Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
14
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
darkangel1231   2018. 12. 23.
Egyszerre nevetni és sírni

Nagyon komoly témával foglalkozik ez a film, és mégsem viszi el a giccses, hatásvadász pillanatokkal az egészet. Az egésznek az alapjául egy átmeneti ház szolgál, ahol gyerekek szállhatnak meg, akik nem tudnak a szüleiknél maradni különböző okokból kifolyólag. Egy kis betekintést kapunk az életükbe, ami borzasztó nehéz, mert nem adatott meg nekik egy normális család, és ezért számukra idegen személyek segítségére szorulnak. Ez a film is azért jött létre, hogy bemutassa az igazi arcát annak, hogy milyen nehéz is, ha a szüleid elfordulnak tőled, megnehezítik az életedet, bántanak, nem foglalkoznak veled, és miattuk vagy egy idegroncs. Megmutatja nekünk, hogy milyen fontosak az emberi kapcsol... több»

 
andor50   2016. 04. 18.

Nagyon érdekes kis közösséget ismerhetünk meg, tehetséges fiatalokkal a főszerepben. Mikor elkezdtem megnézni, fogalmam sem volt, hogy miről fog szólni ez a film, de perceken belül megfogott az atmoszférája.


 
AE1205SB   2015. 10. 08.

Nem mindig tudtam pontosan hová akar kilyukadni a film, de végül kerek egésszé formálódott a másfél óra, Marcus másfél perces rapelése pedig önmagában drámaibb volt, mint a magyar csatornákon sugárzott "kiváló" sorozatok összessége. Eltalálták, nagyon.

 
A drámai megközelítés ellenére is sokszor könnyed a hangulat, persze csak a maga keserű módján, ahogy az egy ilyen otthonban nagyjából elképzelhető, mert hát hiába beszélünk sanyarú sorsú fiatalokról, alapvetően mégis tizenéves gyerekekről van szó, akik ennek a korszaknak minden báját és hibáját magukon hordozzák. több»
 

Brie Larsonra ezt a filmet követően figyelt fel a szakma.

(citizenfour99)
 

A film bevétele 1,013,100 dollár lett.

(citizenfour99)
 

A rottent. nevű kritikaösszegző oldalon a film 99%-os 150 pozitív és csupán 2 negatívabb jellegű kritikával. (Azt mindenki döntse el, hogy túlértékelt-e, vagy sem)

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.