Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%
Filmadatlap
 
67
Szereplők
71
Vélemények
166
Képek
1
Videók

Vélemények: Így jártam anyátokkal (2005)

 
MoviesChris   2022. 02. 24.

legújabb vélemény

0

Az Így jártam anyátokkal az egyik legkedvencebb sorozatom. Most nézem kb. ötödszörre elejétől a végéig. Nekem elsősorban a hangulata magával ragadó. Imádom esős vasárnap délutánokon nézni, mint Ted a Star Warst. Nagyon jó poénok vannak benne. Ahhoz, ... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 21.

2

Egy nagyon jó kis sorozat, amely (igen, tényleg igaz), hogy egy egész picit meglovagolja a Jóbarátok sikerét, hiszen sok hasonlóság fedezhető fel a két sorozat között. Mindkettő fiatalokról szól, akik egymáshoz közel laknak, akik minden idejüket együ... több»


 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

1

Jóbarátok koppincs, egyetlen értékelhető karakter Ted. Vannak benne jó poénok, de nagyon sajátos az elmesélés módja.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

A sorozat szerethető ugyan de a történetek benne néha laposak. A karakterek elég jók lettek de azért néha többet vártam. Összességében jó, nézhető sorozat.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Nekem ez olyan mint mindenki másnak a Jóbarátok. Szerintem nagyon szeretnivaló sorozat. Sok tanulsággal és humorral. Nagyszerű az utolsó percig és soha nem volt kétségem.

 
GedyPapa   2017. 03. 20.

0

Kiváló sorozat, amit még az utolsó évadok se tudtak lerontani az 5csillagról. Pedig nagyon rajta voltak a készítők. Az első 4-5 évad nagyon sokszor nézős, utána már kezd laposodni, hogy elérjen ahhoz a végkifejlethez, amit egy rajongó se akart volna megélni.

 
harnas1207   2019. 02. 19.

1

A sorozat igazi ereje az, ha megszereted a karaktereket és utána tudsz nevetni a gyengécske poénokon. Nekem ennél a sorozatnál ez nem sikerült, és így nem is igazán tudtam élvezni. A Jóbarátokba ez a recept működött itt nem.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Imádtam. Egyik kedvenc sorozatom. Kár hogy a végét, olyan furán zárták le, hogy az anyjuk meghalt és a gyerekek azt hitték az egész sztori lényege, hogy szereti robint és tőlük kér engedélyt, hogy újra randizhasson. Nagyon furán jött ki az egész így. Ez majdnem elrontotta számomra az egész élményét a sorinak.

 
Norbi   2018. 07. 09.

0

Én imádtam/imádom ezt a sorozatot, mint már sokan említették mutat hasonlóságokat a Jóbarátok címünk nagy klasszikussal, de ez nem von le számomra az értékéből. Humoros, romantikus, szórakoztató sorozat. Mindvégig figyelemmel lehet kísérni az összes ... több»

 
beero88   2016. 01. 16.

0

A lehető legjobb sorozat. Amúgy arra a kérdésre hogy miért szeretik annyian a sorozatot annyi lenne a válasz, hogy azért mert mindenkinek más az ízlés küszöbe. Hála a jó istennek, hoyg nem egyforma mert akkor kimaradtam volna egy ilyen istenien szórakoztató sorozatból.

 
Szivárvány1   2016. 11. 20.

0

Zseniális sorozat volt ez a maga idejében, bár a sorozat lezárásával még mindig érzek rossz szájízeket, ha szabad így kifejeznem magam. Többet érdemelt volna a sorozat ennyi klasszul felvezetett évad után. De akkor is ez a legjobb sorozat az utóbbi években. Számomra egyértelműen kedvenc Robin és Barney

 
Teemeah   2020. 02. 28.

0
Jó, de...

Alapvetően egy jól induló sorozat, jók a karakterek, a szitkom jelleg, a poénok, csak megint az van, mint a legtöbb amerikai sorozatnál: túl hosszúra nyújtják, amikor már semmi értelmeset nem tudnak elmesélni, akkor jönnek az idióta fordulatok, az ismétlések, az unalmas visszaemlékezések, és a végét teljesen elbarmolták. Az utolsó évad kiábrándítóan rossz volt.

 
bgnz367   2017. 04. 19.

1

Nekem nagy kedvencem ez a sorozat. Többször újranéztem már és biztos, hogy nem utoljára tettem. Mindig van benne olyan poén ami feldobja a nézőt és ha figyelünk legtöbbször valami tanulságot is levonhatunk.

 
MKristijan   2016. 10. 27.

0

Az első sorozatok között van amit végignéztem. Ahogy vége lett úgy gondoltam nem nézném végig még egyszer. De ma már szívesen újra nekiülnék. Jópofa sorozat ez a maga hülyeségeivel.

 
Gigi   2017. 01. 15.

