Moziba be! – Ezeket a filmeket nézzük a hétvégén

Mozikban a kritikusokat megosztó Adaline varázslatos élete, az ide év eddigi legnagyobb meglepetése, a körberajongott új-zélandi-amerikai vígjáték, a Hétköznapi vámpírok, az ovosi végzettséggel rendelkező, de rendezőként is helytálló Százados Miklós sci-fije, a Lámpagyújtogatók és a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Arany Kamera-díjas francia filmdrámája, a Party Girl.

#4

56 Party Girl  (2014)

(1)

dráma

A hatvanéves Angélique táncosnőként szerepel a francia-német határ közelében álló bár késő esti kabaréiban. Nem hajlandó elfogadni az idő múlását és szabadidejét... több»

#3

sci-fi

Egy idegen civilizáció rádiójeleit észlelik Magyarországon, melyet követően egy csapat azt a megbízást kapja, hogy készítsék el az emberiség első csillagközi filmes... több»

#2

82 Hétköznapi vámpírok  (2014)

(25) (14)

horror | szatíra | vígjáték

Cinego

A film három lakótárs, Viago (Taika Waititi), Deacon () és Vladislav (Jemaine Clement) életébe enged bepillantást. Ezek a pár száz éves vámpírok már sok mindenről lemondtak,... több»

#1

dráma | fantasy | romantikus

HBO Max

Adaline egy átlagos nő volt, egészen addig, amíg egy éjjelen balesetet nem szenvedett. A furcsa eseményt követően Adaline egy napot sem öregedett. Hosszú magányosan töltött... több»