Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Éli könyve (2010)

The Book of Eli
Filmadatlap
 
31
Szereplők
43
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Denzel Washington

Videók (1)

 
Erik8csok   2023. 01. 30.

legújabb vélemény

0

Mivel már több mint 100 filmet értékeltem és írtam róluk véleményt, ezért úgy gondoltam, ideje írnom az egyik kedvenc filmemről is. Az Éli könyve nem csak azért egy jó film mert nem átlagos film a hitről, hanem mert olyan mondanivalót hordoz magában,... több»

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Bírom az ilyen világvége hangulatú filmeket. Nagyon tetszett a története, végig izgalmas is volt. Mila Kunis helyett találhattak volna érettebb színésznőt, a játéka nem tetszett.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

0

Denzel Washington klasszikusa,amit többször kell megnézni,hogy igazán megértsd a lényegét.Imádom minden kockáját.Zseniális,szemet gyönyörködtető képsorok,fantasztikus poszt-apokaliptikus világ,amiben csak a legerősebbek élhetnek! Kedvenc,csak ajánlani tudom.

 
Deku   2017. 07. 26.

0

Habár Denzel Washington minden tőle telhetőt megtett nem jött be. Szerintem sokkal jobban is el lehetett volna készíteni a szóban forgó filmet de sajnálatomra ez most nem jött össze.

 
Diesel   2019. 03. 28.

0
Világvégi Vándor

Ez a film lenyűgözően adja át a világvégi hangulatot. Nagyon sokan elképzeltük már, hogy mi lenne, ha vége lenne a világnak. Mi lenne utána? Hogyan élnénk a napjainkat? Hogyan élnénk túl?!? Ez az alkotás mindenre megadja a választ. Tökéletesen ábrázolja az emberi jóságot, és az emberi gyarlóságot is. Részletesen kidolgozott és jól felépített a történet. Szerintem Denzel Washington tökéletesen formálja meg Éli karakterét. Színészek közül még Gary Oldman játéka tetszett. Maguk a helyszínek jól felépítettek és kellően nyomasztók, méltóképp ábrázolják a világvégét. Kimondottan tetszett, hogy több csavar is volt a történetben, és, hogy végig izgalmas volt. Már többször láttam ezt a filmet és biztos vagyok benne, hogy még meg fogom nézni. Akit érdekel ez a világvége téma, az mindenképpen szánja rá az időt, és nézze meg, nem fog csalódni!!

 
harnas1207   2018. 12. 06.

0

Nem igazán értem miért tartják a posztapokaliptikus filmek gyöngyszemének. Unalmas volt és kissé zavaros.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

0

Mindenképpen többször nézős film, mindig másra koncentrál az ember. Szeretem az ilyen posztapokaliptikus filmeket, nagyon megindító a története. A végén a csavar pedig zseniális.

A film összbevétele 157 107 755 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 80 millió dollárból készítették és 157 millió dollár bevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

A filmben a kannibálok keze a Kuru-kór miatt remeg, mely akkor alakul ki, ha emberi belsőséget (például agyat) fogyaszt valaki. A kór első tünete a végtagok rángása.

(hp)
 

Denzel Washingtont Bruce Lee tanítványa, Dan Inosanto készítette fel.

(hp)
 

Denzel Washington minden jelenetét kaszkadőr segítsége nélkül vette fel.

(hp)
 

Gary Oldman Denzel Washington javaslatára került be a filmbe.

(hp)