Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
80
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Érdekességek: Női szervek (2013)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 229 930 771 dollár volt (imdb.com).

 

A fickó, akivel Mullins csókolózik a bárjelenetben, valójában Melissa McCarthy férje, Ben Falcone.

(SódóGA)
 

Ashburn portréfotója az évkönyvben Sandra Bullock tablóképe volt az 1982-es Washington-Lee High School végzős diákjai közt, Arlingtonban, Virginia államban. A fogszabályzót és a szemüveget azonban utólag rakták rá a film kedvéért.

(SódóGA)
 

Hasonló történetet dolgozott fel a Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk, melyben szintén Sandra Bullock játszotta a főszerepet. Bullock harmadik alkalommal alakított FBI-ügynököt: Beépített szépség (2000), Beépített szépség 2: Csábítunk és védünk (2005).

(SódóGA)
 

Eredetileg Melissa McCarthy nem tudta volna vállalni a filmet a Személyiségtolvaj (2013) és a Mike és Molly című sorozat miatt, de végül sikerült összeegyeztetnie a forgatásokat.

(SódóGA)
 

A Huffington Post egyik cikke szerint Melissa McCarthy, Sandra Bullock és Katie Dippold már azelőtt is szerettek volna egy közös filmet készíteni, mielőtt rátaláltak a Női szervek forgatókönyvére.

(SódóGA)
 

Amikor Sandra Bullock megkapta a Női szervek (2013) forgatókönyvét, csak annyi volt ráírva, hogy „címnélküli női haverzsaru vígjáték”.

(SódóGA)
 

A rendező, Paul Feig cameózott a filmben: ő az a doktor a kórházban, aki azt mondja Mullinsnak, hogy kitiltották a családját az osztályról, amiért olyan közönségesen viselkedtek.

(SódóGA)
 

Dan Bakkedahl karaktere, Craig a tipikus „minden albinó csak rosszfiú lehet” sztereotípiának a paródiáját adja, ami a nyolcvanas évek filmjeiben népszerű közhely volt.

(SódóGA)