Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77

Perzsia hercege: Az idő homokja (2010)

Prince of Persia: The Sands of Time
Filmadatlap
 
33
Szereplők
21
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Vélemények: Perzsia hercege: Az idő homokja (2010)

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

legújabb vélemény

Egyik szerintem legjobb játéktörténetből készült film, amit eddig láttam. Izgalmas, és Jake Gyllenhaal tökéletesen viszi végig az egész filmet főszereplőként. Megvan a kémiai is a filmben. A látvány és a forgatási helyszínek gyönyörűek, és érdekes az idő homokja-tőr koncepció is. Nagyon élveztem ezt a fantasyt. Tökéletes hétvégi szórakozás.

 
dailyfilmsan   2018. 06. 04.

Jake nagyon be Assassinosodott. Értem én hogy videojátékból késyült a film de kicsit kevesebb effekt jobb ltt volna. A film jó és nézhető, mesés jellegű. Bár nekem túl nagy a Happy End a végén . A mellékszereplők közül kiemelném a csempész sejket nagyon jól előadja magát. Ő lett a kedven karakterem de mindenki odateszi magát hogy hiteleset alakítson.


 
Thibo84   2016. 06. 14.

Zseniális történet és szereplő válogatás. Jake Gyllenhaal nagyot alakít benne.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Már a játékot is imádtam és amikor kiderült l hogy lesz ebből film egyből izgatott lettem. Nem okozott csalódást, nagyon jól lettek ábrázolva a helyszínek, a karakterek.

 
hsanya182   2015. 05. 06.

JAKE GYLLENHAAL jó filmjei közé tartozik. Ha elfogadod, hogy a főhős nem halhat meg, akkor nagyon élvezhető! Nagyon látványos és fordulatos film. Meglepő és tartalmas. Nem kell ecsetelni, van benne szerelmi szál és eléggé megdobja a filmet pozitív értelembe. Ajánlom barátnővel is nézni :)

 
Gigi   2017. 01. 16.

Hatalmas kedvenc, bár engem az ilyen meseszerű történetek mindig lenyűgöznek. Klasszikus felállás, semmi meglepő fordulat, de csodálatos a képi világ, szórakoztató a film, és jók a színészek. Többször láttam már, de még fogom is párszor.

 
macskulare   2015. 06. 10.

Sokan vinnyogtak amiatt, hogy nem a játék történetét vitték 1/1-ben filmre. Szerintem pedig ez volt a lehető legjobb döntés, amit a készítők meghozhattak. Aki meg szereti a játékokat, próbáljon elvonatkoztatni! Szuper lett!

 
Curacao86   2016. 09. 11.

Jerry Bruckheimer ért a tömegek szórakoztatásához, és most sem tévedett. Bár néha nehéz kikerülnie a giccset, mert manapság kinek nem egyértelmű a sablonosság egy hollywoodi látványfilmben, nem csak azért, mert kiszámítható az egész, legalább is a végkifejlet. Nem csak a szórakoztató faktor és a dekoratív főszereplők, hanem a látvány mellett a történet is izgalomban tart minket. de persze sokat köszönhetünk Jake Gyllenhaal személyének. Annak ellenére, hogy az ami és olyan amilyen, a legvégén nem szeretnénk visszamenni az időbe, hogy meg nem történté tegyük a film megtekintését. Sőt, azért mennénk vissza, hogy újra megnézzük és meglepődjünk rajta, már ahol és amikor lehet.

 
tvmérnök   2016. 08. 11.

Érdekes , hogy mindent az idő és annak befolyása köré építenek . Ezért is olyan elgondolkodtató a történet . Ráadásul jól kivitelezett, akció dús és még a kellő helyen poénos is. Egyszóvel megéri megnézni.

 
gihera81   2015. 11. 12.

Pörgős, szórakoztató mozi a Perzsia hercege és hozza azt, ami elvárható tőle, a mesés környezetbe ágyazott sok csihipuhit legalábbis biztosan, az viszont kétségtelen, hogy a hasonló nagy költségvetésű filmek sorából azért különösebben nem emelkedik ki.

 
Kate Rainbow   2016. 04. 18.

Ez egy marha jó Disney film volt. A magyar szinkronhangokat imádtam. A történet is nagyon klafa volt. Iszonyú látványos volt. Csodaszép tájon forgatták. Pörgős, humoros film volt. Vagy százszor megnéztem és nem unom. Ment az öt csillag ;)

 
lengerildiko98   2018. 05. 23.

Eszméletlen jó volt!! ❤️

 
th13f89   2015. 03. 31.

Egy látványos film, sajnos kevés film készül az ilyen típusú akciófilmekből. Néhány nagyon jó jelenet, többségében jó szereplők. Egyszer mindenképp nézhető.

 
keepingboy86   2015. 02. 05.

Jó kis kaland film volt, fordulatos, látványos, de számomra alaptvetően nem okozott meglepetést, lehetett tudni mi lesz a vége. :/ :)

 
keepingboy69   2015. 02. 04.

Kivételesen nézhető Disney film lett, bár a végén nem okozott túl nagy meglepetést. mondjuk 6/10 reálisnak mondható.

 
dodmin   2015. 03. 03.

A játékot már régebbről ismertem, már akkor vonzott a világa. Örültem, hogy megfilmesítik, nem okozott csalódást. Megfelelő arányban van benne romantika és akció.

 
Ancsi   2015. 03. 24.

Sajnos nem ér fel a játék színvonalához. Egyszer meg lehet nézni, de nem hagy maradandó emléket. Szerintem ez a film volt Jake Gyllenhaal karrierjének mélypontja.

 
ifek   2015. 03. 05.

Nemez lesz életem filmje, de azért látványos, nézhető film. Egyszer meg lehet nézni, de nem szabad túl sokat várni tőle.

 
varjú   2015. 06. 03.

Volt már ennél jobb filmje a Disney-nek, de ha a tendencia marad, akkor várható, hogy lesz még ennél rosszabb is. Hogy a közönség mégis melyi részénél arathatott mégis sikert, arról fogalmam sincs, de azt is nehezen tudom elképzelni, aki képes volt erre a forgatókönyvre rábólintani. Hogy aztán mégis megvalósult, azt tényleg elég nagy fiaskónak tartom, mert egyik színész renoméjának sem tehetett valami jót. Ben Kingsley, te jó ég.

 
philboy   2015. 05. 18.

Ez egy elég gyenge fantasy- és mitológiai történelmi akciófilm, ami nagyon rossz, sablonos és egysíkú karakterekkel próbál meg elmesélni egy felettébb harmatos történetet, aminek még a látványvilág sem tudott jót tenni. Nem igazán tudtam belőni, hogy nagyjából milyen korosztálynak szól maga a film, mert túl negédes és túl keménykedő is volt egyben. Gyllenhaal pedig elég idétlenül mutat perzsa hercegként.

 
kasztni   2014. 10. 23.

Igazán szégyenteljes, amit ebből a legendás játékból kihoztak, bár a címén kívül nem sok mindenben egyezik meg a játék a filmmel. Nem is igazán értem, hogy miért kéne ezt ennyire erőltetni, amikor rendes játék-feldolgozást én meg nem láttam. Gondoljunk csak a Kaptár-szériára, ami szintén nem sikerült jól. A Disney-nek nem igazán kéne élőszereplős filmekbe ütnie az orrát.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.