Öveket becsatolni, Snoop Dogg-életrajzi film készül a Universal Picturesnél. Mondjuk a részleteket!

A film a Death Row Pictures égisze alatt készül majd, amelyet nem más, mint az az Allen Hughes rendezi, aki korábban a Veszélyes elemek és az Éli könyve produkciókat is készítette. A forgatókönyvet a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! kapcsán ismert Joe Robert Cole fejleszti.

“Sokáig vártam, hogy összehozzam ezt a projektet, mert a megfelelő rendezőt, a tökéletes írót és a legjobb filmes céget akartam kiválasztani, akivel együttműködhetek” - nyilatkozta maga Snoop Dogg, amelyet az IndieWire magazin adott közre.

A rappertől egyébként nem áll távol a filmezés és a televíziózás sem, hiszen korábban többek között Kevin Harttal Super Bowl watch partyt, Martha Stewarttal pedig főzőműsort is vezetett. Legutóbb pedig a Netflixen megjelent Nappali műszakban volt látható.

“Snoop Dogg, nem csak a művész, hanem az ember és a márkája is, generációkon átívelő kapcsolatot és vonzerőt gyakorolt a közönségre” - nyilatkozta a Rapperről a film rendezője Allen Hughes.

Bővebb hivatalos információ a szereposztással és a premierrel kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

akció | fantasy | vígjáték

Egy keményen dolgozó, munkás apuka története, aki csak jó életet akar biztosítani a gyors észjárású 8 éves lányának. San Fernandóban végzett medencetisztítói munkája csak... több»