Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58

Manieggs – Egy kemény tojás bosszúja

Manieggs - Revenge of the Hard Egg
Filmadatlap
 
12
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
4
Videók
 
irodalmialkotas   2016. 05. 05.

Dicsérendő szándék, bátor vállalkozás, kisiklott végeredmény. Csapongó és szinte nézhetetlen!

 
macikutya   2015. 06. 29.

Volt szerencsém látni ezt a borzalmasan rossz, szinte említésre sem méltó mesét. Nagyon hasonlítani akartak pl. a Family Guy-hoz de ez nem sikerült nekik. A sztori vontatott, a sok Family Guyos flashback időhúzás szerintem, a paródiák érthetőek, csak már nem egy hanem vagy 100 másik filmben láttuk őket, ezért semmi újat nem adnak. Nagyon erőltetett és egyáltalán nem vicces filmet láthatunk.


 
pi   2016. 02. 17.

Na ez már valami. Hát nyugodt szívvel mondhatom, ilyen magyar produkció sem volt még. Erőszakos, durva és iszonyat szórakoztató. A készítők elindultak a South Park nyomvonalán, és elég messzire jutottak. Így kell ezt csinálni.

 
bigi   2015. 06. 30.

Mondhatni tipikus magyar „sorozatgyártmány” . Iszonyú jó ötlet, akár még sikeres is lehetett volna, de széttrágárkodva, el lett rontva az egész. Jó lett volna felhőtlenül rajongani egy magyar alkotásért, de az öncélú, unalmas káromkodás, a hülye jelenetek, mint pl. az, hogy egy 2 éves gyerek végignézi ahogy a nagyapját s*ggbe***** egy medve, mi az isten értelme az ilyesminek, elrontották vele az egész filmet. Az animáció gyönyörű, nagyon bejött a képi világ de semmi más pozitívuma nincs sajnos.

 
Norbi   2015. 02. 26.

Nézhető animációs film! De ezt a sok mocskos szót miért kellet belerakni a filmbe azt nem tudom! Kinek ajánlom annak aki szereti a durva mocskos szavakat! Ez a film nem sikerült igazán!


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.