Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
11
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Karczaghy Gabor   2019. 12. 30.

legújabb vélemény

A finn lélekről

Úgy éreztem, jól mutatja be a nyugis, természetközeli finn vidéki életet, lelkületet. A kínai mester és fia is segít az eleinte nem túlzottan nyitott (de elfogadó) falusiak/kisvárosiak sajátos finn lelkivilágát kidomborítani. A büfés lánnyal kialakult egymás megsegítése már már hollywoodi történetté alakul. Annak ajánlom, aki egy nyugodt, derűs filmre vágyik. Annak nem, aki izgalmas, pörgős, "minden második másodpercben kapjon az agyam egy ingert" típusú filmet nézne.

 
paji   2019. 11. 09.

Nem egy könnyen emészthető film, és a történet folyásával is egy kissé türelmesnek kell lenni, nem mondom. De irtóra megéri, mert utána nagyon sok mindenen elgondolkodtatott engem személy szerint. Azt hiszem, még egyszer simán meg fogom nézni, annyira fajsúlyos alkotásnak érzem.


 
piZZola   2019. 11. 07.

Fuh, hát engem ez a film nagyon megérintett. Borzasztóan szívhez szóló tud lenni anélkül, hogy egy pillanatra is melodramatikussá válna a történet. Szerintem mindenkinek látnia kell, mert ezekkel a dolgokkal mindannyian szembesülünk az életben.

 
Gyula   2019. 10. 08.

Különös moziélményt nyújtott a film, nem követi a jól megszokott sablonokat, nincsenek benne unásig ismételt klisék. A történet végtelenül egyszerű, senki ne számítson óriási drámai fordulatokra! És mégis magával ragadó. Letisztult, őszinte, hétközna... több»

 
tomvétsz   2019. 10. 04.

Két egymástól idegen, nagyon távoli kultúra találkozását mutatja be Mika Kaurismäki filmje. Érdemes megnézni, de számomra kissé vontatott volt, egy-két izgalmasabb jelenettel kicsit felpörgethették volna a cselekményt.

Pak Hon Chu
Kari Väänänen
Mika Kaurismäki
Kari Väänänen
Kari Väänänen
Pak Hon Chu
Pak Hon Chu
Lucas Hsuan
Pak Hon Chu
Annamaija Tuokko
Vesa-Matti Loiri
Annamaija Tuokko
Pak Hon Chu
Vesa-Matti Loiri
Kari Väänänen
Annamaija Tuokko
Pak Hon Chu
Annamaija Tuokko
Pak Hon Chu
 
A Cheng mester konyhája azon filmek közé sorolandó, melyek messze felülmúlják Hollywood sablonosan lelketlen alkotásait. több»
 
Ártalmatlan limonádé a gasztronómiáról és a multikulturalizmusról sok rénszarvassal és fenséges lappföldi tájjal. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.