Egy idegen civilizáció rádiójeleit észlelik Magyarországon, melyet követően egy csapat azt a megbízást kapja, hogy készítsék el az emberiség első csillagközi filmes üzenetét. Egy kétes hírű hazai gyártó, a Kondor a nemzetközi űrügynökséget megkerülve próbálja célba juttatni a… Több

Hirdetés

31 Lámpagyújtogatók (2015)
Filmnek nem film. Műfajba sem sorolható. Értem, hogy mi volt a szándék, nincs ezzel baj egészen addig, amíg megjelenik az első képkocka. Egyetlen dolog zavar csak. Vannak benne szakemberek, akik megszólaltak. Miért lett elvéve az életükből az az idő, ami ide kellett? Ráadásul komolyan se vették a dolgot az "alkotók". Legalább a technika egységes lett volna. Vagy ez valami dogma film, illetve annak a paródiája? Annyi azért megmaradt, hogy bla-bla-bla-bla... Ha ez lenne a filmes üzenet az idegen civilizáció felé, elpucolnak a világegyetem legtávolabbi sarkába. Lámpagyújtogatók? Annyira nem. Inkább reluxakrampácsológrafitporcicasepregetők. Tegyünk még egymás mellé szavakat és máris lerobbanhat a nadrágunk.
Ez a film a magyar filmipar egyik szégyene. Nagyon semmitmondó, követhetetlen, hogy mit akar kifejezni. Nagyon gyengére sikerült, senkinek nem ajánlom, időpazarlás.
Nem nevezném filmnek, összefüggéstelen kockák összevágása. Idegesítő, hogy az egész film logikátlan snittekből áll, nagyon amatőr. Nem néztem ugyan végig, de nagy valószínűséggel nincs csattanó.
A film 620 040 forintos bevételt termelt Magyarországon.