Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79

Walter Mitty titkos élete (2013)

The Secret Life of Walter Mitty
Filmadatlap
 
31
Szereplők
41
Vélemények
24
Képek
Videók

Vélemények: Walter Mitty titkos élete (2013)

 
Thibo84   2019. 05. 29.

legújabb vélemény

Véleményem szerint Ben Stiller legjobb alakítását nyújtotta ebben a rendkívüli kalandfilmben, ahol a nézőt káprázatos tájakra kalauzolja el, és közben még tanulságos is. Elképesztő jellemfejlődésen ment keresztül azzal, hogy kimozdult a már megszokott komfort zónájából. Van benne egy kis akció, de csal minimális és könnyed, jó pofa a humora. Én bátran merem ajánlani ezt a filmet, még azoknak is, akik nem kedvelik Ben Stillert.

 
indingo   2017. 04. 18.

A küzdésről szól a film számmora, és hogy merjünk nagyot álmodni és kilépni a hétköznapokból és bátornak lenni. Gyönyörű tájakra repíti a film a nézőt, imádtam.


 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Érdekes, elgondolkodtató film. A helyszínek jól vannak kiválasztva és a történet is tetszik. Sosem tudhatjuk, mit tartogat számunkra az élet. Bármelyik nap lehet életünk következő szakaszának a kezdete. Itt is erről van szó. Jól áll a szerep Stillernek.

 
Berto49   2018. 04. 13.

Szegény Danny Kaye hogy foroghatott a sírjában, hogy a minden tehetség nélküli Stiller próbálkozott a figurájának a megjelenítésével! Nem elég, hogy lépten-nyomon feltűnik a mozivásznon Mr. Stiller, még a rendezést is a kezébe veszi. Valaki már közölhetné vele, hogy váltson pályát, mert a színészkedéshez abszolút nem ért. Vajon milyen befolyásos rokonai, ismerősei lehetnek, hogy ilyen gyakran kerül a kamerák elé? Személy szerint én azonnali hatállyal eltiltanám a pályától. Sajnos nincs befolyásom, pedig de szívesen megtenném!

 
Szilonka   2017. 07. 11.

Számomra egy igazi érzelem bonbon a film. Nem tudom miért, mert annyira nem különleges a sztori még is van benne valami ami megfogott. A gyönyörű tájak vagy az elveszett kép körüli mizéria.magam sem tudom.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Ennek a filmek jót tett a remake. Tipikusan az a fajta, amit moziban széles vásznon volt érdemes megnézni. A megnézése után kicsit talán elfogadóbb lesz az ember.

 
VvV   2018. 12. 28.

Igazi kalandos és varázslatos utazás a világ különböző pontjain. A története is magával ragadó.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

Érdekes film volt, de főleg csak a zene és a forgatási helyszínek, a lélegzetelállító látvány miatt. A történet elég harmatgyenge volt, pedig emlékszem, úgy reklámozták, hogy az új Forrest Gump. Hát ez a film mondanivalóban azért nem igen nőtt fel hozzá sajnos. Egyszer meg lehetett nézni.

 
Bazzzsi   2017. 10. 21.

Hihetetlen, hogy ennek a filmek is az alapgondolatát egy régi filmből lopták. Amúgy imádom a történetét, picit mindenki szokott álmodozni és a tájak is szemkápráztatóak.

 
Lonka   2017. 07. 24.

Ben Stillernek egyre több kedvelhető filmje van talán felhagy a bugyuta szerepekkel. Ezt egy nagyon jó kis film sose feledem, hogy télen a nagy hidegbe estünk be rá.

 
Greeta   2016. 09. 26.

Az utazásos jelenetek magával ragadnak picit a néző is utazik, világot lát.

 
kabel   2015. 10. 11.

Érdekes előzetes követően volt egy érdekes felvezetés egy érdekes karakterrel, ahogy egy érdekes dolog történik vele. Azonban itt minden érdekességnek vége, mert olyan klisétömeg és közhelybombákkal árasztják el a filmet, hogy az elveszti minden eredetiségét. Nincs sok jó Ben Stiller film és ez sem az. Az egész olyan mint egy nagyon hosszú popzeneivideó tele boldogsággal és fölöslegesen pozitív gondolatokkal, melyek olyanok mintha megfogalmazásukat az író hatéves fia csinálta volna. Az egész üres, semmilyen, tartalom- és üzenetmentes. A road movie legtipikusabb változata a legkvesebb karakterfejlődéssel.

 
petraszab   2019. 05. 07.

Ben Stillertől abszolút a kedvenc. Szuper történet egy csodabogár nem mindennapi életéről.

 
thedarkman99   2018. 10. 05.

Csodálatos, elgondolkodtató, de egyben szórakoztató film amely hihetetlenül gyönyörű tájakra varázsolja el a nézőket. Nekem nagyon tetszett.

 
Dorkateo   2016. 10. 14.

Imádom, amikor egy jó színész ügyefogyott fickóból szuperhőssé válik és tényleg el is hiszem neki.

 
K.bogi   2016. 07. 22.

Nem lett rossz de többet vártam volna tőle. Annyira beharangozták, hogy a Forrest Gump-hoz méltó filmet alkotnak. Hát ez közel sem volt annak a zseniális filmnek a történetéhez, hangulatához. Kicsit összecsapott és a vége kb semmilyenre sikerült.

 
Annuska   2016. 04. 02.

