81% 108 szavazat
Teremtőm

Teremtőm

Archive
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
26
Szereplők (26)
25
Képek (25)
2
Videók (2)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Lejátszás

Hol nézheted

Theo James

FILMINFÓ

George Almore fáradhatatlanul dolgozik, hogy megalkossa az első mesterséges intelligenciát, a tudós férfinak azonban van egy titka. A célja egyúttal az, hogy újra együtt lehessen elhunyt feleségével.

(csd)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Magyarország
Premier: 2020.07.10. | HBO Max (2023.09.22.)

KULCSSZAVAK

 
2023.07.27 puszpang

legújabb vélemény

Le a kalappal

Külön öröm, hogy nagyrészt idehaza forgatott filmről van szó. Ez az alkotás számomra varázslat kategória, ami a műfajt illeti. És jön a film végén a gyomros. Ezt nevezem. Tökéletes az atmoszféra. Persze el lehet kattogni azon, hogy a robot csaj mint humanoid matéria, túl emberi. (Hús-vér színész játssza.) Levegőt vesz, meg emberiek a testi rezdülései, de a vége miatt beadhatjuk magunknak, hogy ez megmagyarázhatja ezt is. Szép munka!

0
 
2021.11.05 Discidium Mentis

Csak egy vélemény, ami az enyém, és nekem csak ez számít!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egy apró megjegyzés az aktuális kritikám elejére. Teszem ezt mindazért, hogy megkíméljek mindenkit attól, hogy beskatulyázzon valahová. Igaz, abszolúte nem érdekel, és kifejezetten hidegen hagy. Az életem, én saját magam formáltam (élményeim, tapaszt... Teljes kritika

4
5
 
2020.09.08 betegphiu

Parádés

Nem azt mondom, hogy a világ legjobb sci-fi je, de ez most betalált. Annyiszor próbálták már ezt a témát, hogy talán már unalmas is lett volna, ha nem csináják meg ezt a filmet. Half-Life fanoknak egy-két jelenetben pulzusemelkedés várható !!!

2
 
2023.01.15 Frekvency Ferenc

Egy méltatlanul alulfinanszírozott alkotás, hatalmas mozit lehetett volna belőle csinálni, de az, hogy még így, low-budget üzemmódban is rendben volt, mutatja az értékeit. Nehéz engem mostanában végigültetni egy-egy film előtt. Utoljára a Dűnének sik... Több

1
 
2023.01.10 Mária390336

Mária

Szeretem a sci-fit, főként azokat, melyeknek lehetősége az én agytekervényeim számára is elképzelhetőek. Nos, ez nem tartozik a számomra elképzelhetőek közé, ám mégis itt ragadtam. Gyönyörű táj, különleges megközelíthetőségű modern épület, benne az egyedül élő kutatóval. A történet lassan bontakozik ki, mégis lekötött. Van benne valami drámai szomorúság, és a történet etikailag nagyon elgondolkodtató. A vége pedig bombasztikus.

1

A film összbevétele 139 593 dollár volt (imdb.com).

#1