Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
83

Kojot

(Kojot)

Vélemények: Kojot (2016)

 
Deku  2017. 08. 30. 20:57

Számítottam arra, hogy ez a film ilyen lesz de ez nem volt kedvelhető. Nem tetszett a történet, eléggé sablonszerű, a színészek is nagyon korlátoltak lettek. Túl sok volt a negatív ebben.

 
metzo  2017. 03. 20. 16:44

Kiváló magyar film! Egy percig se unatkoztam. Végre jó párbeszédek és jól megcsinált akció jelenetek.

 
mirohrbt  2017. 02. 18. 21:01

Eszméletlen film... Nehéz elemezni, mert több érzés fut át az emberen. A brutalitás maximális, a színészek eszméletlen jól játsszanak, valóban Mészáros Lőrinc képezhette a film mondandójának az alapját. Meg kell nézni, bár szerintem kissé vontatott az első két harmada, de ezzel talán csak a feszültséget akarták növelni. Gyenge idegzetűeknek nem ajánlom, de ha valaki szereti azt, amikor magával ragadja a történet, akkor mindenképp nézze meg, mert mestermű.

 
varjú  2017. 03. 02. 07:31

Nem tudok olyan kommentárt megfogalmazni, ami kicsit is sablonos jelzőkkel illethetné ezt a filmet. Szerintem az első olyan, igazán őszinte film, magyar rendezőtől, ami talán el tudott szakadni a megfelelési kényszertől a munkálatok közben. Sem nem túzott, sem nem művészkedett felelslegesen. Legalábbis ez jött le. Amúgy nem tudok semmit sem hozzáfűzni. Szerintem szinte zseniálisa leír egyfajta valóságot. Sajnos.

 
Cercei  2017. 02. 20. 21:05

Ez egy lelkiállapot metaforája, egy korabeli életérzésé, amit talán megint csak egy generáció lesz képes megérteni és befogadni fenntartások nélkül. Nem tudom láttam-e valaha ennyire élethűen eljátszott filmes dühöt és bunyókat, mint ebben... Tökéletesnek nem nevezném. A kameramozgás és a filmezés nagyon eredeti, de kicsit még csiszolni kell majd rajta...

 
acey   2017. 02. 18. 23:41

Jó volt! Tetszett a történet, főleg azért, mert nagyon aktuális, átgondolt és kreatív. Bátor dolog volt ezt bávalnia nem csak a rendezőnek, hanem mindenkinek, aki a filmhez közre működött. A színészek jók voltak és a hangulat is megfelelő volt. Ennek ellenére számomra túl sokszor akkartak hollywoodi elemeket belecsempészni.

 
adam  2017. 02. 17. 12:18

Jó volt, teljesen ledöbbentett. Ez egy nagyon erős film, és büszke vagyok rá, hogy ezt magyarok készítették, nem csak a színészekre, de a rendezőre is nagyon. Minden a helyén van. A történet, a hangulat működik. Nem tudok rosszat mondani róla. Mindenkinek ajánlani tudom.

 
StephenEt  2017. 02. 16. 03:41

Nagyon jó volt! Le vagyok nyűgözve! Sajnos volt bennem egy kis előítélet, de utólag egyáltalán nem volt okom rá. Jó ötlet volt, hogy nem ismert színészeket választott a rendező, jót tett a filmnek. Annak ellenére, hogy sokan még csak a pályájuk elején járnak fantasztikusat alkottak. Az egész film hangulata és története is nagyon jó. Csak ajánlani tudom mindenkinek


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.