Film tartalmak

Larry Newman (William H. Macy) és Gertrud (Laura Dern) kapcsolatát és minden napos küzdelmét ismerhetjük meg az egyre csak antiszemitává váló New York... több»
Manowsky nyomozó (Klaus Löwitsch) azt a feladatot kapja, hogy derítsen fel egy korábban aktív anarchista csoportot Berlinben.... több»
Yvan (Yvan Attal) meglehetősen féltékeny színésznő feleségére Charlotte-ra (Charlotte Gainsbourg). Charlotte Amerikába indul egy filmforgatásra.... több»

53 Nehéz eset  (1989)

Ray Macklin (Jeff Daniels) egy barátja váratlanul szívrohamot kap egy kerti partin. Ray teljesen megrémül, és elhatározza, hogy változtat az életvitel... több»
Dr. Alexander Brown (Emilio Estevez) az 1950-es évek közepén nukleáris teszteket végzett az USA kormányának. Azonban napjainkban Dr. Alexander Brown (... több»
Pepe és Prengel hazatérve a második világháborúból találkoznak Esterrel (Markéta Hrubesová), akibe mindketten beleszeretnek. ... több»
Hillside Stranglers, a hírhedt gyilkos unokatestvérek igaz történetét ismerhetjük meg. ... több»
Ted Beaubien (Kevin Costner) barátnőjét a szeme láttára kivégzik. Ted pedig bosszút esküszik szerelméért. ... több»
Anne (Stephanie Zimbalist) Londonban egy rejtélyes gyilkosság szemtanúja lesz. A helyi rendőrség szerint azonban baleset történt. Anne azonban nem tör... több»

52 Kedden soha  (1989)

Matt és Eddie egy autós kirándulásra indul Amerikában. A sivatag közepén összetalálkoznak a gyönyörű Tuesday-el (Claudia Christian). A srácok azt hisz... több»