Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Éli könyve (2010)

The Book of Eli
Filmadatlap
 
31
Szereplők
41
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Denzel Washington

Videók (1)

 
Oliver.guy_   2020. 12. 10.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó film, mindenképpen érdemes többször is megnézni a tartalom biztos megértéséhez. Nem egy vidám film, az biztos, de reális jövőképet ábrázol nagyon jó színészi alakítással, izgalmas cselekménnyel és fordulatokkal.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Bírom az ilyen világvége hangulatú filmeket. Nagyon tetszett a története, végig izgalmas is volt. Mila Kunis helyett találhattak volna érettebb színésznőt, a játéka nem tetszett.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

0

Denzel Washington klasszikusa,amit többször kell megnézni,hogy igazán megértsd a lényegét.Imádom minden kockáját.Zseniális,szemet gyönyörködtető képsorok,fantasztikus poszt-apokaliptikus világ,amiben csak a legerősebbek élhetnek! Kedvenc,csak ajánlani tudom.

 
Deku   2017. 07. 26.

0

Habár Denzel Washington minden tőle telhetőt megtett nem jött be. Szerintem sokkal jobban is el lehetett volna készíteni a szóban forgó filmet de sajnálatomra ez most nem jött össze.

 
Diesel   2019. 03. 28.

0
Világvégi Vándor

Ez a film lenyűgözően adja át a világvégi hangulatot. Nagyon sokan elképzeltük már, hogy mi lenne, ha vége lenne a világnak. Mi lenne utána? Hogyan élnénk a napjainkat? Hogyan élnénk túl?!? Ez az alkotás mindenre megadja a választ. Tökéletesen ábrázolja az emberi jóságot, és az emberi gyarlóságot is. Részletesen kidolgozott és jól felépített a történet. Szerintem Denzel Washington tökéletesen formálja meg Éli karakterét. Színészek közül még Gary Oldman játéka tetszett. Maguk a helyszínek jól felépítettek és kellően nyomasztók, méltóképp ábrázolják a világvégét. Kimondottan tetszett, hogy több csavar is volt a történetben, és, hogy végig izgalmas volt. Már többször láttam ezt a filmet és biztos vagyok benne, hogy még meg fogom nézni. Akit érdekel ez a világvége téma, az mindenképpen szánja rá az időt, és nézze meg, nem fog csalódni!!

 
harnas1207   2018. 12. 06.

0

Nem igazán értem miért tartják a posztapokaliptikus filmek gyöngyszemének. Unalmas volt és kissé zavaros.

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

0

Mindenképpen többször nézős film, mindig másra koncentrál az ember. Szeretem az ilyen posztapokaliptikus filmeket, nagyon megindító a története. A végén a csavar pedig zseniális.

A film összbevétele 157 107 755 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 80 millió dollárból készítették és 157 millió dollár bevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

A filmben a kannibálok keze a Kuru-kór miatt remeg, mely akkor alakul ki, ha emberi belsőséget (például agyat) fogyaszt valaki. A kór első tünete a végtagok rángása.

(hp)
 

Denzel Washingtont Bruce Lee tanítványa, Dan Inosanto készítette fel.

(hp)
 

Denzel Washington minden jelenetét kaszkadőr segítsége nélkül vette fel.

(hp)
 

Gary Oldman Denzel Washington javaslatára került be a filmbe.

(hp)