69% 36 szavazat
Egérút

Egérút

Egérút
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
14
Szereplők (14)
2
Képek (2)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
FunBoi  

FILMINFÓ

Egy bohém cirkuszi egérnek egyszer csak elege lesz a reflektorfényből és a bűvészből, aki nap mint nap őt varázsolja elő a cilinderből. Búcsút vesz régi barátaitól, egy körömreszelő segítségével kivágja magát kis ketrecéből, és nekivág a nagyvilágnak. Ám a nagyvilág tartogat számára néhány váratlan meglepetést, és új élete első pár napján annyi kalandon megy keresztül, amennyivel korábban, a nagyvárosban évek alatt sem találkozott. Először csak a hideg, a hó és a szél okoz bajt, aztán felbukkan egy szófukar manó, egy egészen bogárszerű varázsló és iszákos barátai, egy nagy és gonosz macska, egy mindentudó hóember, egy szán, melyet egerek húznak, és ki tudja még,… Több

Forgatókönyvíró: Nepp József
Ország: Magyarország
Premier (HU): 1999.12.16.
 
2018.07.14 zirgon

legújabb vélemény

A gyerekeim nagyon szeretik, már többször láttuk, pedig nagyon nem az ő idejkben készült, de mindig jókat nevetnek rajta. Szerintem ez egy időtálló klasszikus.

0
 
2016.04.04 ZiggityZag

Rajzolás szempontjából nagyszerű film, aranyosak a szereplők, de valami nagyon hiányzott az egész filmből. Valami, ami miatt inkább voltam keserű, mint boldog, miután megnéztem ezt a filmet.

0
 
2016.03.10 FunBoi

Mindennel teljesen elégedett vagyok, kivéve a szinkronhangokat. Az valami rémes.

0
 
2015.05.03 scroll35

A Macskafogónál sokkal gyengébb produkció. Egyáltalán nem tudtam élvezni. Idegesített a zene és a karakterek is.

0
 
2015.12.02 Sziszi

Szerintem nagyon aranyosak a karakterek, én igazán élveztem ezt a magyar meseklasszikust is.

0