Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
24
Vélemények
35
Képek
7
Videók

Vélemények: Kojot (2017)

 
Dorkateo   2021. 11. 15.

legújabb vélemény

1
Elképesztő!

Az utóbbi évek egyik legjobb magyar filmje számomra a Kojot. Valóságos, hihető, szomorúan kell beismerni, de ilyen a mai magyar vidék. Kiváló karakterek, mesteri rendezés.

 
Diesel   2018. 03. 12.

3

Egyre színvonalasabb magyar filmek készülnek mostanában. Igazi minőségi film!! Rettentően részletes és pontos. Ez a film attól olyan jó hogy teljes mértékben "valóságszagú". Nincsenek benne túlzások, túl játszott szerepek ez egy az egyben a 100% Real... több»


 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 14.

1

Egy igazi magyar eastern. Komoly és kemény film, végig ott bujkál a feszültség, szinte vibrál a vászon. A szereplők tökéletesen lehozzák a rájuk bízott karaktert. Szép a helyszín, jól el lett találva, szépek a képek, és igen, ez már bárhol megállja a... több»

 
Deku   2017. 08. 30.

1

Számítottam arra, hogy ez a film ilyen lesz de ez nem volt kedvelhető. Nem tetszett a történet, eléggé sablonszerű, a színészek is nagyon korlátoltak lettek. Túl sok volt a negatív ebben.

 
HercegPeter   2018. 06. 26.

0

Ez aztán igen! Ez komoly volt! Hogy lehet, hogy eddig nem hallottam erről a filmről? Már a nyitójelenet is igen erős ahogy aztán szinte az összes többi is. A film hangulata változó (hol vidámabb, hol komolyabb), de a színvonala végig magas. Kicsit we... több»

 
Minka   2018. 03. 12.

2

Nagyon, nagyon, nagyon sajnálom, hogy nem azt adta ez a film, amit vártam tőle, mert nagyon kíváncsi voltam már rá, de valahogy mégsem tudtam magam átadni a "flow"-nak, hiába próbálkoztam... Sőt inkább kényelmetlenül éreztem magam, mert egyetlen szer... több»

 
stevepisti   2021. 02. 16.

1

Ez egy nagyon jó kis magyar akció-dráma jó karakterekkel, egyszerű, érthető történettel, hiteles helyszínekkel. A színészi játékok jók voltak, az akciójelenetek is jól voltak koreografálva, hajrá, csak így tovább!

 
rainman   2020. 10. 18.

1

Kicsit emésztenem kell a látottakat. Egy magyar falusi környezetbe oltott western dráma. Mi a tököm?! Pedig tényleg ez volt. :-) Eléggé különleges darab. Szikár, tele trágársággal, és nagyon szépen megkomponált verekedős jelenetekkel. (Simán hajazza ... több»

 
elekm90   2021. 02. 04.

0

Nincs annyira mély története, de nagyon stílusos, szórakoztató és akciódús film. A színészek remekül lettek összeválogatva, a magyar producerek hajlamosak ugyanazokat a színészeket szerepeltetni újra meg újra, számomra szimpatikus volt, hogy ezt a fi... több»

 
BoBamburg   2018. 10. 04.

0

Na ilyen egy dögös és feszes magyar akció/thriller/dráma kombó. Megvan benne a hazai filmek sajátos lassú tempója, ennek ellenére végig leköti a nézőt, mert van egy olyan erős atmoszférája, hogy egy percig se hagyja unatkozni a nézőt. Párbeszédek, du... több»

 
varjú   2017. 03. 02.

1

Nem tudok olyan kommentárt megfogalmazni, ami kicsit is sablonos jelzőkkel illethetné ezt a filmet. Szerintem az első olyan, igazán őszinte film, magyar rendezőtől, ami talán el tudott szakadni a megfelelési kényszertől a munkálatok közben. Sem nem t... több»

 
csokee38   2018. 04. 16.

0

Mérges vagyok, mert jó film is lehetett volna belőle. Igazi hazug film, mint a Magyar filmek általában. A verekedések nagyon mesterkéltek és túl vannak tolva, a párbeszédeken is sokszor nevetni és szörnyülködi lehet csak, hogy voltak képesek ilyen ro... több»

 
Kyuuseishu   2018. 08. 12.

