Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

Kojot

(Kojot)
Kojot
 
Deku  2017. 08. 30. 20:57

Számítottam arra, hogy ez a film ilyen lesz de ez nem volt kedvelhető. Nem tetszett a történet, eléggé sablonszerű, a színészek is nagyon korlátoltak lettek. Túl sok volt a negatív ebben.

 
metzo  2017. 03. 20. 16:44

Kiváló magyar film! Egy percig se unatkoztam. Végre jó párbeszédek és jól megcsinált akció jelenetek.

 
mirohrbt  2017. 02. 18. 21:01

Eszméletlen film... Nehéz elemezni, mert több érzés fut át az emberen. A brutalitás maximális, a színészek eszméletlen jól játsszanak, valóban Mészáros Lőrinc képezhette a film mondandójának az alapját. Meg kell nézni, bár szerintem kissé vontatott az első két harmada, de ezzel talán csak a feszültséget akarták növelni. Gyenge idegzetűeknek nem ajánlom, de ha valaki szereti azt, amikor magával ragadja a történet, akkor mindenképp nézze meg, mert mestermű.

 
varjú  2017. 03. 02. 07:31

Nem tudok olyan kommentárt megfogalmazni, ami kicsit is sablonos jelzőkkel illethetné ezt a filmet. Szerintem az első olyan, igazán őszinte film, magyar rendezőtől, ami talán el tudott szakadni a megfelelési kényszertől a munkálatok közben. Sem nem túzott, sem nem művészkedett felelslegesen. Legalábbis ez jött le. Amúgy nem tudok semmit sem hozzáfűzni. Szerintem szinte zseniálisa leír egyfajta valóságot. Sajnos.

 
Cercei  2017. 02. 20. 21:05

Ez egy lelkiállapot metaforája, egy korabeli életérzésé, amit talán megint csak egy generáció lesz képes megérteni és befogadni fenntartások nélkül. Nem tudom láttam-e valaha ennyire élethűen eljátszott filmes dühöt és bunyókat, mint ebben... Tökéletesnek nem nevezném. A kameramozgás és a filmezés nagyon eredeti, de kicsit még csiszolni kell majd rajta...

VOX.hu - Kojot
A legbrutálisabb magyar film, amit láttunk, de aligha dicsőség ez a Kojotnak. 45/100
Smoking Barrels: Kojot
A Kojot egy szikár, karcos, a hazai viszonyokra szabott western, már a sokadik olyan magyar produkció az utóbbi időben, amelyhez nem az itthoni vagy a külföldi kliséket keresve kell közelítenünk. Részben azért is, mert vérprofi megoldásait látva eszünkbe sem fog jutni a hazai filmeknek fenntartott "ezen a szinten végül is jó" lesajnáló mentalitás, de főképp azért, mert Kostyál Márk messze túlmegy ezeken a felszínen megragadható elemeken, egy sokrétű, tartalmas és lenyűgöző alkotást teremtve. 9/10
24.hu - Mészáros Lőrinccel nem lehet packázni, mert ráfaragsz
Nehéz nem észrevenni a politikai áthallásokat Kostyál Márk első filmjében, a Kojotban, de nemcsak ezért jó film. Kritika.
 

A rendező szándékosan válogatott kevésbé ismert színészeket, többek közt határon túli magyarokat, hogy sokkal autentikusabb legyen a magyar vidéken játszódó film hangulata.

(KaTuS55)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.