Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Perzsia hercege: Az idő homokja (2010)

Prince of Persia: The Sands of Time
Filmadatlap
 
33
Szereplők
21
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 06. 04.

Jake nagyon be Assassinosodott. Értem én hogy videojátékból késyült a film de kicsit kevesebb effekt jobb ltt volna. A film jó és nézhető, mesés jellegű. Bár nekem túl nagy a Happy End a végén . A mellékszereplők közül kiemelném a csempész sejket nagyon jól előadja magát. Ő lett a kedven karakterem de mindenki odateszi magát hogy hiteleset alakítson.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Már a játékot is imádtam és amikor kiderült l hogy lesz ebből film egyből izgatott lettem. Nem okozott csalódást, nagyon jól lettek ábrázolva a helyszínek, a karakterek.


 
hsanya182   2015. 05. 06.

JAKE GYLLENHAAL jó filmjei közé tartozik. Ha elfogadod, hogy a főhős nem halhat meg, akkor nagyon élvezhető! Nagyon látványos és fordulatos film. Meglepő és tartalmas. Nem kell ecsetelni, van benne szerelmi szál és eléggé megdobja a filmet pozitív értelembe. Ajánlom barátnővel is nézni :)

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Zseniális történet és szereplő válogatás. Jake Gyllenhaal nagyot alakít benne.

 
Gigi   2017. 01. 16.

Hatalmas kedvenc, bár engem az ilyen meseszerű történetek mindig lenyűgöznek. Klasszikus felállás, semmi meglepő fordulat, de csodálatos a képi világ, szórakoztató a film, és jók a színészek. Többször láttam már, de még fogom is párszor.

Jake Gyllenhaal
 

65-an haltak meg benne.

(Norbi)
 

Jordan Mechner 1989-es 2. videojátéka szolgált a film alapjául.

(mamiéstöti2)
 

A forgatás során a színészt komoly feladatok elé állították, nemcsak kardozni kellett tökéletesen megtanulnia, hanem különböző akrobatikus mutatványokat is végre kellett hajtania a levegőben.

(tvmérnök)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.