Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
76

Perzsia hercege: Az idő homokja

(Prince of Persia: The Sands of Time)
 
33
17
2
14
 
hsanya182   2015. 05. 06.

JAKE GYLLENHAAL jó filmjei közé tartozik. Ha elfogadod, hogy a főhős nem halhat meg, akkor nagyon élvezhető! Nagyon látványos és fordulatos film. Meglepő és tartalmas. Nem kell ecsetelni, van benne szerelmi szál és eléggé megdobja a filmet pozitív értelembe. Ajánlom barátnővel is nézni :)

 
Gigi   2017. 01. 16.

Hatalmas kedvenc, bár engem az ilyen meseszerű történetek mindig lenyűgöznek. Klasszikus felállás, semmi meglepő fordulat, de csodálatos a képi világ, szórakoztató a film, és jók a színészek. Többször láttam már, de még fogom is párszor.

 
Curacao86   2016. 09. 11.

Jerry Bruckheimer ért a tömegek szórakoztatásához, és most sem tévedett. Bár néha nehéz kikerülnie a giccset, mert manapság kinek nem egyértelmű a sablonosság egy hollywoodi látványfilmben, nem csak azért, mert kiszámítható az egész, legalább is a végkifejlet.

Nem csak a szórakoztató faktor és a dekoratív főszereplők, hanem a látvány mellett a történet is izgalomban tart minket. de persze sokat köszönhetünk Jake Gyllenhaal személyének.

Annak ellenére, hogy az ami és olyan amilyen, a legvégén nem szeretnénk visszamenni az időbe, hogy meg nem történté tegyük a film megtekintését. Sőt, azért mennénk vissza, hogy újra megnézzük és meglepődjünk rajta, már ahol és amikor lehet.

 
macskulare   2015. 06. 10.

Sokan vinnyogtak amiatt, hogy nem a játék történetét vitték 1/1-ben filmre. Szerintem pedig ez volt a lehető legjobb döntés, amit a készítők meghozhattak. Aki meg szereti a játékokat, próbáljon elvonatkoztatni! Szuper lett!

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Zseniális történet és szereplő válogatás. Jake Gyllenhaal nagyot alakít benne.

Jake Gyllenhaal
 

Jordan Mechner 1989-es 2. videojátéka szolgált a film alapjául.

(mamiéstöti2 )
 

A forgatás során a színészt komoly feladatok elé állították, nemcsak kardozni kellett tökéletesen megtanulnia, hanem különböző akrobatikus mutatványokat is végre kellett hajtania a levegőben.

(tvmérnök )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.