Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Perzsia hercege: Az idő homokja (2010)

Prince of Persia: The Sands of Time
Filmadatlap
 
33
Szereplők
20
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2015. 05. 06.

JAKE GYLLENHAAL jó filmjei közé tartozik. Ha elfogadod, hogy a főhős nem halhat meg, akkor nagyon élvezhető! Nagyon látványos és fordulatos film. Meglepő és tartalmas. Nem kell ecsetelni, van benne szerelmi szál és eléggé megdobja a filmet pozitív értelembe. Ajánlom barátnővel is nézni :)

 
Norbi   2018. 07. 24.

Már a játékot is imádtam és amikor kiderült l hogy lesz ebből film egyből izgatott lettem. Nem okozott csalódást, nagyon jól lettek ábrázolva a helyszínek, a karakterek.


 
Gigi   2017. 01. 16.

Hatalmas kedvenc, bár engem az ilyen meseszerű történetek mindig lenyűgöznek. Klasszikus felállás, semmi meglepő fordulat, de csodálatos a képi világ, szórakoztató a film, és jók a színészek. Többször láttam már, de még fogom is párszor.

 
nanita95   2018. 06. 04.

Jake nagyon be Assassinosodott. Értem én hogy videojátékból késyült a film de kicsit kevesebb effekt jobb ltt volna. A film jó és nézhető, mesés jellegű. Bár nekem túl nagy a Happy End a végén . A mellékszereplők közül kiemelném a csempész sejket nagyon jól előadja magát. Ő lett a kedven karakterem de mindenki odateszi magát hogy hiteleset alakítson.

 
Curacao86   2016. 09. 11.

Jerry Bruckheimer ért a tömegek szórakoztatásához, és most sem tévedett. Bár néha nehéz kikerülnie a giccset, mert manapság kinek nem egyértelmű a sablonosság egy hollywoodi látványfilmben, nem csak azért, mert kiszámítható az egész, legalább is a végkifejlet.

Nem csak a szórakoztató faktor és a dekoratív főszereplők, hanem a látvány mellett a történet is izgalomban tart minket. de persze sokat köszönhetünk Jake Gyllenhaal személyének.

Annak ellenére, hogy az ami és olyan amilyen, a legvégén nem szeretnénk visszamenni az időbe, hogy meg nem történté tegyük a film megtekintését. Sőt, azért mennénk vissza, hogy újra megnézzük és meglepődjünk rajta, már ahol és amikor lehet.

Jake Gyllenhaal
 

65-an haltak meg benne.

(Norbi )
 

Jordan Mechner 1989-es 2. videojátéka szolgált a film alapjául.

(mamiéstöti2 )
 

A forgatás során a színészt komoly feladatok elé állították, nemcsak kardozni kellett tökéletesen megtanulnia, hanem különböző akrobatikus mutatványokat is végre kellett hajtania a levegőben.

(tvmérnök )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.