Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77

Perzsia hercege: Az idő homokja (2010)

Prince of Persia: The Sands of Time
Filmadatlap
 
33
Szereplők
21
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Jake Gyllenhaal
 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

legújabb vélemény

Egyik szerintem legjobb játéktörténetből készült film, amit eddig láttam. Izgalmas, és Jake Gyllenhaal tökéletesen viszi végig az egész filmet főszereplőként. Megvan a kémiai is a filmben. A látvány és a forgatási helyszínek gyönyörűek, és érdekes az idő homokja-tőr koncepció is. Nagyon élveztem ezt a fantasyt. Tökéletes hétvégi szórakozás.

 
dailyfilmsan   2018. 06. 04.

Jake nagyon be Assassinosodott. Értem én hogy videojátékból késyült a film de kicsit kevesebb effekt jobb ltt volna. A film jó és nézhető, mesés jellegű. Bár nekem túl nagy a Happy End a végén . A mellékszereplők közül kiemelném a csempész sejket nagyon jól előadja magát. Ő lett a kedven karakterem de mindenki odateszi magát hogy hiteleset alakítson.


 
Thibo84   2016. 06. 14.

Zseniális történet és szereplő válogatás. Jake Gyllenhaal nagyot alakít benne.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Már a játékot is imádtam és amikor kiderült l hogy lesz ebből film egyből izgatott lettem. Nem okozott csalódást, nagyon jól lettek ábrázolva a helyszínek, a karakterek.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

JAKE GYLLENHAAL jó filmjei közé tartozik. Ha elfogadod, hogy a főhős nem halhat meg, akkor nagyon élvezhető! Nagyon látványos és fordulatos film. Meglepő és tartalmas. Nem kell ecsetelni, van benne szerelmi szál és eléggé megdobja a filmet pozitív értelembe. Ajánlom barátnővel is nézni :)

A film összbevétele 335 154 643 dollár volt (imdb.com).

 

65-an haltak meg benne.

(Norbi)
 

Jordan Mechner 1989-es 2. videojátéka szolgált a film alapjául.

(mamiéstöti2)
 

A forgatás során a színészt komoly feladatok elé állították, nemcsak kardozni kellett tökéletesen megtanulnia, hanem különböző akrobatikus mutatványokat is végre kellett hajtania a levegőben.

(tvmérnök)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.