84% 30 szavazat
Főzőtanfolyam (Újra)kezdőknek

Főzőtanfolyam (Újra)kezdőknek

Tisdagsklubben
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
25
Szereplők (25)
8
Képek (8)
3
Videók (3)
5
Érdekességek (5)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy hirtelen változás arra kényszeríti Karint, hogy átértékelje az életét. A barátok, az ételek és a szenvedély miatt nem hajlandó szembenézni azzal, hogy ő sem fog örökké élni, rövidesen azonban egy új lehetőség kínálkozik számára az életben, amelyet igyekszik megragadni.

Karin egész eddigi… Több


Rendező: Annika Appelin
Forgatókönyvíró: Anna Fredriksson
Ország: Svédország
Premier (HU): 2022.06.09. | Telekom TVGO (2022.09.22.)
Forgalmazó: Vertigo

Hol nézheted

 
2023.02.12 Fikatours_blogger

legújabb vélemény

A vége talán túl svédre sikerült, így a drámai hatás alacsonyabb, de ettől függetlenül jól dolgozza fel az ötvenes-hatvanas korosztály gyakori problémáját: menjek vagy maradjak?

0
 
2022.06.09 sandras87

Őszintén szólva Peter Stormare-t kicsit fura volt látni ilyen szerepben, de nagyon megállta a helyét. Szerintem érdemes beülni rá, nagyon kellemes volt az egész.

0
 
2022.06.10 JamesBont

Meglepően szép romantikus film, amely mellőz minden melodrámát. Imádtam az egészet, én úgy érzem, hogy még párszor meg szeretném nézni!

0

A film 2 816 488 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 2 089 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

A film további főszerepében látható Peter Stormare korábban olyan nagy sikerű produkciókban volt látható, mint a Fargo, az Armageddon, a Constantine – A démonvadász és a Bad Boys – Már megint a rosszfiúk. A színész romantikus filmben eddig nem vállalt szerepet.Szerző: csd

#2
 

A film főszerepében látható Marie Richardson korábban olyan nagy sikerű produkcióban szerepelt, mint a Stanley Kubrick rendezésében készült Tágra zárt szemek.Szerző: csd

#3
 

A film rendezője, Annika Appelin korábban olyan nagy sikerű és nemzetközileg elismert produkciókon dolgozott, mint A vadászat és a Nyomtalanul.Szerző: csd

#4
 

A film a Göteborgi Nemzetközi Filmfesztiválon került bemutatásra.Szerző: csd

#5