Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74
Filmadatlap
 
31
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
bocerkaa   2016. 06. 09.

legújabb vélemény

Teljesen jól emészthető francia dráma a egy középkorú nőről, akinek ki kell állnia a sarat az élet kihívásaival szemben. Nem mondom, hogy lerágtam a körmömet, miközben néztem, de egynek simán elment.

 
Mano35   2015. 10. 23.

Jól összerakott filmek mondanám ami reális eseményeket mutat be. Valósághű meggyőző alakítás. Lekötötte a figyelmemet és elgondolkoztatja az embert. Ajánlom!

 
A Party Girl sajátos és anti-felnövéstörténet: egy frivol madame harca az öregedéssel. Kortárs vásznon a cinéma vérité és az utánozhatatlan John Cassavetes vívmányai. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
Samuel Theis édesanyja életének egy kritikus epizódját rendezte újra – a valós családtagokkal a főszerepben. Rendhagyó történet, rendhagyó megvalósításban. több»
 
Viszonylag ritka a rendezői hármas – első blikkre túlzásnak is tűnik. Pláne egy olyan filmnél, amelyben csak hosszasabban bele kell nézni a főhős szemébe, s mindent tudunk. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.