Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%

A kígyó ölelése (2015)

El abrazo de la serpiente
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
1
Videók
 
tjunior   2020. 05. 30.

legújabb vélemény

Azon gondolkoztam a nézése közben, (mert nem volt ami lekösse a figyelmem), mikor jutnak el végre a filmkészítők oda, hogy reálisan ábrázolják az indiánokat? Itt most nem a külsőségekről beszélek, de kb az összes filmben itt is minden indián rébuszba... több»

 
dailyfilmsan   2020. 02. 16.

A maga módján értéket képvisel. És a maga módján elég érdekes is, de aki nincs oda az elvont és művészi alkotásokért azoknak nem fog tetszeni. A film lassan halad előre két idősávon, végig fekete fehér ezzel is a helyzet kezdetlegességét jelezvén. Ez... több»


 
Mulds   2016. 06. 11.

Ez a film egész jól össze lett szerelve. Meg van fűszerezve nem kevés izgalommal és így fenn tartja végig a figyelmet és szórakoztatja könnyedén a kedves nézőt. Ajánlom!

 
Bimbi   2015. 10. 05.

Látványos film, képi világa magával ragadott. Érdekes történet és a szereplők karaktere is különleges és látványos, magával ragadó az egész látvány világ. Érdemes megnézni már csak emiatt is!

Jan Bijvoet

A film összbevétele 3 217 176 dollár volt (imdb.com).

 

Theodor Koch-Grunberg és Richard Evan Schultes tudósok naplói alapján készült.

(dailyfilmsan )
 

Guainía megye kormányzója, Ciro Guerrat a rendezőt az Inírida Virág Rendjével tüntette ki az őslakos népesség tiszteletének és értékének kiemeléséért.

(dailyfilmsan )
 

A filmben felhasznált őslakos nyelvek: Cubeo, Wanano, Tikuna és Uitoto.

(dailyfilmsan )
 

Az első kolumbiai film, amit legjobb külföldi film kategóriában jelöltek az Akadémiai-díjra.

(dailyfilmsan )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 98 százalékos értékelést kapott 118 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A Rotten Tomatoes TOP 100 akció-, és kalandfilm kategória listájának 55. helyén áll.

(Bogi87)
 
Utazás az Amazonas őserdőibe — egyben az idő és a lélek mélyére. több»
 
Aki egy könnyed történet apropóján megtartott színes etnográfiai, zoológiai és botanikai bemutatót vár, az csalódni fog. A mozi sokkal inkább egy belső utazásról szól. (10/10) több»
 
Világpremier. Az Amazonason játszódó spirituális road movie-t a Magyarhangyának köszönhetően – a filmfesztiválokat leszámítva – a hazai közönség mindenkinél előbb láthatja. Karamakate törzsének egyik utolsó képviselője. Több évtized különbséggel két utazót kísér át a dzsungelen, hogy rátaláljanak arra, amit keresnek, de nem utolsó sorban saját magukra. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.