Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
5
Vélemények
28
Képek
1
Videók
A cápa 2.
 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Nem olyan jó, mint a Spielberg rendezte első rész, de nézhető, eseménydús, jó film! A harmadik résznél meg aztán tényleg mérföldekkel jobb! Nálam egyébként még ez a Cápa 2. is klasszikusnak számít! 8/10

 
Pumpu   2016. 01. 11.

Nekem ez a második epizód az első koppintásának tűnik. Nem is annyira mesteri munka, ami a cápatámadásokat illeti és nem is annyira izgalmas. Szinte az első kockától tudtam, hogy mi lesz a következő jelenetben.


 
Márton   2018. 10. 15.
Spielberg cápája rég eltűnt a láthatáron

Kicsit faramuci helyzetben vagyok a Cápa 2 című filmmel kapcsolatban, mert mint cápás filmként, egy közepesre értékelném, viszont mint folytatásként, azért már egész más a helyzet! Hatalmas kedvencem az 1975-ös Spielberg Cápája, ezért számomra is elég nehéz hogy el ne kezdjem összehasonlítani a két filmet, de ha ezt nem is tenném meg, akkor is van egy-két olyan dolog, ami jelen produkcióban engem személy szerint kissé bosszantott! Az első dolog, hogy rengetegszer nyúl vissza az első részben látottakhoz és mindezt teszi igen pofátlanul! Már maga a története is egész hasonló a 75-ös Cápájához, de konkrétan vannak olyan jelenetek amiket szabály szerint ide is átemeltek a készítők (pl,: mikor a ... több»

 
Timcsi   2019. 03. 12.

Az első részben még voltak értékelhető jelenetek, de ez sem történetben sem alakításokban nem valami erős.

 
kounicakhaha   2015. 11. 22.

Ugyanúgy élveztem, mint az első részt, szerintem ez is érdekfeszítő és drámai volt.

 
Azt viszont a producerek is érezhették, hogy harmadszorra már tényleg nem lehet ugyanazt elsütni, és már tényleg kell valami újdonság. Így jött a kifáradó franchise-ok legfőbb fegyverre a 3D, a sorozat pedig tempósan a trash mélységekbe süllyedt.
5-6/10 több»
 

Megkeresték Steven Spielberget and Richard Dreyfusst, hogy vállaljanak részt a filmben, de már zajlottak a Harmadik típusú találkozások (1977) munkálatai, így visszautasították a lehetőséget.

(dulkap)
 

A filmet 5 hónap alatt vették fel, augusztustól decemberig.

(dulkap)
 

A helikopteres jelenetet 4 nap alatt vették fel.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.