56% 40 szavazat
A halál katonái

A halál katonái

MONSTERS of MAN
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
22
Szereplők (22)
71
Képek (71)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy robotgyártó vállalat egy korrupt CIA ügynökkel karöltve egy engedély nélküli katonai akciót indít, hogy letesztelhesse a legújabb harci prototípusait. A bevetés azonban csakhamar ártatlan emberek életét… Több


Rendező: Mark Toia
Forgatókönyvíró: Mark Toia
Ország: Ausztrália
Premier: 2020
 
2024.02.11 Tomipapi Nézhetetlen

legújabb vélemény

Életem legrosszabb filmje. Ennél meg a Rákember a Marsról is jobb volt! Végighisztizték, -kiabálták, -veszekedték. Senki nem azt csinálta, amit kéne... Ez a film egy idegesítő, nagy rakás sz*r.

0
 
2023.05.23 Emmersson

Gerard Butler klón

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Változatosan mozgott a mozi a nézhetetlen hulladék és a harmadosztályú tévéfilm kategóriák közt. A legjobb színészek a robotok voltak. A forgatókönyv lerágott csont. Szuper harci robotok, amiket becsszó kézben tartunk, de aztamindenit, hát nem elszabadul az egyik! És nem pont arra jár egy csoport lúzer?! Aztán persze, hogy mindenkit ki kell nyírni, aki látta egyiket is. Fontos, hogy menekülés közben legalább három-négy ember elessen, megbotoljon vagy eltörje valamijét. Az is a ZS kategória kihagyhatatlan eleme, hogy amikor üldöznek valakit, és véletlenül ő kerül fölénybe – leüti az ellenségét –, semmiképpen ne üsse tovább a fejét, míg pépes nem lesz! Egy tasli után fusson el, időt és lehetőséget hagyva az egyébként is erősebb és tapasztaltabb támadónak arra, hogy összekapja magát. Majd miután utolérte – mert megbotlott –, sírjon, könyörögjön az életéért. Kell még egy nyafogós pasi, aki picsog, mint egy kisiskolás; egy sötét liba, aki kiabál, amikor lapítani kell. Aztán gyerek is legyen, mert anélkül egy tapodtat se. A robotnak legyenek morális aggályai, tegyen fel filozofikus kérdéseket! És aztán segítsen is korábbi prédáinak! Mindezt két órában. A végén pedig lebegtessék be, hogy akár folytatják is ezt a szutykot. Nem ajánlom!

1