Közösség

Vélemény:

73 A csodálatos Pókember

(2012)

Avarage

D’disasterTourist   2026.09.06 17:12
0

Szerintem ez a film jókora árnyékban született meg, hatalmas elvárásokkal karöltve, ami számomra szerintem abszolút a lehető legrosszabb időzítés, vagy éppenséggel halva született koncepció, ami az első perctől kezdve totálisan az életéért küzdött, ezt mindenkinek a fantáziájára bízom, de szerintem harmatgyenge. A karakterválasztás ez esetben szerintem abszolút mellényúlás volt, nem igazán érzem rajta és nem is igazán sugallja azt, hogy ez mindenki szerint egy jó ötlet lett volna, szerintem több sebből vérzik, nem fekszenek a poénok, a sztori még talán a rendes megítélések közé eshet, de teljesen megette a karakter a főszereplőnket szerintem. A három alternatíva közül szerintem magabiztosan kijelenthetem, hogy a negyedik helyen van, mert elképesztően lélektelen az egész film, totálisan szétanimálva, konkrétan teljesen a mese világába torzult, ami magában nem is lenne akkora tragédia, mivel, igen, tudom, Marvel meg szuperhős stb., stb., de az érzelmek kimutatása és gesztusok is totálisan robotizált stílusban, számomra ez rettentően gyenge, de szerencsénkre azért a következő áldozat azért hála égnek javított az összképen, és megnyugtatott minket, hogy csak egy borzalmas irányzat és koncepció volt, és kijavították a hibájukat. Számomra ez egy gyenge délutáni alvás melletti film, ami jóindulattal is egy gyenge hármas csillag.