Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
3
Videók
 
alexxx   2018. 05. 10.

Nem rossz film az Egy lélegzetnyire, de igazából semmi maradandót nem tudott nyújtani. Nálam tökéletesen belesimul az egyszernézős kategóriába, viszont ennél valamivel többet vártam. Ígéretes dráma, közepes kivitelezéssel, röviden így tudnám összefoglalni.

 
ZsoltSon   2018. 05. 11.

Úgy éreztem, hogy pont az emocionális síkon, mely gyakorlatilag az égsz film gerincét képezi, nem igazán tudott sokat adni ez a mozi. Pedig lett volna benne potenciál, így viszont marad egy teljesn átlagos, simán kihagyható, ámbár fájdalommentesen megnézhető produkció. Ez nálam 3 csillagot ér.


 
olgaasFug   2018. 05. 01.

Egy kicsit meg kell küzdeni a filmmel, nem egy túlbonyolított sztori, de a dinamikája szerintem eléggé kimért. Nem kapkodtam a fejem. Alapból izgalmas, és persze egy kissé sablonos a szitu, ne is hoz újat a műfajban, mégis nagyon frissnek hatott.

 
Sniper   2018. 04. 10.

Abszolút kellemesen csalódtam ebben a filmben, szerintem amellett, hogy fantasztikusak az alakítások, egy igencsak fajsúlyos témát dolgoz fel, egyszóval minden adott hozzá már alapból, hogy ne csak sikeres, de jó film is legyen. Bár a sztori néhány ponton kissé leül, mégis azt kell, hogy mondjam, hogy nekem ez a film egyszerűen egy hatalmas élmény volt, így csakis ajánlni tudom!

Romain Duris
Olga Kurylenko
Romain Duris
Olga Kurylenko
Romain Duris
Fantine Harduin
Olga Kurylenko
Fantine Harduin
Romain Duris
Olga Kurylenko
Romain Duris
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko
Romain Duris
 
A franciák sok zsánerben otthon vannak, de a katasztrófafilm biztosan nem hazai pálya a számukra. Daniel Roby filmje inkább tűnik a hollywoodi tesófilmek másolatának, mint friss, újító szándékú, európai válasznak az amerikaiak dominanciájára. több»
 
Az Egy lélegzetnyire című film tökéletes példája annak, hogyan kell egy érdekes alapötletből teljesen sótlan végeredményt kreálni. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.