A XXI. században már rengeteg jó és sok meghatározó sorozat született. De ezek közül is a legjobbak közé tartozott a 2008 és 2013 között futó Totál szívás. A haldokló kémiatanárból és a pitiáner dílerből lett droggyárosok története öt évadot ért meg, de utána a rajongóknak el kellett búcsúznia Walter White és Jesse Pinkman karakterétől. Mostanáig.

Már korábban is láthattunk egykor nagy, de mára így vagy úgy, de szinte teljesen eltűnt sztárokat a semmiből visszatérni. Ilyen volt például Rick Moranis, aki sok-sok éves önkéntes visszavonulás után Ryan Reynolds oldalán tért vissza egy reklámban.

Most hasonló utat jár be Bryan Cranston és Aaron Paull párosa is, akik a Totál szívás két imádnivalóan fura főhősét alakították. Most mindketten visszatértek a Super Bowlra készített reklámban. Mellettük Raymond Cruz is újra a korábbi szerepébe bújt.

A reklámban Walter és Jesse újra az ikonikus lakóautóban találja magát, ahol egykor metamfetamint állítottak elő. Most viszont egy olajban sütés helyett levegőn pattogatott rágcsálnivalót hoztak össze, amelyből mindjárt hat különböző ízt is készítenek. Jesse szokás szerint rákarmol az árura, Walter viszont figyelmezteti, hogy ezt nagyon nem kéne. Később elviszik az árut Tuco Salamancához, aki a maga módján el van ragadtatva az árutól. Olyannyira, hogy a páros tudtára adja, nem hat, hanem hét íz kell neki.

Nem ez az első eset egyébként, hogy Bryan Cranston és Aaron Paul újra Walter és Jesse bőrébe bújik. Egyfelől megtették ezt egy cameo erejéig a 2019-es El Camino: Totál szívás – A filmben, valamint feltűntek a Totál szívás előzménysorozata, a Better Call Saul utolsó évadában is.