0

A Jóbarátok után már nem voltam kíváncsi hasonló sorozatra, de egyszer belenéztem, és rájöttem, hogy bár jellegében hasonló, mégsem kell ez alapján leírni, mert nem koppintás, hanem önálló sorozat. Elkezdtem nézni, egy ideig lekötötte a figyelmem, aztán sajnos elkezdtem unni, így feladtam.

 
VFTS   2016. 08. 04.

0

Jóbarátok feeling. Rengeteget lehet rajta nevetni. A végére azért már gyengült a sorozat és a befejezést nagyon elhúzták, de az oda vezető utat érdemes megnézni.

 
czigler.nora   2017. 08. 01.

1

Remekül indul, imádja az ember, nem bírja az ember abbahagyni. Aztán unalmas lesz, elcsépelt, vonatott, elhúzott... és tiszta Jóbarátok koppintás.. elmegy

 
szabomarc   2019. 01. 04.

0

A lezárása nagyon rossz volt, bár sejthető. Ezen kívül tetszett a sorozat a maga egyszerűségével együtt, ajánlani tudom kikapcsolódáshoz mindenkinek igazából.

 
Spidey   2020. 02. 21.

0

Nagyon jó sorozat mindig szétnevettük rajta magunkat amikor a comedy centralon bele botlunk Nagyon jó színészek és nagyon jó forgatókönyvek minden egyes részben, nekem még a záró epizód is nagyon tetszett pedig azt sokan bírálták. Barney a kedvencem de ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

 
Mate   2015. 05. 06.

1

Rémes sorozat, tele lapos, kiszámítható poénokkal és sablonos szereplőkkel. Tényleg nem értem miért szeretik annyian.

 
Kazydo   2020. 08. 19.

0

Bár való igaz, hogy az utolsó évad kicsit laposra sikerült, a vége sem a legtetszetősebb, de ez majdnem minden sorozatnál így van. De ettől eltekintve nagyon humoros, olykor érzelmekre ható, laza kis sorozat, ami egy fárasztó munkanap után pont megfe... több»

 
Evcsi95   2016. 10. 01.

0

A helyzet eléggé tipikus, nem nagyon lepődhet meg, aki belenéz. A banda jó, de néha már túlzottan vicces akar lenni. Sok évadot megélt, de csak húzták, mint a rétestésztát.

 
Bogi   2016. 04. 28.

0

Az elsők között volt a sorozataimban nagyon sokáig. Talán ez volt a második sorozat amit elkezdtem nézni hétről hétre folyamatosan. Valahogy feldobja az embert mindig a baromkodásaival:D:) Ted és persze Lily karakterei a kedvencem, de Barney talán a legviccesebb. Neki szurkoltam végig hogy megtalálja a szerelemet és lám... :)

 
padfoot8925   2015. 06. 23.

0

Elsősorban a történet. Az nagyon el lett találva. Nem a megszokott stílusban zajlik az egész. Aztán ezt megfűszerezték jó sok poénnal. Igaz vannak laposabbak is de az mindig akad. Ezt leszámítva nagyon mulatságos és szórakoztató sorozat. A színészek karakterei pedig imádnivalóak. Az egyik nagy kedvencem.

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

0

A legkedvencebb vígjáték sorozatom. Szórakoztató és nagyon vicces. Persze akadnak laposabb poénok és részek de hát hol nem akad ilyen hosszú sorozatnál? Nekem nagyon tetszett és a vége is egész frappáns és fordulatos.

 
Manfred   2016. 11. 15.

0

Laza, könnyed vígjáték. Szórakoztató és aktív, leköti a nézőt, nem rossz a humora sem. A színészek jól alakítanak, kategóriájában jó film. Érdemes megnézni!

 
sonyxxx   2015. 06. 02.

0

Jó és vicces sorozatnak tartom, amiben minden színész telitalálat. A sorozat egyértelműen Neil Patrick Harris viszi el a hátán, akinek a szerepe telitalálat volt neki. Kiváló kikapcsolódást nyújtott, talán a végét kicsit összecsapták, de igazából az öszeképen ez sem változtatott.

 
titra   2015. 05. 23.

0

Szórakoztató sorozat szerethető karakterekkel, ötletes alapsztorival. Türelmetleneknek szólni kell, hogy ne várják túl korán a csajt, mert a címével ellentétben nem róla szól a történet. Elég amerikai a sztori, olyannyira, hogy többször amolyan oktat... több»

 
Hercegno   2017. 02. 26.

0

Fergetes sorozat, annyira jó, annyira el van találva az egész. Remek színészeket választottak ki a megfelelő szerepekre. A poénok is szenzációsak, nagyon egyben van ez az egész.

 
neeta92   2015. 06. 20.

0

Nagyon szórakoztató sorozat. Tele van imádnivaló szereplővel és a történet se átlagos. Voltak pillanatok amik kevésbé jók lettek de ennyi belefért és igazából nagyon furfangosan zárták le a sorozatot. Egyáltalán nem számoltam ilyen befejezésre. Nagyo... több»