Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)

El Camino: A Breaking Bad Movie
Filmadatlap
 
12
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
4
Videók
 
Cliff Booth   2019. 10. 12.

Egy jól megírt folyatás. Izgalmas és rendkívüli ízlés, hogy újra viszont látjuk Jesse-t.

 
BoBamburg   2019. 10. 14.

Kissé az volt az érzésem, mint a Trainspotting 2-nél. Tök jó film, de egyértelműen a nosztalgia és az előző rész iránti mérhetetlen szeretetem viszi el az egészet a hátán. Itt is ez a helyzet. Tök jó, izgalmas, érzelmes és helyenként humoros. Magyarán nagyon jól visszaadja a sorozat hangulatát, de mégse tudja ugyanazt vissza adni. De aki szerette a sorozatot (és azt hiszem vagyunk páran,) azok nem fognak csalódni ebben sem.


 
Syracuse   2019. 11. 09.
A Breaking Bad franchise most már (majdnem) kerek egész

Oké, itt van ez a Jesse Pinkman, a balf@sz drogos srác, aki eleinte rohadt idegesítő karakter volt a Breaking Badben, aztán a végére jobban szimpatizáltam vele, mint Walterrel. De nem volt lezárva ugye a története. Most megkaptuk ezt a lezárást is egy, a sorozattól nagyon eltérő egész estés filmben. Nem mondanék túl sok mindent róla, a rajongók úgyis megnézik majd. Sokan mondják, hogy másra számítottak, bizarr módon én pont valami hasonlót vártam, mint amit kaptam. A valaha készült egyik legjobb sorozat története lezárult, minden és mindenki a helyére került, megvolt a kötelező nosztalgiázás is. Gilligan elengedheti a BB franchiset, és alkothat valami teljesen újat - vagyis nem egészen, ugyanis a zseniális (helyenként jobb is, mint az anyasorozat) Better Call Saul folytatását epekedve várjuk.

Aaron Paul
 
Az El Camino mindazonáltal nem válik elődjéhez hasonlóan korszakformálóvá, és érezhetően nem is ez a célja, hanem az, hogy dinamikus thrillerként még egyszer jól megrázzon, és bebizonyítsa, hogy a korábban Walter White árnyékában néha eltompuló Jesse Pinkmanben még igenis benne van egy utolsó, kétórás menet. több»
 
Az El Camino sem felesleges, sőt, nagyon szép gesztus a sok rajongónak, akik ezt biztosan értékelik is, úgyhogy minek elégedetlenkedni? Gilligan végleg elbúcsúztatta úttörő sorozatát, és remélhetőleg mostantól már csak előre néz. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.