Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Perzsia hercege: Az idő homokja (2010)

Prince of Persia: The Sands of Time
Filmadatlap
 
33
Szereplők
21
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 06. 04.

Jake nagyon be Assassinosodott. Értem én hogy videojátékból késyült a film de kicsit kevesebb effekt jobb ltt volna. A film jó és nézhető, mesés jellegű. Bár nekem túl nagy a Happy End a végén . A mellékszereplők közül kiemelném a csempész sejket nagyon jól előadja magát. Ő lett a kedven karakterem de mindenki odateszi magát hogy hiteleset alakítson.

 
Thibo84   2016. 06. 14.

Zseniális történet és szereplő válogatás. Jake Gyllenhaal nagyot alakít benne.


 
Norbi   2018. 07. 24.

Már a játékot is imádtam és amikor kiderült l hogy lesz ebből film egyből izgatott lettem. Nem okozott csalódást, nagyon jól lettek ábrázolva a helyszínek, a karakterek.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

JAKE GYLLENHAAL jó filmjei közé tartozik. Ha elfogadod, hogy a főhős nem halhat meg, akkor nagyon élvezhető! Nagyon látványos és fordulatos film. Meglepő és tartalmas. Nem kell ecsetelni, van benne szerelmi szál és eléggé megdobja a filmet pozitív értelembe. Ajánlom barátnővel is nézni :)

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

Egyik szerintem legjobb játéktörténetből készült film, amit eddig láttam. Izgalmas, és Jake Gyllenhaal tökéletesen viszi végig az egész filmet főszereplőként. Megvan a kémiai is a filmben. A látvány és a forgatási helyszínek gyönyörűek, és érdekes az idő homokja-tőr koncepció is. Nagyon élveztem ezt a fantasyt. Tökéletes hétvégi szórakozás.

Jake Gyllenhaal

A film összbevétele 335 154 643 dollár volt (imdb.com).

 

65-an haltak meg benne.

(Norbi)
 

Jordan Mechner 1989-es 2. videojátéka szolgált a film alapjául.

(mamiéstöti2)
 

A forgatás során a színészt komoly feladatok elé állították, nemcsak kardozni kellett tökéletesen megtanulnia, hanem különböző akrobatikus mutatványokat is végre kellett hajtania a levegőben.

(tvmérnök)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.