Számomra egy igazi szívmelengető film. Picit szomorkás, de nagyon szerethető alkotás. Gyönyörű helyszíneken játszódik , csak ámul az ember. Nekem végig lekötötte a figyelmemet, többször is megnéztem már. :)

 
sonyxxx   2015. 05. 29.

Érdekes film volt, amiben végre Ben Stiller kimozdult egy kicsit a tipikus szerepköréből, és megpróbált egy drámaibb szerepet eljátszani. Szerintem sikerült, a filmnek jó a hangulata, a mondanivalója, és a zenéket is nagyon jól eltalálták benne.

 
doffy_joka   2015. 08. 16.

Nincs még egy ilyen. Legjobb film. Bármikor kiráz a hideg, persze jó értelemben. Ha egy igazán esemény dús filmre vágyik, az ember annak ezt ajánlom. Ha tehetem, újra nézem mivel újra és újra lebilincsel.

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

Nagyon vártam már ezt a filmet, hiszen az álomgyár előzetes –és plakátkészítői elég szép, nagy, s kövér feneket kerítettek neki. Azt hittem/hittük, hogy kapunk egy új, furcsa kultfilmet, de sajnos nem ez történt, viszont a Walter Mitty titkos élete egy jó film. Nem magaslik ki, de miután kijössz a vetítőteremből, jó érzés fog eltölteni és akár máskor is felmerülhet benned e szeretetteljes és komikus kaland megtekintése.

 
csocsicsoda   2016. 11. 22.

A helyszínek gyönyörűek a filmben, szinte már én is rohannék a reptérre. A történetét is különlegesnek tartom olyan szomorkás.

 
inemeth   2015. 05. 17.

Igazi szívmelengető, életigenlő, szerethető, elsősorban a karácsonyhoz tökéletesen illeszkedő mozi, amit bármely évszakban újranézném. Kicsit másabb arcát ismerhetjük meg Stillernek.

 
Panna   2016. 06. 17.

Végtelen álmodozóknak tetszeni fog a film. Szerintem varázslatos a története, bár én mindig depis leszek utána.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 14.

Nagyon vártam már ezt a filmet, hiszen az álomgyár előzetes –és plakátkészítői elég szép, nagy, s kövér feneket kerítettek neki. Azt hittem/hittük, hogy kapunk egy új, furcsa kultfilmet, de sajnos nem ez történt, viszont a Walter Mitty titkos élete egy jó film. Nem magaslik ki, de miután kijössz a vetítőteremből, jó érzés fog eltölteni és akár máskor is felmerülhet benned e szeretetteljes és komikus kaland megtekintése.

 
BlaBlaBla   2016. 02. 26.

Gyönyörű helyszíneken játszódik a film, magával ragadó a történet, csak helyenként hiányos a cselekményvezetés. Ettől függetlenül egy szép film, ajánlom mindenkinek.

 
nagynesze   2015. 08. 27.

Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit fantáziálgatni és utazni akar a képzeletében, de nem szabad sokat várnotok, mert akkor kizökkenhettek az álomvilágból. Hullámzó és látványos mű.

 
zoll-e89   2015. 06. 01.

Először is Ben Stiller-t nagyon bírom szóval ezért is volt akkora csalódás maga a film. Valahogy nem tudtam összerakni magát a filmet, valami hiányzott. Kissé olyan volt mintha mindent csak a látványra tettek volna fel és kész. Lehet másnak nem így van én mégis így éreztem. Egyszer nézhető!

 
piaf023   2015. 03. 24.

Nem akartam megnézni a filmet, de nagyon kellemesen csalódtam. Szórakoztató, aranyos film. Lehet, hogy lehetett volna rövidebb, de abszolút jó film. Ben Stiller meglepően érett alakítást mutatott az előző filmjeihez képest.

 
Minka   2017. 10. 24.

Az egyik legjobb film lett Ben Stillertől, amiben kicsit többet mutat meg színészi képességeiből, mint szokott, de ugyanakkor ott vannak a tőle várt poénok és mimikák. A képi világ csodálatos, mindenképpen érdemes megnézni!!!

 
ChrisAdam   2015. 02. 13.

Hűűűűű.... nagyon megfogott. Igen, egy nagyonnagy feelgood mozi, de pont ez benne a jó. Világot járunk, közben nagyszerű zenéket hallgatunk és a nagyszerű látványba belefeledkezve belépünk a filmbe. Nem egy világmegváltó mozi, kétségtelen, nem is mondd nagy szavakat, de pont ez benne a zseniális - egyszerű, de nagyot szól. Annyi logikai bukfenc és megmagyarázatlan dolog jellemzi a filmet, mégis a főszereplő karakteréből adódóan ezekkel nem is foglalkozok, hiszen annyi minden baromságot megtesz. Ez benne szerintem a varázslatos. Ez benne a forrestgumpos. És hát, a fényképezés az gyönyörű, lélegzetelállító. Azonnal indulás Izlandra! :) A színészek is nagyon jók, Ben Stiller, Sean Penn mindent visz. Egy szó, mint száz, a Walter Mitty titkos élete egy hangulatos, szabad, feeling good mozi, aminek egy szavát sem kell komolyan venni. Van benne egy kis szerelem, ami még pont bent van a határon belül, egy percig sem giccses, vagy kínos. Nem hahotázósan vicces, de humoros szituációk jellemzik szinte mindvégig, zseniális zenékkel és képekkel, Izlanddal és Grönlanddal. És voltak benne igen meglepő dolgok, akár színészek, akár helyszín, akár történet szempontjából. Nem tökéletesen zseniális, de élmény volt, így megadom neki az erős négyest.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.