Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Éli könyve (2010)

The Book of Eli
Filmadatlap
 
31
Szereplők
40
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Éli könyve
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
bbozsi   2020. 03. 30.

legújabb vélemény

Nem vagyok rajongója a műfajnak, de szerintem ez a legjobb apokalipszis film, és ez elég király darab is, gondolatok nem csak szósznak vannak rajta, hanem magának a filmnek fontos részeként.

 
indingo   2017. 04. 15.

Bírom az ilyen világvége hangulatú filmeket. Nagyon tetszett a története, végig izgalmas is volt. Mila Kunis helyett találhattak volna érettebb színésznőt, a játéka nem tetszett.


 
Deku   2017. 07. 26.

Habár Denzel Washington minden tőle telhetőt megtett nem jött be. Szerintem sokkal jobban is el lehetett volna készíteni a szóban forgó filmet de sajnálatomra ez most nem jött össze.

 
Diesel   2019. 03. 28.

Világvégi Vándor

Ez a film lenyűgözően adja át a világvégi hangulatot. Nagyon sokan elképzeltük már, hogy mi lenne, ha vége lenne a világnak. Mi lenne utána? Hogyan élnénk a napjainkat? Hogyan élnénk túl?!? Ez az alkotás mindenre megadja a választ. Tökéletesen ábrázolja az emberi jóságot, és az emberi gyarlóságot is. Részletesen kidolgozott és jól felépített a történet. Szerintem Denzel Washington tökéletesen formálja meg Éli karakterét. Színészek közül még Gary Oldman játéka tetszett. Maguk a helyszínek jól felépítettek és kellően nyomasztók, méltóképp ábrázolják a világvégét. Kimondottan tetszett, hogy több csavar is volt a történetben, és, hogy végig izgalmas volt. Már többször láttam ezt a filmet és biztos vagyok benne, hogy még meg fogom nézni. Akit érdekel ez a világvége téma, az mindenképpen szánja rá az időt, és nézze meg, nem fog csalódni!!

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Denzel Washington egyik legjobb alakítása, nagyon illet hozzá a szerep. Nem lett túl játszva. A története eléggé felkavaró, egy furcsa világot tár a szemünk elé.

Denzel Washington

A film összbevétele 157 107 755 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 80 millió dollárból készítették és 157 millió dollár bevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

A filmben a kannibálok keze a Kuru-kór miatt remeg, mely akkor alakul ki, ha emberi belsőséget (például agyat) fogyaszt valaki. A kór első tünete a végtagok rángása.

(hp)
 

Denzel Washingtont Bruce Lee tanítványa, Dan Inosanto készítette fel.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.