Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
61%

Nappali műszak (2022)

Day Shift
Filmadatlap
 
27
Szereplők
12
Vélemények
4
Képek
2
Videók

Galéria (4)

Jamie Foxx
Dave Franco
Jamie Foxx
Dave Franco
Jamie Foxx
Dave Franco
Jamie Foxx

Videók (2)

 
fankbringa   2022. 08. 18.

legújabb vélemény

0
Hangulatos trancsírozás

A kommenteket elnézve hiányzott ez a film sokaknak, mint vámpírhajnak a zselé. Ez egy szórakoztató film. Kellemes esti mozi, kiváló vasalós film. Szög egyszerűségű történet, jól követhető cselekmény, értékelhető színészi teljesítmény. Ami kifejezet... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2022. 08. 13.

3
Bevonzott a gagyi Netflix!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az üres filmek és sorozatok széles tárháza megint átvert, már sokadjára! Ez is egy szemétre való almost-watchable-trash, ami megint nem sikerült! De miért is? Nézzük! Egy kaszkadőr maradjon kaszkadőr, ugyebár! De nem, mert J. J. Perry azt gondolta eg... teljes kritika»

2
 
JRD   2022. 08. 15.

0

Nem egy értékes film... még csak nem is igazán értékelhető fel (bár lehet, hogy ez a 2 csillag annak számít)... Végre egy film, ahol nem romantikus világfájdalommal küzdő szépfiúknak meg dögös vérszívó csajoknak mutatták be őket. Köszönöööm! Ez minde... több»

 
Lóri Ádámcsik   2022. 08. 12.

2
Jól sikerült

Akár a mozikban is vetíthették volna a filmet. Izgalmas, eredeti, jók a szereplők és a történet, kidolgozottak az akciójelenetek. Szórakoztató esti mozis élmény.

 
HE7EDIK Nézhetetlen  2022. 08. 17.

0

Újabb Netflixes hulladék. Lassan méltó riválisa lesz a szintén zseniális filmeket gyártó Asylum f*sgyárnak.

 
stevepisti   2022. 08. 16.

1

Az akciójelenetek kifejezetten tetszettek, a humorfaktor pont elég volt, hogy ne menjen át valamiféle paródiába. A főgonosz vámpírból az elején még kinéztem valami eredetit, de aztán átcsapott egy klisés rosszba, ezt sajnáltam. Összességében jól szórakoztam rajta, nem volt nagy elvárásom, így nem is csalódtam nagyot.

 
Eastern79   2022. 08. 13.

0
Szegény ember Pengéje

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

J. J. Perry rendezése persze korántsem olyan sötét, mint a fénybenjáró kalandjai, és Jamie Foxx karaktere sem „félvér” mindenesetre az összes klisét elsüti, amit csak vámpíros filmben lehet de az a baj, hogy azt is esetlenül. A pörgős nyitójelenet után jódarabig dögunalom az egész, egészen addig amíg Scott Adkins fel nem tűnik, hogy néhány remekbe szabott harcművészeti akciószekvenciával kicsit felrázza a sztorit. Snoop Dogg vendégszereplése nemkülönben üdítő, de ezt leszámítva egy kiszámítható és bugyuta filmmel van dolgunk. Dave Franco sem találta meg igazán a karakterét és úgy általában az egész filmnek van egy ilyen „majdnem” hangulata. Majdnem ijesztő, majdnem vicces, majdnem horror, majdnem akció. Kicsit több eredetiség, kevesebb erőltetett humor és sötétebb hangulat jól állt volna neki. Nem rossz, de nem is jó.

 

A filmben 6 gumiember játssza a meghökkentő, kifacsart testhelyzetben lévő jeleneteket.

(indingo )
 

Gyilkosság/perc : 1.442

(BRANTON )
 

163 elhalálozást láthatunk a filmben.

(BRANTON )
 

Snoop Dogg is kapott a filmben egy szerepet. A rapper nem először jelenik meg a filmvásznon.

(JRD )
 

Ez Jamie Foxx első Netflix filmje a Project Power: A por ereje (2020) óta.

(Hupka Adrián)