Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76

El Camino: Totál szívás – A film (2019)

El Camino: A Breaking Bad Movie
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
4
Videók
 
Syracuse   2019. 11. 09.

legújabb vélemény

A Breaking Bad franchise most már (majdnem) kerek egész

Oké, itt van ez a Jesse Pinkman, a balf@sz drogos srác, aki eleinte rohadt idegesítő karakter volt a Breaking Badben, aztán a végére jobban szimpatizáltam vele, mint Walterrel. De nem volt lezárva ugye a története. Most megkaptuk ezt a lezárást is egy, a sorozattól nagyon eltérő egész estés filmben. Nem mondanék túl sok mindent róla, a rajongók úgyis megnézik majd. Sokan mondják, hogy másra számítottak, bizarr módon én pont valami hasonlót vártam, mint amit kaptam. A valaha készült egyik legjobb sorozat története lezárult, minden és mindenki a helyére került, megvolt a kötelező nosztalgiázás is. Gilligan elengedheti a BB franchiset, és alkothat valami teljesen újat - vagyis nem egészen, ugyanis a zseniális (helyenként jobb is, mint az anyasorozat) Better Call Saul folytatását epekedve várjuk.

 
Cliff Booth   2019. 10. 12.

Egy jól megírt folyatás. Izgalmas és rendkívüli ízlés, hogy újra viszont látjuk Jesse-t.


 
BoBamburg   2019. 10. 14.

Kissé az volt az érzésem, mint a Trainspotting 2-nél. Tök jó film, de egyértelműen a nosztalgia és az előző rész iránti mérhetetlen szeretetem viszi el az egészet a hátán. Itt is ez a helyzet. Tök jó, izgalmas, érzelmes és helyenként humoros. Magyarán nagyon jól visszaadja a sorozat hangulatát, de mégse tudja ugyanazt vissza adni. De aki szerette a sorozatot (és azt hiszem vagyunk páran,) azok nem fognak csalódni ebben sem.

Aaron Paul
 
Az El Camino mindazonáltal nem válik elődjéhez hasonlóan korszakformálóvá, és érezhetően nem is ez a célja, hanem az, hogy dinamikus thrillerként még egyszer jól megrázzon, és bebizonyítsa, hogy a korábban Walter White árnyékában néha eltompuló Jesse Pinkmanben még igenis benne van egy utolsó, kétórás menet. több»
 
Az El Camino sem felesleges, sőt, nagyon szép gesztus a sok rajongónak, akik ezt biztosan értékelik is, úgyhogy minek elégedetlenkedni? Gilligan végleg elbúcsúztatta úttörő sorozatát, és remélhetőleg mostantól már csak előre néz. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.