Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Kojot (2017)

Kojot
Filmadatlap
 
28
Szereplők
24
Vélemények
35
Képek
7
Videók
Kojot

Galéria (35)

Videók (7)

 
Dorkateo   2021. 11. 15.

legújabb vélemény

1
Elképesztő!

Az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmje számomra a Kojot. Valóságos, hihető, szomorúan kell beismerni, de ilyen a mai magyar vidék. Kiváló karakterek, mesteri rendezés.

 
Diesel   2018. 03. 12.

3

Egyre színvonalasabb magyar filmek készülnek mostanában. Igazi minőségi film!! Rettentően részletes és pontos. Ez a film attól olyan jó hogy teljes mértékben "valóságszagú". Nincsenek benne túlzások, túl játszott szerepek ez egy az egyben a 100% Real... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 14.

1

Egy igazi magyar eastern. Komoly és kemény film, végig ott bujkál a feszültség, szinte vibrál a vászon. A szereplők tökéletesen lehozzák a rájuk bízott karaktert. Szép a helyszín, jól el lett találva, szépek a képek, és igen, ez már bárhol megállja a... több»

 
Deku   2017. 08. 30.

1

Számítottam arra, hogy ez a film ilyen lesz de ez nem volt kedvelhető. Nem tetszett a történet, eléggé sablonszerű, a színészek is nagyon korlátoltak lettek. Túl sok volt a negatív ebben.

 
HercegPeter   2018. 06. 26.

0

Ez aztán igen! Ez komoly volt! Hogy lehet, hogy eddig nem hallottam erről a filmről? Már a nyitójelenet is igen erős ahogy aztán szinte az összes többi is. A film hangulata változó (hol vidámabb, hol komolyabb), de a színvonala végig magas. Kicsit we... több»

 
Minka   2018. 03. 12.

2

Nagyon, nagyon, nagyon sajnálom, hogy nem azt adta ez a film, amit vártam tőle, mert nagyon kíváncsi voltam már rá, de valahogy mégsem tudtam magam átadni a "flow"-nak, hiába próbálkoztam... Sőt inkább kényelmetlenül éreztem magam, mert egyetlen szer... több»

 
stevepisti   2021. 02. 16.

1

Ez egy nagyon jó kis magyar akció-dráma jó karakterekkel, egyszerű, érthető történettel, hiteles helyszínekkel. A színészi játékok jók voltak, az akciójelenetek is jól voltak koreografálva, hajrá, csak így tovább!

A film 2 373 010 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 2 173 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A rendező szándékosan válogatott kevésbé ismert színészeket, többek közt határon túli magyarokat, hogy sokkal autentikusabb legyen a magyar vidéken játszódó film hangulata.

(KaTuS55)
 
Nehéz nem észrevenni a politikai áthallásokat Kostyál Márk első filmjében, a Kojotban, de nemcsak ezért jó film. Kritika. több»
 
Hogy nincs új a nap alatt, s hogy van, ami nem változik, azt a reklámfilmes Kostyál Márk közéleti elszántsággal készített első nagyjátékfilmje, s annak sorsa is mutatja. A Kojot (2017) realisztikus indíttatású története az uralkodó magyar közállapotok korrupt, hazug jellegét leplezi le. több»
 
A legbrutálisabb magyar film, amit láttunk, de aligha dicsőség ez a Kojotnak. több»