobja a nézőt és ha figyelünk legtöbbször valami tanulságot is levonhatunk.

 
harnas1207   2019. 02. 19.

A sorozat igazi ereje az, ha megszereted a karaktereket és utána tudsz nevetni a gyengécske poénokon. Nekem ennél a sorozatnál ez nem sikerült, és így nem is igazán tudtam élvezni. A Jóbarátokba ez a recept működött itt nem.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

A sorozat szerethető ugyan de a történetek benne néha laposak. A karakterek elég jók lettek de azért néha többet vártam. Összességében jó, nézhető sorozat.

 
Gigi   2017. 01. 15.

A Jóbarátok után már nem voltam kíváncsi hasonló sorozatra, de egyszer belenéztem, és rájöttem, hogy bár jellegében hasonló, mégsem kell ez alapján leírni, mert nem koppintás, hanem önálló sorozat. Elkezdtem nézni, egy ideig lekötötte a figyelmem, aztán sajnos elkezdtem unni, így feladtam.

 
VFTS   2016. 08. 04.

Jóbarátok feeling. Rengeteget lehet rajta nevetni. A végére azért már gyengült a sorozat és a befejezést nagyon elhúzták, de az oda vezető utat érdemes megnézni.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

A lezárása nagyon rossz volt, bár sejthető. Ezen kívül tetszett a sorozat a maga egyszerűségével együtt, ajánlani tudom kikapcsolódáshoz mindenkinek igazából.

 
Mate   2015. 05. 06.

Rémes sorozat, tele lapos, kiszámítható poénokkal és sablonos szereplőkkel. Tényleg nem értem miért szeretik annyian.

 
czigler.nora   2017. 08. 01.

Remekül indul, imádja az ember, nem bírja az ember abbahagyni. Aztán unalmas lesz, elcsépelt, vonatott, elhúzott... és tiszta Jóbarátok koppintás.. elmegy

 
Evcsi95   2016. 10. 01.

A helyzet eléggé tipikus, nem nagyon lepődhet meg, aki belenéz. A banda jó, de néha már túlzottan vicces akar lenni. Sok évadot megélt, de csak húzták, mint a rétestésztát.

 
baalint   2017. 11. 21.

Először még azt hittem teljesen Jóbarátok koppintás lesz.. aztán jött pár jobb évad,ami talán még nézhető is volt,de a vége hihetetlenül nyálas, nézhetetlen lett. Egy idő után a csajozós poénok is unalmasak.

 
padfoot8925   2015. 06. 23.

Elsősorban a történet. Az nagyon el lett találva. Nem a megszokott stílusban zajlik az egész. Aztán ezt megfűszerezték jó sok poénnal. Igaz vannak laposabbak is de az mindig akad. Ezt leszámítva nagyon mulatságos és szórakoztató sorozat. A színészek karakterei pedig imádnivalóak. Az egyik nagy kedvencem.

 
sonyxxx   2015. 06. 02.

Jó és vicces sorozatnak tartom, amiben minden színész telitalálat. A sorozat egyértelműen Neil Patrick Harris viszi el a hátán, akinek a szerepe telitalálat volt neki. Kiváló kikapcsolódást nyújtott, talán a végét kicsit összecsapták, de igazából az öszeképen ez sem változtatott.

 
Siriusalias   2015. 10. 15.

Nem volt rossz sorozat nagyjából a közepéig. Utána pedig annyira erőltetett és lapos, a leggagyibb poénokkal hogy már nagyon fárasztó. Az elején még volt benne fantázia, később pedig már fantáziátlan az egész. Az utolsó résszel pedig tettek egy koronát a sok baromságra. De még egyszer kihangsúlyozom, a sorozat közepéig nagyon szerettem!

 
titra   2015. 05. 23.

Szórakoztató sorozat szerethető karakterekkel, ötletes alapsztorival. Türelmetleneknek szólni kell, hogy ne várják túl korán a csajt, mert a címével ellentétben nem róla szól a történet. Elég amerikai a sztori, olyannyira, hogy többször amolyan oktatófilm Amerikáról amerikaiaknak féle dokumentumfilmnek éreztem, ahol "a fiatalok nyelvén" próbálnak kultúrát verni a tévéfüggő réteg agyába. Túlhúzták ennek a végét is, az utolsó évad kínszenvedés volt, a befejezés próbált nem nyálas hatásvadász lenni, de azért azt nem tudták kihagyni, hogy még Tednek kismillió nőt kellett megismernie a nagy Ő előtt, addig a "az anya" mindösszesen 2 hosszútávú kapcsolatot tudhatott magáénak. Igaziból ezek a dolgok egyáltalán nem zavartak, mert akkor amikor ment, simán függővé váltam, a sorozat elérte a célját.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

A legkedvencebb vígjáték sorozatom. Szórakoztató és nagyon vicces. Persze akadnak laposabb poénok és részek de hát hol nem akad ilyen hosszú sorozatnál? Nekem nagyon tetszett és a vége is egész frappáns és fordulatos.

 
Manfred   2016. 11. 15.

Laza, könnyed vígjáték. Szórakoztató és aktív, leköti a nézőt, nem rossz a humora sem. A színészek jól alakítanak, kategóriájában jó film. Érdemes megnézni!

 
Bogi   2016. 04. 28.

Az elsők között volt a sorozataimban nagyon sokáig. Talán ez volt a második sorozat amit elkezdtem nézni hétről hétre folyamatosan. Valahogy feldobja az embert mindig a baromkodásaival:D:) Ted és persze Lily karakterei a kedvencem, de Barney talán a legviccesebb. Neki szurkoltam végig hogy megtalálja a szerelemet és lám... :)

 
Hercegno   2017. 02. 26.

Fergetes sorozat, annyira jó, annyira el van találva az egész. Remek színészeket választottak ki a megfelelő szerepekre. A poénok is szenzációsak, nagyon egyben van ez az egész.

 
K.bogi   2016. 07. 21.

Nagyon eredeti sorozat csodálatos színészekkel, akik remekül játszanak. A történetek évadról évadra egyre jobbak és viccesek. Ezért is sajnálom nagyon hogy tavaly végetért a sorzat és lezárták a történetfonalat. Sajnos kétlem hogy ezek után felújítják a sorzatot, bár láttunk ennél már furcsább folytatást is.

 
Péter   2017. 03. 21.

Bár még sosem láttam egyben a sorozatot, mindig csak részeket néztem meg belőle a TV-ben, így is nagyon élvezhető és szórakoztató. Az epizódok egymástól függetlenül is jók.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.