49% 35 szavazat
Kontroll

Kontroll

Control
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
10
Szereplők (10)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy nőt bebörtönöz egy titokzatos szervezet, amely lappangó pszichikai képességeit akarja tesztelni.

(Hupka Adrián)

Rendező: James Mark
Forgatókönyvíró: James Mark, Matthew Nayman
Ország: Kanada
Premier: 2022.08.28. | Telekom TVGO (2023.03.30.)

Hol nézheted

Sara Mitich
Sara Mitich
Sara Mitich
 
2024.01.29 kaloz44

legújabb vélemény

Ez egy nagyon elvont film, és nekem nagyon nem jött be...

0
 
2023.03.31 Mirci

Először azt hittem köze van a videójátékhoz. Elvégre a szinopszis és a cím is szinte ugyanaz. Aztán rájöttem, hogy nem. Mondom sebaj, megnézem, lehet, hogy jó lesz. Nagyon rég tévedtem ekkorát. Lelki trauma és egy hajszálon múlt, hogy testi sérülés lett ebből az egész filmnézésből. Jézusom. Tessék elkerülni.

1
 
2024.01.13 Yosihiro

Kontrolláltam

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Azzal kezdem, ami az igazság. Gyenge alkotást kaptunk. Ezt a filmet néztem ki magamnak, de csalódnom kellett. Sem a történet, sem a színészi teljesítmény nem tudott olyan színvonalat adni, ami miatt akár a közepes osztályzatot adnám erre a filmre. Elég érdekesen indul, és nagyon beszűkül az egész. Talán az a legizgalmasabb benne, hogy a hölgynek sikerül-e az akaratával megmozgatni a tárgyakat. Aztán ott terem a férje, akivel nem ápol házastársi viszonyt, legalábbis nekem nem ez jött le. Semmi megértés, szerelem. Az érzelmeket teljen kisemmiző történet. Egyedül az anya és lánya kapcsolata ad némi vigaszt, de ez is drámába fordul, amit igazából nem értek. Lehetett volna más végkifejlete is ennek a történetnek. Amikor kiszabadul a hölgy, az akaratával leszereli a katonákat, és ez már nekem ekkor a vicc kategóriáját súrolta. Másik pedig az, hogy visszakéri magát tesztre, hogy a lányával lehessen, vagyis az emlékeivel. Nekem ez a forgatókönyv botrányos rosszul néz ki. Ebből filmet csinálni, hát, mondjuk, kihozták a maximumot. Nem tudom ajánlani, nincs benne semmi olyan pozitívum, ami miatt ajánlani tudnám. Egyszer végig lehet ülni, aztán elfelejteni... Üdv: Yosi

0
 
2023.04.03 Firencz

Alapjában véve nagyon jól néz ki a film, de a sztori eszméletlenül sablonos volt a számomra. Nekem ez elég sokat elvett az élvezeti értékéből.

0