0

Szerencsére egyre nehezebb kijelenteni, hogy a magyar filmgyártás le van maradva egy korszakkal, és ez a film is ékesen bizonyítja ezt. Profi vágásokkal és jó rendezésben kapjuk ezt a jó tempóval adagolt, komoly mondanivalóval rendelkező, nem kevés feszültséget elénk táró drámát.

 
adam   2017. 02. 17.

1

Jó volt, teljesen ledöbbentett. Ez egy nagyon erős film, és büszke vagyok rá, hogy ezt magyarok készítették, nem csak a színészekre, de a rendezőre is nagyon. Minden a helyén van. A történet, a hangulat működik. Nem tudok rosszat mondani róla. Mindenkinek ajánlani tudom.

 
Cercei   2017. 02. 20.

0

Ez egy lelkiállapot metaforája, egy korabeli életérzésé, amit talán megint csak egy generáció lesz képes megérteni és befogadni fenntartások nélkül. Nem tudom láttam-e valaha ennyire élethűen eljátszott filmes dühöt és bunyókat, mint ebben... Tökélet... több»

 
acey   2017. 02. 18.

0

Jó volt! Tetszett a történet, főleg azért, mert nagyon aktuális, átgondolt és kreatív. Bátor dolog volt ezt bávalnia nem csak a rendezőnek, hanem mindenkinek, aki a filmhez közre működött. A színészek jók voltak és a hangulat is megfelelő volt. Ennek... több»

 
StephenEt   2017. 07. 05.

1

Nagyon jó volt! Le vagyok nyűgözve! Sajnos volt bennem egy kis előítélet, de utólag egyáltalán nem volt okom rá. Jó ötlet volt, hogy nem ismert színészeket választott a rendező, jót tett a filmnek. Annak ellenére, hogy sokan még csak a pályájuk elejé... több»

 
balu1899   2018. 02. 13.

1

Nem értek a filmekhez, és nem vagyok túl jó véleménnyel a magyar filmekről. Most, viszont úgy látom van remény. Ez a film tökéletes. Amennyire egy film tökéletes lehet. Kostyál Márk lenyúl a néző torkán és megmarkolja a zsigereit, és a vége főcím ... több»

 
Kovács Sándor   2018. 02. 25.

1

Nálam legjobb magyar filmek közé tartozik. Meg vagyok döbbenve, és le vagyok nyűgözve. Elkap és nem ereszt. Ha ilyen filmet is tudunk csinálni, akkor miért adunk ki annyi rosszat? Ajánlom mindenkinek!

 
padisah   2018. 02. 09.

1

Azért tetszett a film ennyire, mert végre rátapintott a korszellem férfi-perspektívájára. Illetve azokra a dolgokra amelyek a kor, és a hely férfi-életmódjából annyira hiányzik. Arra vagyunk kondícionálva hogy megfeleljünk, miközben belülről arra vag... több»

 
metzo   2017. 03. 20.

1

Kiváló magyar film! Egy percig se unatkoztam. Végre jó párbeszédek és jól megcsinált akció jelenetek.

 
mirohrbt   2017. 02. 18.

1

Eszméletlen film... Nehéz elemezni, mert több érzés fut át az emberen. A brutalitás maximális, a színészek eszméletlen jól játsszanak, valóban Mészáros Lőrinc képezhette a film mondandójának az alapját. Meg kell nézni, bár szerintem kissé vontatott ... több»

 
Matej   2018. 08. 05.

0

Sztori = nem egy nagy dobás Színészi teljesítmény = 90%-ban a mai magyar szappanoperás NULLA teljesítményhez konvergál... Kinek érdemes megnézni? Aki szereti a Barátok Közt, vagy a Éjjel-Nappal Bukarest, illetve hasonló nagy volumenű magyar hulladék anyagokat.

 
Rácz János   2018. 03. 26.

0

Csak 2018-ban szereztem tudomást a film létezéséről. Egyelőre moziban meg nem láttam. A tavalyi (de az elmúlt évek) magyar filmek közül ez a film hatott a legjobban rám. Hetekkel a megtekintés után még napi szinten gondolok rá. Keresem a kapcsolatos ... több»