Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71%
Filmadatlap
 
34
Szereplők
12
Vélemények
50
Képek
1
Videók
Tron: Örökség
 
indingo   2019. 08. 15.

legújabb vélemény

Számomra olyan volt az egész, mint egy mesefilm. A történet, ezek a hacukák, meg játékok. A látvány sem nyűgözött le.

 
Diesel   2018. 06. 04.

Igazi vérbeli Sci-fi. Végig látványos és kiváló módon végig leköti a nézőt. A történet szépen felépített nagyon tetszett benne ez a retro vonal. Nagyon vissza hozta ez az 1980-1990-es évek hangulatát, főleg az elején amikor Sam bemegy a játékterembe.... több»


 
kabel   2015. 10. 09.

Látványban és hangban kiváló, minden másban borzasztó. Daft Punk zenéje hihetetlen jól illik a filmhez, azonban hiányolta a motoros üldözéseket vagy igazából bármilyen érdekességet.

 
Deku   2017. 10. 25.

Nagyon jó pillanatokat szerzett a film és nem mondanám, hogy panaszkodnék rá.Igazán kellemes örömöt okozott ez a film, mert nagy kedvencem lett pedig nem is gondoltam volna róla.

 
erahurka   2018. 08. 12.

Pontosan mint az első rész, csak jobb látvánnyal: idióta történet, ne vicceljünk már, bemegyünk a számítógépbe és akkor kis emberek rohangálnak benne? Pff....

 
barcika   2019. 03. 12.

Látvány tökéletes, történet abszurd, egyszer meg lehet nézni!! Vérbeli sci-fi.

 
gihera81   2015. 11. 09.

Tulajdonképpen nem sokban különbözik az új film sem az első résztől a modernebbé tupírozáson kívül, nagyrészt ugyanazokkal az elemekkel van szerencsénk találkozni, mint korábban is. Érdemes megnézni, ám különösebben komoly filmélményre ne számítson az ember.

Serinda Swan
Serinda Swan
Garrett Hedlund
Olivia Wilde
Olivia Wilde
Garrett Hedlund
Olivia Wilde
Garrett Hedlund
Serinda Swan
Olivia Wilde
Jeff Bridges
Olivia Wilde
Olivia Wilde
Jeff Bridges
Jeff Bridges
Serinda Swan
Garrett Hedlund
Jeff Bridges
Jeff Bridges
Bruce Boxleitner
Jeff Bridges

A film összbevétele 400 062 763 dollár volt (imdb.com).

 

Flynn elmagyarázza a fiának a CLU valódi szándékát, hogy akarja őt előcsalogatni hogy megkaparintsa a lemezét. Amikor azt mondja, hogy "az egyetlen módja annak, hogy nyerj, ne csak játssz", ez az 1983-as "Wargames" -re való utalás.

(Diesel)
 

A film több mint 1500 vizuális effektet tartalmaz.

(Diesel)
 

James Frain-nek le kellett borotválni a haját, és a szemöldökét fehéríteni kellett, hogy Jarvis szerepét eljátszhassa.

(Diesel)
 

Mielőtt Sam Finn szerepére Garrett Hedlundot választották, előtte még más színészek is szóba kerültek, mint például: Casey Affleck, Chris Pine, Ryan Gosling, és Michael Stahl-David.

(Diesel)
 

A rendező Joseph Kosinski még csak 8 éves volt amikor először látta az eredeti Tron-t, avagy a számítógép lázadása (1982).

(Diesel)
 

Zuse, a bártulajdonos az End of Line Clubban a számítógépes úttörő Konrad Zuse-ról kapta a nevét. A második világháború idején Konrad Zuse készítette el a Z4 elektromechanikus számítógépet, amelyet később hoztak először kereskedelmi forgalomba digitális számítógép néven.

(Diesel)
 

Olivia Wilde az egyetlen olyan színész a filmben, aki olyan "program" akiknek nem kellett kontaktlencsét viselnie a szerepéhez ez főként természetes intenzitású szeme miatt alakult így.

(Diesel)
 

A filmben szereplő színészek ruházatának a költsége közel 13 millió dollár volt. Egy versenyző egyedi ruházata 60.000$-ba került.

(Diesel)
 

A filmfelvétel mindössze 64 napig tartott. Az utómunka a nehéz, speciális effektek miatt 68 hétig tartott.

(Diesel)
 

A ruhák, melyeket a főszereplők viselnek, nagyon kényelmetlenek voltak, ugyanis a világító csíkok csak 12 percig működtek, tehát szinte minden jelenet előtt cserélni kellett őket, majd utána rögtön kikapcsolni. De ülni se lehetett a jelmezekben.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.