Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
11
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Ricardo Garcia   2019. 11. 09.

Nem egy könnyen emészthető film, és a történet folyásával is egy kissé türelmesnek kell lenni, nem mondom. De irtóra megéri, mert utána nagyon sok mindenen elgondolkodtatott engem személy szerint. Azt hiszem, még egyszer simán meg fogom nézni, annyira fajsúlyos alkotásnak érzem.

 
piZZola   2019. 11. 07.

Fuh, hát engem ez a film nagyon megérintett. Borzasztóan szívhez szóló tud lenni anélkül, hogy egy pillanatra is melodramatikussá válna a történet. Szerintem mindenkinek látnia kell, mert ezekkel a dolgokkal mindannyian szembesülünk az életben.


 
Sniper   2019. 10. 08.

Különös moziélményt nyújtott a film, nem követi a jól megszokott sablonokat, nincsenek benne unásig ismételt klisék. A történet végtelenül egyszerű, senki ne számítson óriási drámai fordulatokra! És mégis magával ragadó. Letisztult, őszinte, hétköznapi emberek sorsát mutatja be végtelen nyugalommal. Szokatlan, de nagyszerű megoldás a könnyed szórakoztatásra.

 
tomvétsz   2019. 10. 04.

Két egymástól idegen, nagyon távoli kultúra találkozását mutatja be Mika Kaurismäki filmje. Érdemes megnézni, de számomra kissé vontatott volt, egy-két izgalmasabb jelenettel kicsit felpörgethették volna a cselekményt.

Pak Hon Chu
Kari Väänänen
Mika Kaurismäki
Kari Väänänen
Kari Väänänen
Pak Hon Chu
Pak Hon Chu
Lucas Hsuan
Pak Hon Chu
Annamaija Tuokko
Vesa-Matti Loiri
Annamaija Tuokko
Pak Hon Chu
Vesa-Matti Loiri
Kari Väänänen
Annamaija Tuokko
Pak Hon Chu
Annamaija Tuokko
Pak Hon Chu
 
A Cheng mester konyhája azon filmek közé sorolandó, melyek messze felülmúlják Hollywood sablonosan lelketlen alkotásait. több»
 
Ártalmatlan limonádé a gasztronómiáról és a multikulturalizmusról sok rénszarvassal és fenséges lappföldi tájjal. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.