Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
kórica   2016. 01. 27.

legújabb vélemény

Tipikus klasszikus katasztrófafilm. Nem ez a legjobb, amit láttam, de élvezhető. Kicsit ma már vicces a technikai színvonal, azonban a szereposztás abszolút pazar.

 
kasztni   2015. 05. 30.

Nagyszerű mozi,igazi izgalmakban gazdag kalandfilm. Én nagyon élveztem. Szórakoztató volt és teljesen kikapcsolt.


 
Phalanx   2015. 03. 12.

Habár nem mai csirke ez a film sem, egyáltalán nem untam. Sőt, kifejezetten élveztem! Olykor ugyan megmosolyogtam az egyes jelenetek technikai kezdetlegességeit, de alapjában véve ez egy igazán jó kis film.

A film összbevétele 1 700 000 dollár volt (imdb.com).

 

Miután bemutatták a filmet, és látszott, hogy óriási bukás lesz, minden színész próbált elhatárolódni a tőle, és lemondták interjúikat. William Holden viszont azon a véleményen volt, hogy segíteni kell a filmet, így a népszerűsítése céljából elvállalt egy interjút a Johnny Carson vezette Tonight Show-ban.

(JcWh)
 

Paul Newman elmondása szerint senki sem volt felháborodva amiatt, hogy William Holden miatt csúszott a forgatás. Newman szerint mindenki aggódott a sorsa miatt; más színész esetében ez biztosan nem lett volna így.

(JcWh)
 

A William Holdenhez hívott pszichológus szakember tájékoztatta a rendezőt, hogy a színészt azonnal kórházba kell szállítani, mert veszélyt jelent önmagára és mindenki másra. Holdent végül Kaliforniába szállították kezelésre, de hat nap után visszatért, és nem volt további probléma vele a forgatás alatt.

(JcWh)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.