Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Éli könyve (2010)

The Book of Eli
Filmadatlap
 
31
Szereplők
36
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Éli könyve
 
indingo   2017. 04. 15.

Bírom az ilyen világvége hangulatú filmeket. Nagyon tetszett a története, végig izgalmas is volt. Mila Kunis helyett találhattak volna érettebb színésznőt, a játéka nem tetszett.

 
Deku   2017. 07. 26.

Habár Denzel Washington minden tőle telhetőt megtett nem jött be. Szerintem sokkal jobban is el lehetett volna készíteni a szóban forgó filmet de sajnálatomra ez most nem jött össze.


 
Diesel   2019. 03. 28.
Világvégi Vándor

Ez a film lenyűgözően adja át a világvégi hangulatot. Nagyon sokan elképzeltük már, hogy mi lenne, ha vége lenne a világnak. Mi lenne utána? Hogyan élnénk a napjainkat? Hogyan élnénk túl?!? Ez az alkotás mindenre megadja a választ. Tökéletesen ábrázolja az emberi jóságot, és az emberi gyarlóságot is. Részletesen kidolgozott és jól felépített a történet. Szerintem Denzel Washington tökéletesen formálja meg Éli karakterét. Színészek közül még Gary Oldman játéka tetszett. Maguk a helyszínek jól felépítettek és kellően nyomasztók, méltóképp ábrázolják a világvégét. Kimondottan tetszett, hogy több csavar is volt a történetben, és, hogy végig izgalmas volt. Már többször láttam ezt a filmet és biztos vagyok benne, hogy még meg fogom nézni. Akit érdekel ez a világvége téma, az mindenképpen szánja rá az időt, és nézze meg, nem fog csalódni!!

 
Bazzzsi   2017. 11. 02.

Mindenképpen többször nézős film, mindig másra koncentrál az ember. Szeretem az ilyen posztapokaliptikus filmeket, nagyon megindító a története. A végén a csavar pedig zseniális.

 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Denzel Washington egyik legjobb alakítása, nagyon illet hozzá a szerep. Nem lett túl játszva. A története eléggé felkavaró, egy furcsa világot tár a szemünk elé.

Denzel Washington

A film összbevétele 157 107 755 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet 80 millió dollárból készítették és 157 millió dollár bevételt produkált.

(LionelMessi10)
 

A filmben a kannibálok keze a Kuru-kór miatt remeg, mely akkor alakul ki, ha emberi belsőséget (például agyat) fogyaszt valaki. A kór első tünete a végtagok rángása.

(hp)
 

Denzel Washingtont Bruce Lee tanítványa, Dan Inosanto készítette fel.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.