Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
30
Vélemények
24
Képek
5
Videók

Érdekességek: Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk (2020)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 215 644 165 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 570 474 591 forintot termelt. A hazai mozik összesen 345 439 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Mivel a film fejlesztésnek több alkalommal is eredménytelenül ugrott neki a stúdió (a fejlesztés alatt a rendezők és a forgatókönyvírók gyakorlatilag egymásnak adták át a kilincset), és a forgatást is számos alkalommal elhalasztották, egyre erősebb lett a gyanú, hogy a produkció terve végül a fiókban fogja végezni. 2018. október 31-én azonban Martin Lawrence a Twitterén megosztott egy fotót, melyen ő és Will Smith láthatóak a Bad Boys 3 forgatásán, melyhez a következő szöveget mellékelte: "Mindörökké rosszfiúk". Ezzel minden kétséget eloszlatott a rajongókban.

(hp)
 

Martin Lawrence először 2013-ban, Conan O'Brien esti show-jában jelentette be, hogy készül a nagysikerű Bad Boys franchise harmadik része, mely végül csak 2020-ban került a mozikba.

(hp)
 

Bár az első két részt rendező Michael Bay semmilyen formában nem vette ki a részét a munkálatokból, a tervezett Bad Boys 4-ben producerként fog közreműködni.

(hp)
 

Will Smith a Facebook-oldalán, Martin Lawrence társaságában jelentette be hivatalosan, hogy elkészül a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk.

(hp)
 

A Bad Boys második és harmadik részének premierje között több mint kétszer annyi idő telt el, mint az első két film esetében.

(hp)
 

A három közül ez a franchise első filmje, melyet nem Michael Bay rendezett. A helyét Adil El Arbi és Bilall Fallah párosa vette át.

(hp)
 

A film rendezői székét eredetileg Joe Carnahan (Fehér pokol) foglalhatta volna el, azonban miután a stúdió több alkalommal is elhalasztotta a forgatást, a rendező végül kiszállt a projektből.

(hp)
 

A film 17 évvel a Bad Boys 2 2003-as premierje után került a mozikba.

(hp)
 

A Columbia Pictures már 2009-ben leszerződtette Peter Craiget a forgatókönyv megírására, még tíz évnek kellett eltelnie, mire a mozikba került a Bad Boys 3 - Mindörökké rosszfiúk.

(hp)
 

Az első két részt rendező Michael Bay 2008-ban azt nyilatkozta, hogy szívesen leforgatná a harmadik részt, azonban ennek legfőbb akadálya Will Smith gázsija, aki hollywoodi viszonylatban is igen magas összeget kért a szereplésért.

(hp)
 

Will Smith és Martin Lawrence mellett a franchise két további sztárja is visszatér a Bady Boys 3-ban, a Howard kapitányt alakító Joe Pantoliano, és a Marcus feleségét játszó Theresa Randle.

(hp)
 

A film forgatása 2019. január 14-én kezdődött meg Atlanta belvárosában, Georgiában. A munkálatok június 7-én értek véget Miami Beachen.

(hp)