Film tartalmak

„A harmadik sorozat” – eredeti nyelven „La faille” – című film Görögországban játszódik, mégpedig az 1974-es években. Abban a korban, amikor is a görö... több»

60 Éperdument  (2016)

Anna Amari egy lázadó, immáron négy éve bebörtönzött tinédzser. Büntetését egy igencsak szigorú, vasfegyelemmel fenntartott rendben üzemelő női büntet... több»
Gary Ellis (Christopher Eccleston), az üzletember felhőtlen boldogságban él feleségével, Tess Ellisszel (Kate Hardie). Ez sajnos csak látszat, ugyanis... több»
A történet egy belgiumi flamand kisváros, Alsemberg nevű településből indul 1975 decemberében. Itt él Sarah, az árva, aki egy nyolcéves kislány, és eg... több»
A film egy Csehszlovákiában élő szegénysorban élő családról szól, akik egy napon spórolt pénzükből vásárolnak egy vadi új autót. A családot, amint ez ... több»

65 Messidor  (1979)

Az Alain Tanner rendezte film, a Messidor francia–svájci koprodukcióban készült igazi road movie egy kis drámával és egy kis krimivel megspékelve. A t... több»
Matucci egy olasz rendőr, egy tábornok rejtélyes halála körül nyomoz. A bűntettet újabb gyilkosságok követik. Az áldozatok minden esetben magas rangú ... több»
A két főszereplő, Francois és Charlotte egy elegáns tengerparti étterem és hotel tulajdonosai fele-fele részben. A házasságuk válságba jutott, szerelm... több»
Az 1966-os francia rövidfilm a „Piroska és a farkas” történetét öltözteti új, szürreális horror köntösbe, melyet egy szörnyeteg karmai közt született,... több»
Egy fiatal lány, akit Chloénak hívnak, valójában Albert Einstein reinkarnációja. Chloé rendelkezik egy csodálatos képességgel, és ezt a képességét min... több»